Astrologische remedies voor loopbaanproblemenOp het moment dat we automatisch aan astrologie denken, komen de tempels, gongs, dikbuikige priesters, geluksbrengers, poeja's en edelstenen in ons op bij gecompliceerde rustgevende gezangen. Maar hoewel astrologie niet meer door al deze factoren wordt beïnvloed, is het tegenwoordig meer open. Sommige mensen hebben nog steeds de mythe dat astrologie een soort beschutte en vrome, niet-geopenbaarde spirituele fascinerende kwaliteit is, wat een mythe is.

Deze mythe is voornamelijk te wijten aan onwetendheid en zonder diepgaande kennis over astrologie. Hoe veel mensen er ook een rationele kijk op hebben, de astrologen hebben een vriendelijke consistente relatie met de verschillen die worden veroorzaakt door verschillende kaders, maar enigszins regels en symboliek.Astro-remedies voor carrière

De astrologen die waarzeggers zijn, moeten opzettelijk of onopzettelijk de paranormale lezingen voorspellen door de horoscoop en astrosymboliek als hun opening te gebruiken. We moeten tot op zekere hoogte rekening houden met het advies van de astroloog, maar er moet voorzichtig mee worden omgegaan en ze mogen niet worden omgezet in astrologische regels, wat tot problemen zal leiden, vooral voor degenen die de astrologische regels serieus beschouwen als hun analytische anatomie. Men kan niet erg diep ingaan op de rationele en psychische intuïties die door de astrologen worden gegeven, want het vereist meer relatieve gradaties van logica versus onderbuikgevoel. Er zijn zoveel astrologische remedies gegeven voor loopbaanproblemen en relatieve stappen om over te komen en uit het probleem te komen.

We moeten allemaal duidelijk geloven dat er niets beters is dan te wedijveren met hard werken en geduld voor de groei van iemands carrière. Een van de belangrijkste zorgen van elke werkende persoon is om succes te behalen in hun carrière en hoog op de groeiladder te klimmen. Tegenwoordig is de wereld erg competitief en worden banen met de dag moeilijker en moeilijker. Er zijn promoties op alle gebieden, maar het is niet zo dat iedereen een promotie krijgt in hun carrière, wat erg moeilijk is. Dus uiteindelijk zoeken we allemaal naar een oplossing voor succes die welvaart en rijkdom in iemands leven kan brengen en zo een einde kan maken aan de geldcrisis.

toekomst

Draai je om en kijk naar de problemen met betrekking tot baanpromotie en baanzekerheid, natuurlijk zullen we uiteindelijk alleen maar zeggen dat er overal problemen zijn. Hoewel mensen tegenwoordig zeer getalenteerd zijn met tal van mogelijkheden, maar toch niet zeker zijn van hun baan klaar om elk moment weggerukt te worden. Er is geen baanzekerheid over de hele wereld. De droom van iedereen is om een ​​veilige toekomst te hebben waarin ze het zich kunnen veroorloven om hun gezinsleden een kwaliteitsvol leven te geven. We moeten allemaal wachten op het juiste gunstmoment, want we moeten begrijpen dat er een zilveren randje in de wolk zit en dat wanneer het juiste moment komt, het geluk ons ​​zal begunstigen als we het echt verdienen. Met zo de heersende omstandigheden proberen mensen op te lossen en overleggen met managementconsulenten, astrologen en numerologen om problemen te achterhalen die verband houden met hun carrièreproblemen. Maar vaak hebben de astrologen opgemerkt dat wanneer ze proberen de horoscopen te lezen en waarzeggerij over hun toekomst, de persoon die op zoek is naar een oplossing voor zijn of haar carrièreprobleem, kortere wegen wil volgen om het volgende niveau te bereiken. Een van de meest voorkomende remedies die door de astrologen worden voorgesteld, is de Lal Kitab.

Remedies met betrekking tot astrologie kunnen worden gedaan om de kansen op promotie te vergroten en om een ​​oplossing te bieden voor eventuele carrièregerelateerde problemen. Men moet duidelijk maken dat dit alleen algemene remedies zijn die geen vervanging zijn voor professioneel overleg, omdat dan remedies worden voorgesteld, afhankelijk van verschillende permutaties en combinaties in uw horoscoop en door een grondige analyse van uw D-10-kaart voor professioneel succes en prestaties. Maar dit moet gevolgd worden met geloof dat de persoon die op zoek is naar remedie zeker zal helpen om zijn loopbaangroei op een positieve manier te veranderen. Hoewel het lot ons lot al heeft bepaald, maar om dat nog steeds op een succesvolle manier zonder belemmering te bereiken, zullen we bepaalde remedies moeten volgen die door de astrologen zijn gegeven. Er zijn zoveel remedies in de astrologie voor loopbaangerelateerde problemen die wonderen kunnen creëren waarvoor je erin moet geloven om de negatieven in positieven te veranderen. De goddelijke kracht van astrologie zal in ieder geval tot op zekere hoogte een persoon met problemen in de carrière helpen deze te overwinnen. Carrière is een belangrijk aspect in iemands leven.

Remedies voor werk

De Lal Kitab-remedies in de astrologie voor loopbaangroei en de daarmee samenhangende problemen hebben de kans van mensen om helder te schijnen echt vergroot. De remedies van Lal kitab zijn echter de meest voorkomende remedie die wordt gegeven en het is zeker geen vervanging voor professioneel overleg. Maar in astrologie zal een diepgaande studie van verschillende permutaties en combinaties in de horoscoop van een persoon met een grondige analyse van de D-10-kaart de persoon zeker helpen om zijn of haar professionele verheffing te bereiken. Onder alle planeten speelt Saturnus of Shani een grote invloed op het starten van een carrière en het bewijzen van succes daarin.

Er wordt altijd geloofd dat wanneer de planeet Saturnus wordt aanbeden en wanneer Saturnus tevreden is, dit helpt bij het wegnemen van alle hindernissen in de groei van de carrière. De beste manier om Lord Saturnus te plezieren, is door kraaien elke dag en van Natuurlijk moet iedereen hard werken om zijn doel te bereiken. Enkele van de andere algemene remedies zijn onder meer dat wanneer een persoon op zoek is naar kansen op promotie in zijn baan, hij elke donderdag een banaan aan een koe moet voeren gedurende een periode van tijd zonder falen. Hindernissen bij promotie en voor loopbaangroei, het aanbieden van sapta dhanya of een mix van zeven granen aan vogels wordt aanbevolen in astrologie. De belangrijkste componenten van sapta dhanya zijn Sabut Urad of Kali Daal, Whole Green Gram of Sabut Moong of Whole Moong Daal, Wheat, Kaale Chane, Barley Grain of Jau, Rice en Bajra.

Astrologische remedies stellen ook dat wanneer Lord Shiva elke maandag 21 Abhimantrit Gomti Chakra met zuiver water wordt aangeboden, dit veel helpt bij carrièregerelateerde problemen. Voor mensen met een administratieve baan of die in een lager kader werken, kunnen ze eens in de twee maanden voedsel aanbieden aan een gehandicapte of als alternatief geld geven voor voedsel aan een gehandicapte. Maar wat het ook is, we moeten duidelijk zijn dat iemands harde werk samen met geloof en standvastigheid zeker een positieve verandering in het professionele leven zal brengen. Wanneer iemands bedrijf verondersteld wordt te zwoegen en als het een achterwaartse grafiek vertoont, voornamelijk vanwege zwarte magie, dan is er een remedie voor in astrologie. De remedie is om vijf gele citroenen te snijden en samen met een handvol peper en mosterdzaad op zondag in de winkel te zetten. De volgende dag moeten we deze allemaal uit de winkel halen en naar een afgelegen plek buiten de winkel brengen en in een kuil begraven.

Dit wordt verondersteld een goede remedie te zijn, voornamelijk tegen zwarte magie, die een belemmering vormt voor de groei in carrière, waardoor de welvaart van het bedrijfsleven toeneemt. De sleutel tot succes ligt in het doen van voorgestelde remedies met volledig geloof, toewijding en oprechtheid. Er moeten veel factoren in overweging worden genomen voordat iemand zijn carrière kiest. Astrologen bevelen zelfs astrologisch consult aan voor kinderen voordat ze hun carrière kiezen, wat erg nuttig voor hen kan zijn. Ouders kunnen lakhs en lakhs van roepies uitgeven voor de carrière van hun kinderen, die nergens geschikt is voor de horoscoop van het kind. Tegenwoordig is de wereld erg competitief en zijn er een aantal beroepen gerelateerd aan verschillende gebieden zoals wetenschap, technologie, sport, geneeskunde, landbouw, onderwijs , media, enz., om uit te kiezen.

Met zoveel opties wordt het zelfs moeilijk voor het individu om een ​​carrière te kiezen en daarin na te streven. Dit zijn de situaties waarin de astrologische remedies een grote rol spelen bij het helpen van de mensen. Meer dan de gebruikelijke remedies is het altijd goed om te kiezen voor professioneel en gedetailleerd astrologisch consult met betrekking tot de horoscoop van een persoon voor loopbaangerelateerde problemen. Wanneer overdrachten vereist zijn, moet de persoon die het wil een bepaald aanbod doen om remedie te zoeken. Ze worden verondersteld water te offeren vermengd met 21 zaden van rode pepers op het moment van zonsopgang aan de zonnegod. Dit moet worden gedaan gedurende 43 aaneengesloten dagen zonder pauze. Dit moet vergezeld gaan van "Abhimantrit Narmadeshwar Shiv Linga" waarop dagelijkse abishek van water of water gemengd met melk moet worden aangeboden samen met het reciteren van "Om Namah Shivay" stotteren. Dit is een zekere remedie voor het overdragen van een plaats in iemands carrière.

Iemands vooruitgang in carrière wanneer hij wordt gehinderd door obstakels, dan is er in de astrologie een remedie om 's ochtends een sarson-diya aan te steken en de lamp met twee gebloemde kruidnagel erin te laten vallen en tot je favoriete God te bidden. Dit zal helpen om vooruit te komen in de carrière, waarbij het aantal obstakels wordt verminderd. Voor het succes van een interview moet de persoon die voor het interview gaat abishekam doen voor "Shiv Linga" en licht vijf baati Deepak aan.

Astrologen die goed thuis zijn in remedies die verband houden met loopbaangroei, suggereren een algemene remedie voor verheffing in iemands carrière. De remedie houdt in dat je 's ochtends een bad neemt op een Dhan Trayodashi. Na het bad moet de persoon zich verkleden met geel gekleurde kleding en dan moet hij op een mat gaan zitten die naar het oosten is gericht en een gele doek moet worden uitgespreid voor de persoon die remedie zoekt.

Groene gram wordt opgestapeld bovenop het gele doek. Zodra de groene gram is geplaatst, worden zeven ""Hakik" edelstenen en een Mahalakshmi Yantra ia ook langs het in de zijkant geplaatst. Zeven bloemen worden aan de edelsteen aangeboden. Mediteer op de Ajna Chakra of het derde oog en sprenkel daarna wat Ganges-water Als dit eenmaal is gedaan, werkt kosmische energie in het voordeel van het individu dat helpt in zijn of haar carrière. Wat de remedies ook zijn, het moet met volledig vertrouwen en toewijding worden gedaan en bovenal is hard werken vereist voor een goede loopbaangroei.