Astrologische remedies voor bedrijfsverliesGeld is misschien niet het enige aspect van het leven, maar toch maakt het deel uit van ieders leven. Ieder van ons werkt hard om geld te verdienen, want uiteindelijk kunnen de meeste wereldse dingen alleen met geld worden gekocht, ook al beweren sommigen dat geld niet alles in het leven kan kopen. Geld is iets dat zeer essentieel en opmerkelijk is in het huidige scenario, als we al moeten overleven.

Hoewel het triest is om te zeggen, wordt het helaas beschouwd als de basis van zaken als relaties, liefde, enz. Verschillende factoren, zoals de toename van de globalisering, de zakelijke omgeving en de zakelijke concurrentie, hebben ertoe geleid dat hard moet worden gewerkt en veel moet worden verdiend. van geld.Oplossing voor bedrijfsverlies

Maar zelfs als je ervoor kiest om dat af te wijzen, kun je de essentie ervan niet meteen afwijzen. Maar nog steeds met zo'n zware competitie, willen mensen nog steeds slagen en veel meer verdienen. Ondanks dat een persoon veel hard werk verricht, zowel financieel als fysiek, zijn er zovelen die nooit slagen en als ze slagen met veel hindernissen en obstakels slechts tot een beperkte hoogte. Dit moet te wijten zijn aan verschillende redenen, zoals planetaire obstructie en de positie van verschillende tekens en sterren in uw geboortehoroscoop die uw groei beïnvloeden. Maar er zijn veel remedies beschikbaar in astrologie die door de experts op dit gebied worden gegeven na bestudering van uw geboorte- en andere divisiediagrammen.

remedies voor bedrijfsgroei
Afgezien van de specifieke remedies die door de astrologen worden gesuggereerd, zijn er een aantal veel voorkomende remedies die worden gegeven door de oude Indiase Vedische astrologie die helpen bij het verbeteren van zaken met minimaal verlies of helemaal geen verlies. Een ervaren astroloog kan u helpen bij astrologisch advies dat specifiek is voor uw horoscoop en u helpen bij het vinden van de negatieve planetaire belemmeringen die kunnen worden weggenomen en daardoor leiden tot het verkrijgen van een positieve en yoga-karaka-planeet in de geboortehoroscoop. Opgemerkt moet worden dat deze remedies kunnen werken met slechts 100 % inspanningen voor uw onderneming en de door de astrologen voorgestelde remedies met oprechtheid, geloof en volledige toewijding uitvoeren.

geldproblemen

Ondanks hard werken kunnen sommige mensen een voortdurend verlies en een grote financiële tegenslag ervaren in hun bedrijf en daarmee in hun leven. De remedies van Lal Kitab suggereren een algemene remedie die ons helpt bij het herstellen van het verlies. Deze remedie moet gedurende 5 aaneengesloten woensdagen zonder pauze worden uitgevoerd. Het gaat om de volgende eisen namelijk:

1 geel gekleurde kauri

2 teentjes

2 Groene Elaichi's

1 snuifje aarde van de plaats waar het bedrijf wordt uitgevoerd. Als de grond niet kan worden afgenomen, neem dan een klein deel van het pleisterwerk van de muur.

1 koperen munt.

Eerst moeten we de geel gekleurde cowri, kruidnagel, elaichis en de aarde of het gips verbranden. Zodra deze vier ingrediënten in as zijn veranderd, wikkelt u deze as in het betelblad, net zoals het inpakken van een pan. Nu wordt er een koperen munt genomen en wordt er een klein gaatje in gemaakt. Neem daarna al deze items en dompel het onder in een stromend waterlichaam, bij voorkeur een rivier of een beek. Op deze specifieke dag wordt de persoon die deze remedie gebruikt, geadviseerd om te vasten en voedsel aan te bieden aan een meisje jonger dan 9 jaar. Dit is hetzelfde proces dat vijf ononderbroken woensdagen zonder pauze moet worden herhaald.

Astrologie van het bedrijfsleven

De Lal Kitab suggereert nog een remedie voor bedrijfsverlies voor degenen die voortdurend bedrijfsverlies ervaren. Maar net als de eerder genoemde is deze remedie ook vrij eenvoudig uit te voeren door de artiest die probeert paranormale middelen te zoeken om een ​​einde te maken aan hun problemen. Red Sandal-houtpasta moet worden genomen en op een zijden draad worden aangebracht. Er moet een klein stukje banyanboomwortel worden genomen en dan moet de zijden draad bedekt met rode sandelhoutpasta om de banyanboomwortel worden gewikkeld.

- De ingepakte banyanwortel heeft de kracht of kwaliteit om positieve vibraties aan te trekken in de bedrijfsruimte. Deze specifieke remedie voorgesteld door de Lal Kitab vereist geen grote poojas of er is geen specifieke dag waarop deze remedie moet worden gedaan.

- Behalve de Lal Kitab-remedies zijn er nog andere algemene remedies die worden gesuggereerd door astrologen uit de Indiase Vedische astrologie. Het wordt aanbevolen om op elke Amavasya-dag dhuni van Rai te geven, wat helpt bij het opruimen van negatieve energie in de zakenwereld, wat leidt tot geen of minimaal verlies en natuurlijk een toename van de verkoop.

- Het is ook goed om speelgoed en cadeaus voor kinderen te kopen wanneer we dingen kopen en deze vervolgens uit te delen aan arme kinderen in de buurt, wat de positieve energie van de werkplek zal vergroten.

Zakelijke groei

Energiek / Abhimantrit Narmadeshwar Shivlinga en Abhimantrit Shree Yantra, wanneer ze in de winkel of op de werkplek of fabriek worden bewaard en regelmatig met toewijding en toewijding worden aanbeden, zullen het individu helpen om het gewenste niveau in het bedrijf zonder enige belemmering te bereiken. De Abhimantrit Narmadeshwar Shivlinga en Abhimantrit Shree Yantra kunnen worden gekocht bij een Lal Kitab Astro Centre. De verkoop van elk bedrijf kan worden verhoogd door een handvol peper en zwarte grammen te strooien voordat de winkel/zaak op zondag wordt gesloten en dan de volgende ochtend wanneer de winkel wordt geopend, de zwarte gram en peper met een bezem wegvegen zonder de hulp van iemand anders en verzamel ze en begraaf ze op een verlaten of afgelegen plek.

Dit moet op alle zondagen gebeuren. Ondanks hard werken kunnen sommige mensen een voortdurend verlies en grote financiële tegenslagen ervaren in hun bedrijf en daarmee in hun leven. De remedies van Lal Kitab suggereren een algemene remedie die ons helpt bij het herstellen van het verlies. Deze remedie moet gedurende 5 aaneengesloten woensdagen zonder pauze worden uitgevoerd. Het gaat om de volgende vereisten, namelijk:

- Verzamel op zaterdag een peepalblaadje en plaats het onder de stoel waar je zit. Aanbid dit nu door kamfer of een wierookstokje aan te steken. Doe dit toegewijd gedurende 7 aaneengesloten zaterdagen. Nadat de remedie zeven aaneengesloten weken is gedaan, verzamelt u alle peepal-bladeren en laat u deze in een stromende rivier vallen en niet in een stilstaand waterlichaam.

- Hoewel sommige remedies misschien niet sterk klinken, raden astrologen toch aan om het te doen. Er wordt aangedrongen om een ​​ijzeren spijker of een bout mee te nemen uit een winkel die vrij goed zaken doet zonder grote belemmeringen. Bewaar deze ijzeren spijker of de bout in een glazen fles samen met 10-15 korrels Black Urad Dal. Deze fles moet met respect worden behandeld en wierookstokjes en dhoop moeten regelmatig worden getoond. Deze fles moet op een plaats worden bewaard waar de klant hem niet kan zien.

- Maak een slinger van zeven groene pepers en zeven gebonden citroenen en hang deze dan zo in de winkel of de zaak dat de mensen die de winkel bezoeken hem kunnen zien. Het is gunstig als het op alle zaterdagen wordt gedaan, want de slinger van pepers en citroenen weert de negatieve energie die in en rond de plaats aanwezig is, af.

- De geldkist of de kluis waar geld in wordt bewaard, kan worden versierd met 11 Abhimantrit Gomti Chakra in een rode doek.

- Om geld te stabiliseren en verlies in zaken in uw leven te verminderen, moet u een van ijzer gemaakt voorwerp onder uw slaapbed houden. Zet op zaterdagavond een ijzeren pot gevuld met water onder je bed. Stroom de volgende ochtend dat water naar de wortel van de Bodhi-boom. Het moet gedurende ten minste 40 dagen aan een stuk worden uitgevoerd.

- Een van de remedies is ook om ladoos van besan te maken en deze zeven keer om het hoofd te zwaaien van de persoon die de zaken doet en het dan aan een koe te voeren. Dit kan op alle donderdagen.

- Het dagelijks aanbidden van de godin Lakshmi is essentieel om bedrijfsverlies te voorkomen. Ook is het goed om vooral op vrijdag ghee-lampen aan te steken met 9 pure Desi Ghee-lampen in het bedrijfspand en de mantra van Sree Suktam te zingen.

- Obstakels in het bedrijfsleven kunnen worden vermeden door het bedrijfspand schoon te maken met Ganges-water of Gomutra (koeienurine) en vervolgens Swastik met saffraan- of kurkumapasta voor een godsfoto bij voorkeur Ganapathi. Plaats daarna Chana Daal en Jaggery erop en steek een ghee-lamp aan. Dit kan op alle donderdagen.

- Een andere remedie voorgesteld door de Lal Kitab voor bedrijfsverlies op de dag van Diwali is:

- Zeven betelnoten worden genomen en in zilverfolie gewikkeld en voor de afbeelding van de godin Lakshmi bewaard. Zoals deze betelnoten zeven opeenvolgende maandagen moeten worden verzameld.

- Eindelijk op de achtste maandag moeten alle betelnoten worden genomen en aangeboden in een Vishnu-tempel. Deze remedie werkt heel goed voor degenen die voortdurend zakelijk verlies lijden.

- Het is goed om zwarte surma op de eerste zaterdag van een maand op een verlaten plek te begraven.

- Bereid rotis van anderhalve kilo bloem en voer de koe. Dit moet eens in de maand gebeuren en bij voorkeur op zondag.