Astrologische remedies voor reizen naar het buitenlandDe mode om zich in het buitenland te vestigen is bij de meesten van ons heel gewoon geworden en heeft de laatste tijd zelfs alle beperkingen overschreden. Het is een droom geworden om zich in het buitenland te vestigen of in ieder geval veel buitenlandse landen als reisbestemmingen te maken. De belangrijkste factor die de meeste mensen aantrekt om naar het buitenland te gaan, is omdat ze meer geld verdienen en daardoor een zeer rijke levensstijl leiden.

Het idee om naar het buitenland te reizen is niet recentelijk gekomen, maar het is al eeuwenlang bij mensen weggezonken. De meesten van ons leiden liever een leven van onafhankelijkheid en waarvoor een vreemd land het beste idee is, want er zijn geen beperkingen of beperkingen opgelegd. De vrijheid om vrij te leven, de luxe levensstijl en de open mentaliteit van mensen die in de meeste andere landen wonen, hebben een groot dringend verzoek.naar het buitenland reizen

Zo kiezen we voor een land naar eigen keuze om ons te vestigen of om hogere studies te doen of om vakanties door te brengen en een gelukkig leven te leiden. Het idee en de voorkeur om naar het buitenland te reizen is een inherente wens geworden en is een gemeenschappelijke fundamentele menselijke aangeboren stimulus in ons allemaal. Er zijn dus meerdere redenen om naar het buitenland te reizen, waaronder ook het ervaren van de nieuwe cultuur. De prachtige infrastructuur, de sjieke levensstijl, de majestueuze en in het oog springende gebouwen verleiden ons allemaal om naar het buitenland te gaan. Tegenwoordig wordt reizen naar het buitenland beschouwd als een verworvenheid en succes in iemands leven. Het is dus heel duidelijk dat elk normaal mens deze prestatie in zijn leven wil bereiken om een ​​succesvol pad te tonen.

reis remedies

Maar het is gewoon geen gemakkelijke taak om naar het buitenland te reizen en je te settelen, want er zijn veel beperkingen, zelfs bij het verkrijgen van het visum of de inreisvergunning in een land. Er zijn duizenden en duizenden mensen die naar het buitenland willen, maar het is niet voor iedereen mogelijk, vanwege externe moeilijkheden en ook astrologische problemen. We zijn misschien een van degenen die ervan dromen om te reizen en zich in een vreemd land te vestigen, maar helaas gebeurt het helemaal niet. Als dit het geval is en er zijn obstakels of veel belemmeringen om naar het buitenland te gaan, dan worden er in de astrologie veel remedies voor gegeven.

Elk individu zou moeten geloven dat de sterren en de planeten in onze geboortehoroscoop een grote rol spelen en onze levensstijl in grote mate beïnvloeden. De positionering van de verschillende planeten ten tijde van iemands geboorte is van groot belang. De structuur van iemands toekomst wordt gevormd op basis van de planetaire posities die ons leven voorspellen. Om preciezer te zijn, wanneer de geboortekaart zorgvuldig wordt bestudeerd door een deskundige astroloog, kunnen ze analyseren en nagaan of er kansen zijn om naar het buitenland te gaan voor permanente vestiging of op zijn minst voor een bezoek.

reizen naar het buitenland

Men zou niet verbaasd moeten zijn te weten dat de kans of kansen om naar het buitenland te reizen worden geregeerd door de kwaadaardige planeet Rahu, die vijandig staat tegenover de zon, maar in een verenigbare relatie staat met Saturnus, Venus en Mercurius. Dus als het idee om naar het buitenland te reizen helemaal niet gebeurt, hoef je je nergens zorgen over te maken, maar zorg voor de Rahu-planeet door verschillende astrologische remedies uit te voeren

gesuggereerd door experts op dit gebied en zo de manieren verkennen om naar het buitenland te gaan. Astrologisch gezien is de kans om naar het buitenland te gaan vrij groot als de geboortehoroscoop een positieve en sterke Maan laat zien. De planeet Venus helpt ons ook in grotere mate om naar het buitenland te gaan. Rahu-Ketu of Shani (Saturnus) creëren omstandigheden waardoor je je in het buitenland vestigt. Dus de kracht en de kracht van deze planeten bepalen je prestatie om naar het buitenland te reizen.

Sommige van de astrologische indicatoren die beslissen of een persoon naar een vreemd land zal reizen of niet, is het 8e huis in iemands geboortehoroscoop, want het is het huis van een lang leven en zijn weldaad. Het 8e huis is ook het waterhuis en speelt dus een grote rol bij het bepalen van de anticipatie om naar het buitenland te gaan. De aanwezigheid van de gevreesde kwaadaardige planeet Rahu in het 8e huis is een indicator of een teken om naar het buitenland te reizen. De dualistische tekens zoals Tweelingen, Maagd, Boogschutter, Vissen of de beweegbare tekens zoals Kreeft, Weegschaal en Steenbok wanneer aanwezig in het 9e huis, verbeteren de kansen om naar het buitenland te reizen, wat heel gemakkelijk is in vergelijking met de andere tekens.

Het 12e huis regelt ook tot op zekere hoogte de optie om naar het buitenland te reizen, want dit specifieke huis vertegenwoordigt het leven weg van huis en dus als de heer van het 12e huis ongunstig is of verzwakt is in opklimming, duidt dit op buitenlandse reizen. Het 7e huis in de geboortehoroscoop geeft het huis van huwelijk aan en wanneer dit huis analoog is aan het 8e, 9e of 12e huis dan voorspelt het dat hij of zij na het huwelijk naar het buitenland zal reizen.

Het reciteren van de Rahu-mantra

Een van de astro-remedies om naar het buitenland te reizen is om de Heer te behagen die over reizen regeert, namelijk de Rahu-planeet en waarvoor het reciteren van de Rahu-mantra zeer essentieel is en het is een gunstige manier om de planeet naar onze opdracht te leiden. Wanneer de Rahu-mantra wordt gereciteerd, wordt gezegd dat het een balans brengt in de kosmische vibraties van Rahu en dat de hindernissen op je weg zullen worden verwijderd.

Het reciteren van de Rahu Beej-mantra

Om Bhram Bhreem Bhroum Sah Rahave Namah" is de Rahu Beej-mantra. Deze mantra moet 18000 keer worden gereciteerd in een tijdsbestek van 40 dagen voor het resultaat van Rahu die zijn zegeningen over ons uitstort en plaats maakt voor onze droom om te reizen in het buitenland.

Het zingen van Kalabhairava Ashtakam

Dit is een algemene mantra die wordt gereciteerd om de nadelige gevolgen te verminderen die worden veroorzaakt door de Rahu-planeet wanneer deze niet op de juiste plaats in de geboortehoroscoop staat die naar Rahu-dashas leidt. Wanneer de mantra voor Kalabhairava Ashtakam regelmatig wordt gereciteerd, vermindert dit de negatieve effecten van de Rahu-planeet en leidt het daardoor tot succes en verschillende kansen voor de toekomst van iemands leven, waaronder plannen om naar het buitenland te reizen en zich te vestigen.

Het reciteren van de Durga Saptshati-mantra

Het chanten van de Durga Saptshati Mantra wordt verondersteld zeer voordelig te zijn en werkt zeer effectief voor de kwaadaardige planeet Rahu. Er zijn bepaalde regels die gevolgd moeten worden bij het reciteren van deze mantra. De Durga Saptshati-mantra moet 's nachts 18000 keer worden gereciteerd. Puja van Rahu en moet worden gedaan met blauw gekleurde bloemen en sandelhout.

Donatie

Rahu is erg blij als we op zaterdag kokosnoot en Urad dal doneren en de Heer Rahu bezoeken. Het schenken van olie op zaterdag is bedoeld om de Heer Saturnus of Shani te behagen.

Vasten

Rahu is erg blij als we hem aanbidden en op alle zaterdagen vasten. Als hij eenmaal onder de indruk van ons is, zal hij de obstakels op ons levenspad wegnemen en de weg vrijmaken en ons zo meer kansen geven en de kans vergroten om naar het buitenland te gaan.

Draag 8 Mukhi Rudraksha

Rudraksha's van verschillende Mukhi zijn specifiek voor bepaalde remedies. Rudraksha van 8 Mukhi regeert de Rahu-planeet en als er een zwakke Rahu in je geboortehoroscoop is of als Rahu een kwaadaardig effect heeft, is het raadzaam om deze 8 Mukhi Rudraksha te dragen, waarvan wordt aangenomen dat het vreugde, geluk, een stabiele geest en succes brengt in je leven en creëer je zo meer mogelijkheden om naar het buitenland te reizen.

Edelsteen

De Hessonite-steen, beter bekend als Gomed, wordt ten zeerste aanbevolen om door de astrologen te worden gedragen, omdat deze gunstige effecten van de planeet Rahu ontvangt. Het vernietigt of vermindert in hoge mate de vernietiging die door Rahu wordt veroorzaakt en escaleert het positieve resultaat richting reizen.

Siddha Prayog

Dit is een remedie voorgesteld door yogi's die experts waren op het gebied van oude Vedische astrologie. Voordat u met deze remedie begint, wordt gezegd dat u uw "Kula Deva" of inheemse God aanbidt. Witte sesamzaadjes en rietsuiker worden op een Sankranthi-dag genomen en in een modderpot gedaan die vervolgens wordt bedekt met een blad dat van nature van een peepal-boom is gevallen. Opgemerkt moet worden dat het blad niet mag worden geplukt. Zodra dit is gebeurd, moet de modderpot onder een eikenboom worden begraven. Nadat we dit hebben gedaan, moeten we niet teruggaan, maar in plaats daarvan rechtstreeks naar huis gaan en nergens anders. Nadat je thuis bent gekomen, doe je wat saffraan in een emmer water en neem je een bad.

Remedie voor Jupiter of Guru

Als uit iemands geboortehoroscoop blijkt dat de belemmering om naar het buitenland te reizen te wijten is aan de gekwelde Jupiter, dan is in de astrologie de remedie om een ​​bad te nemen met druppels honing eraan toegevoegd. Het wordt ook aanbevolen om gouden of gele kleding te dragen die de planeet Jupiter zal versterken.

Remedie voor Shani of Saturnus

Als de planeet Saturnus de belemmering vormt om naar het buitenland te gaan, dan zijn de remedies het doneren van mosterdolie, zwarte stof, blauwe saffier, ijzer en zwart op een zaterdag en in het bijzonder op Shani Amavasya.

Het aanbidden van voorouders op Amavasya en de Zonnegod is gunstig voor degenen die naar het buitenland willen reizen.

Al de bovengenoemde remedies zullen dus de betrokken persoon tot zegen zijn en een nieuwe wereld van kansen openen en de droom om zich te vestigen of naar het buitenland te reizen zal eindelijk worden vervuld, maar de remedies moeten met de grootste toewijding worden uitgevoerd. Deze remedies zullen de negatieve effecten van Rahu verminderen en de positieve kant ervan aan u onthullen. Je zult je gezegend voelen door deze remedies uit te voeren en de hele nieuwe wereld van kansen zal voor je opengaan. En dan zal je droom om naar het buitenland te gaan en je te vestigen eindelijk in vervulling gaan. Voer deze remedies uit met puur hart en uiterste toewijding en de tijd van het boeken van uw ticket naar uw droombestemming is niet ver!!