Compatibele tekens


Dit gedeelte is hier om u alle antwoorden te geven die u moet weten over uw liefdesleven en uw compatibiliteit met de verschillende inboorlingen van het zonneteken in de dierenriemcyclus die zich op een vaste afstand van elkaar of in verschillende aspecten bevinden.

Dit gedeelte voorspelt niet alleen je liefdesleven en compatibiliteit op basis van

uw tekenaspecten, het geeft ook de belangrijkste kenmerken van een dergelijke relatie. Deze sectie geeft de compatibiliteitsvooruitzichten voor alle 7 verschillende combinaties van de dierenriemcyclus.

Hoe ga je om met je hartkloppingen op basis van je ruimtelijke plaatsing in de dierenriem? Wij van findyourfate.com hebben precies het juiste antwoord voor je. Gewapend met astrologische principes zijn we aangekomen bij de liefdesvooruitzichten.

Bekijk wat je in petto hebt op het gebied van je tekenpositie-relatie - of het nu gaat om daten, single, op zoek naar liefde of gewoon proberen erachter te komen het uit...

In astrologische principes vormt de afstand tussen twee sterrenbeelden in de horoscoop een hoek die een aspect wordt genoemd. De aspecten kunnen harmonisch of disharmonisch zijn op basis van hun relatieve posities.

Er zijn zeven mogelijke aspecten tussen de zonnetekens en dit is een van de belangrijkste kenmerken die de compatibiliteit tussen twee individuen bepaalt.

De zeven compatibiliteitscombinaties zijn:

Tweeling relatie Onhandige relatie
Beste vriend Relatie Wrijvingsgevoelige relatie
Makkelijke relatie Vreemde relatie
Tegengestelde relaties