Compatibiliteit voor tieners

Leer alles over een tiener en hun compatibiliteitsproblemen. Dit gedeelte geeft je een overzicht van alle sterrenbeelden voor tieners en legt de kenmerken en behoeften van elk uit, zodat je licht kunt werpen op welke astrologische invloeden het leven van je tiener beïnvloeden.

Het tienerleven verandert voortdurend. Krijg een beter beeld van hoe elke tiener zich gedraagt op basis van zijn of haar sterrenbeeld. Het leven van een tiener zit vol met veel drama en actie. Ze kunnen het ene moment opstandig zijn en het volgende moment misschien streven naar emancipatie. Hier is een beter perspectief van de verschillende soorten tieners en hun eigenschappen.


Ram Ram tieners zijn zoals altijd geladen met een hoge agressieve energie. Ze zijn echter niet zo explosief als de oudere Ram. Ze hebben veel vertrouwen in hun academische en professionele werken. Maar dan missen ze dit vertrouwen als het gaat om liefde en relaties. Ze zijn erg kwetsbaar om te hanteren en kunnen opblazen als ze in het nauw worden gedreven. Ze hebben ook een goed ontwikkeld ego. Ze zijn erg snel en snel om liefdesproblemen aan te pakken als ze er eenmaal in zijn. Ze zijn niet zo egoïstisch als een oudere Ram-persoon en zijn ook behoorlijk naïef. Met frequente pijnen worden ze volwassen en begrijpen ze het leven. Ze hebben een gevoel van vrijgevigheid in zich, in tegenstelling tot de algemene kenmerken van een volwassen Ram.

stier Een Stier-tiener is erg impulsief en roekeloos dan een oudere Stier. Maar dan verlangen ze naar stabiliteit en veiligheid in hun relaties. Ze zijn echter niet kalm en geduldig in hun jeugd. De meeste inboorlingen blijken te koppig te zijn en hebben hun eigen zin. Met de leeftijd hebben ze echter de neiging zich aan te passen aan het omringende klimaat en verliezen ze hun koppige karakter. Ze hebben een duidelijk doel en ambitie in het leven. Ze weten wat ze wel en niet willen in het leven.

tweeling tweeling-tieners hebben tijd nodig om volwassen te worden in het leven. Dit zijnde hoewel ze een veranderlijk teken zijn. Ze blijven jong vanaf hun tienerjaren tot middelbare leeftijd en zijn jeugdig van hart en ziel. Hoewel ze slecht zijn in het omgaan met situaties, hebben ze de neiging om naarmate ze groeien de draad weer op te pakken. Ze hebben echter een goede moraal. Ondanks dat hun ambities en interesses in de loop van de dag veranderen, blijven ze jong, ook al worden ze ouder.

Kanker Tieners met kanker lijken echter goed te zijn, van binnen een soort rebels karakter te hebben. Hoewel familie en haar banden in hun hart zitten, hebben ze niet de neiging om het aan de buitenkant te laten zien. Ondanks dat ze een eigen kant hebben, zorgen ze ervoor dat ze voldoende aandacht besteden aan het huis en de behoeften ervan. Tieners met kanker gaan over het algemeen door een identiteitscrisis omdat er een botsing is tussen hun idealen en de idealen van hun familie. Maar naarmate ze ouder worden, komen ze in het reine met hun eigen unieke Kreeft-identiteit.

Leeuw Leeuw tieners hebben een zelfverzekerde buitenkant die ze gebruiken om hun innerlijke gevoelens te verbergen. Ze blijken echter totaal onzeker in het leven te staan. Er zou een constante omwenteling zijn over hoe ze hun creativiteit konden laten zien en hoe ze in de schijnwerpers konden komen. Ze hebben een brandende passie om anderen te leiden. Leeuw-tieners leren langzaam over hun onzekere gevoelens heen te komen. Met groei ontwikkelen ze geleidelijk hun zelfvertrouwen en leiderschapsvaardigheden. Ze ontdekken ook veel over zichzelf in de loop van hun tienerjaren.

maagd Maagden zijn analytischer, kritischer en nogal veroordelend in hun tienerjaren. Ze missen tolerantie en begrip voor de dingen om hen heen. Maagd-tieners hebben echter een goed onderscheidingsvermogen. Ze hebben een afstand als het gaat om het smeden van liefde en romantische relaties. Ze hebben heel veel innerlijke energie, maar ze zijn meer dan tevreden met routinewerk en stabiliteit in het leven. Het beheersen van hun gevoelens en energieniveaus zou een geweldige taak zijn voor maagdelijke tieners.

Weegschaal Weegschaal tieners zijn meestal nogal onevenwichtig in het leven. Ze verlangen er echter naar om erbij te horen en willen een evenwichtige benadering hebben waardoor ze niet meer in harmonie zijn met de wereld om hen heen. Ook in hun tienerjaren zou er een identiteitscrisis zijn. Maar als ze ouder worden, worden ze volwassener en presteren ze goed in het professionele en persoonlijke leven. Ze zouden dan een goede balans, hun vrijheid en harmonie kunnen vinden.

Schorpioen Schorpioentieners zijn niet zo dol op de donkere kant van het leven als ze jong zijn. Ze zijn er echter door gefascineerd. Met de leeftijd neemt hun nieuwsgierigheid naar dit onderwerp toe. Ze hebben veel drama met zich mee. Schorpioen-tieners blijken manipulatief, jaloers en hebben een aantrekkingskracht die anderen aantrekt. Ze raken ook langzaam gepassioneerd over het enige waar ze naar verlangen in het leven. Ze kunnen zich echter gemakkelijk verplaatsen in liefdesrelaties. Ze leren echter veel over hoe om te gaan met liefde, romantiek, gevoelens en emoties in deze tijd, wat in de komende dagen nuttig zou zijn..

Boogschutter Boogschutter tieners zijn over het algemeen goed opgebruikt. Ze zijn echter behoorlijk avontuurlijk en erg meegaand van aard. Met de leeftijd worden ze zelfverzekerder en mondiger dan het onhandige kind dat ze jaren eerder waren. Boogschutter-tieners zijn ook behoorlijk roekeloos en naïef. Ze observeren wat er om hen heen gebeurt en pakken de draad weer op. Met de leeftijd leren ze echter veel en worden ze een beetje gemakkelijker met het leven.

Steenbok Steenbok-tieners blijken voor anderen behoorlijk geestig te zijn, maar van binnen zijn ze behoorlijk serieus. Ze doen het goed in de academische wereld en blijken een beetje teruggetrokken te zijn. Met de leeftijd beginnen ze te experimenteren met emoties en relaties. Steenbok-tieners hebben van nature een neiging naar de donkere kant van het leven. Ze leren geleidelijk een workaholic te zijn. Ze leren ook de lichtere kant van het leven kennen. Steenbok-tieners zijn meestal overpresteerders. Ze vinden alle manieren en middelen om in hun leven te slagen en hun ambities waar te maken.

Waterman Waterman-tieners zijn eigenzinnig als hun oudere tegenhangers. Ze blijken echter behoorlijk betrokken te zijn, in tegenstelling tot hun oudere versies, die een beetje los van anderen lijken te staan. Ze vinden het een beetje moeilijk om romantische relaties te smeden omdat ze nogal ongrijpbaar zijn. Ook aarzelen ze als het gaat om feesten of protesteren. Maar dan hebben ze een hechte relatie met hun inner circle-leden. Ze verbergen hun gevoelens en geheimen, hoewel ze blijken te delen. Ze zijn koppig van aard en vrij stabiel in het leven. Waterman-tieners zijn agressief, maar zijn niet erg kritisch of analytisch van aard.

Vissen Tieners van Vissen zijn over het algemeen onhandig van aard en erg speels en niet serieus genoeg met het leven. Met de jaren begrijpen ze het leven en hoe ze de wereld het hoofd moeten bieden. Tieners van Vissen verbergen hun emoties en dit kan hun persoonlijke relaties schaden. Tieners van Vissen zijn niet zo gevoelig zoals hun oudere versies, hoewel ze het ingebouwd hebben. Ze zijn erg sympathiek en er kan gemakkelijk op worden gelopen. Ze hebben een zachte hoek waardoor ze behoorlijk kwetsbaar zijn. Sommige blijken zeer vroom en artistiek van aard te zijn. Ze kunnen gemakkelijk worden gemanipuleerd.