Compatibiliteit met docenten

Deze sectie zal je helpen om je leraren en hun specifieke eigenschappen beter te begrijpen op basis van hun sterrenbeelden. De sterrenbeelden als leraren. Door je leraar te leren kennen, te leren over hun sterke en zwakke punten, kun je ervoor zorgen dat je goed presteert.

De compatibiliteit tussen leerling en leraar is de afgelopen dagen afgenomen dankzij moderne ontwikkelingen.


Ram Inboorlingen van Ram zijn goede coaches in plaats van leraren. Ze zijn goed in het begeleiden van mensen in sport en avontuur. Als academische leraar blijken ze zeer strikt en intens te zijn in discipline. Ze zijn gemakkelijk in de omgang en vinden het heerlijk om plezier te hebben in het lesgeven. Ze blijken echter soms ongeduldig te zijn tegen hun studenten.

Stier Stier-leraren zijn erg gedisciplineerd en willen dat hun pupillen dat ook zijn. Ze willen dat hun studenten hun hoofd vullen met veel kennis en ideeën. Ze zijn geduldig en vrij stabiel van aard. Hoewel hun lessen saai zouden zijn, bedenken ze soms creatieve projecten. Stier-leraren verwennen hun studenten niet.

Tweelingen Gemini-inboorlingen zijn goede leraren omdat ze uitstekende communicatieve vaardigheden hebben. Ze zijn goed in het krijgen van hun punten over de hele linie. Ze evenaren het energieniveau van hun afdelingen. Ze moedigen veel lezen, praten en debatteren onder hun studenten aan.

Kanker Kankers zijn goede leraren omdat ze erg begripvol zijn, goed in het omgaan met kinderen en ook heel geduldig van aard. Ze prenten creatieve leergewoonten in voor hun afdelingen. Ze kunnen gemakkelijk het niveau van hun studenten bereiken om hun punten over te brengen.

Leo Leo-mensen zijn goede leraren en ze zijn erg geobsedeerd door het behalen van goede cijfers voor hun wijk. Ze willen dat hun studenten zeer attent zijn en gek worden als ze dat niet zijn. Ze kunnen heel speels en gemakkelijk in de omgang zijn met hun afdelingen en weten tegelijkertijd wanneer ze de hengel moeten pakken. Ze zijn goed in praktische demonstraties van onderwerpen en hebben ook hun favoriete studenten.

Maagd Maagden zijn goede leraren die nog steeds eeuwenoude lesmethoden volgen. Ze zijn bedreven in het omgaan met grammatica en taalpapieren. Ze eisen dat hun afdelingen aantekeningen maken, lezingen geven, workshops volgen en dergelijke. Maagd-leraren zijn meestal erg geduldig en tolerant ten opzichte van hun afdelingen. Maar dan worden ze te nerveus op momenten dat de studenten zich misdragen.

Weegschaal Weegschaal-leraren zijn een van de aardigste onder de onderwijsgemeenschap. Ze houden van hun studenten en spelen een nuchtere omgang met hen. Ze zijn bijzonder goed in het omgaan met kunst- en muziekgerelateerde papieren. Ze hebben unieke projectideeën die een groot succes zouden zijn onder hun afdelingen.

Schorpioen Schorpioenen zijn zeer gepassioneerde leraren. Hoewel ze vreselijk zijn voor hun wijken, zijn ze succesvolle leraren. Ze willen dat hun afdelingen out-of-the-box denken en agressief werken. Maar dan zijn de inboorlingen van Schorpioen betere sportcoaches dan docenten van academici, omdat ze meer geneigd zijn tot strikte en harde werkschema's.

Boogschutter Inboorlingen van Boogschutter zijn niet het serieuze soort leraar. Ze worden grappig gevonden door hun afdelingen, omdat ze vaak grappen maken. Hun lessen lijken erg licht maar vol energie. Maar ze kennen de tactieken om hun kinderen op orde te brengen. Ze zijn geweldige leraren in filosofie, spiritualiteit en geesteswetenschappen.

Steenbok Steenbokken zijn zeer strikte leraren. Ze zijn heel serieus en studenten kunnen niet zomaar ontsnappen aan hun blik en stoere houding. Ze geven uitdagingen in de klas en vertellen hun afdelingen dat de krant erg moeilijk zou zijn, hoewel het dat misschien niet is. Ze houden ervan om het vermogen van hun studenten te testen en staan klaar om te helpen wanneer ze vragen opduiken.

Waterman Waterman leraren gedragen zich heel vreemd en zijn excentriek van aard. Hoewel ze vergeetachtig zijn, brengen ze zeer indrukwekkende projecten tot stand die hun afdelingen moeten nastreven. Ze nemen hun studenten graag mee voor buitenactiviteiten en zijn meer gericht op praktische studies dan op schoolse studies. Ze doen hun best om het verschil te maken onder hun leerlingen.

Vissen Een leraar Vissen is iemand die zijn leerlingen beter probeert te begrijpen. Ze moedigen hun afdelingen aan en geven ze goede cijfers als ze goed presteren. Ook geven ze een klopje voor de onderpresteerders. Ze kunnen ook persoonlijke problemen toevertrouwen en ze laten die van hen ook uitkomen. Ze hebben ook hun favoriete en slechtste leerling van de klas.