Compatibiliteit met broers en zussen

Broers en zussen kunnen elkaars beste vriend of ergste vijand zijn. Lees meer over de astrologische compatibiliteit van broers en zussen. Ontdek of je broer of zus een levenslange vriend of bittere vijand zal zijn met compatibiliteit met broers en zussen.

Pest uw broer of zus u of deelt u vaak geheimen? Ontdek in hoeverre je compatibel bent met je broer of zus volgens hun sterrenbeeld.

Rivaliteit tussen broers en zussen is een veelgebruikte term; een term die onze haat-liefdeverhouding definieert die we delen met onze broers en zussen. Maar dan is een broer/zusrelatie een krachtige band die ook onze volwassen relaties beïnvloedt. Astrologisch gezien, wat zijn de eigenschappen die worden geassocieerd met broers en zussen van verschillende zonnetekens, die de sleutel zijn tot geluk thuis. Wat voor soort relatie deel je met je broers en zussen? Ontdek hoe compatibel je bent met je broer of zus en geniet van een betere relatie met hen..


Ram Het hebben van een Ram als broer of zus is misschien een moeilijk leven voor de meeste mensen. Dit komt omdat ze zo ongeveer competitief en agressief zijn over alles en nog wat. Ze worstelen met je voor de goede dingen thuis. Ze plagen je met je studie of met je vrienden. Ze vinden je vanzelfsprekend, maar van binnen hebben ze een zachte zorg voor je. Ze hebben het idee dat ze het beste in alles hebben, zelfs als je aan de top staat.

Stier Een Taurus-broer of zus is meestal een luie kerel die ervan houdt om de hele dag uit te slapen. Hij of zij is een bankschroef die het niet erg vindt om huishoudelijke klusjes te doen. Ze hebben een hekel aan vechten en zijn ook niet echt competitief. Ze zijn echter te bezitterig van hun ouders en willen hun onverdeelde aandacht. Ze hebben ouders nodig die heel liefdevol voor hen zijn en hen steunen, anders verliezen ze de moed. Maar na verloop van tijd worden ze volwassen en kunnen ze een goede vertrouwenspersoon zijn. Zij helpen u bij persoonlijke of financiële problemen. Ze zijn goed in het adviseren en verwennen van hun broers en zussen.

Tweelingen Een Tweeling-broer of zus is gewoon leuk om te hebben omdat ze een goed gevoel voor humor hebben en ze zijn goed in communicatieve vaardigheden. Het is echter bekend dat ze hun broers en zussen gemakkelijk voor de gek houden. Ze zijn sociaal en brengen veel vrienden mee naar huis. Van sommigen is bekend dat ze een enorme ophef maken om niets. Maar als ze ouder worden, zijn ze goed in het begeleiden van hun broers en zussen. Ze zouden een goed openhartig gesprek met je hebben en zijn ook leuk om mee te bewegen.

Kreeft Een Kreeft-broer of zus is erg gevoelig en emotioneel en vindt het heerlijk om altijd de aandacht van hun ouders te krijgen. Ze moeten vaak verwend en verzorgd worden. Een Kreeft-broer of zus zou behoorlijk bazig zijn tegen de andere kinderen thuis. Maar dan zorgen ze goed voor ze en kunnen ze na verloop van tijd goed met ze opschieten. Naarmate ze ouder worden, geven ze deskundige mening en advies aan hun broers en zussen. Zij zijn ook degene die hun schouders lenen als ze in de problemen zitten.

LeoLeo broers en zussen zoeken naar manieren om te pronken met hun vaardigheden en middelen. Ze baas rond met hun andere broers en zussen. Ze zijn zeer competitief met hun broers en zussen en proberen het vertrouwen van hun ouders te krijgen. Ze zijn echter niet erg behulpzaam voor hun broers en zussen. Na verloop van tijd zijn ze echter goed in het geven van advies en het motiveren van hun broers en zussen om het beter te doen in het leven. Ze pronken graag op sociale bijeenkomsten van vrienden en familie.

Virgo A Virgo sibling might be good or bad depending on the circumstances around. They gel with you much when they are good and bad-mouth when not in good mood. They are not one to fight with you over silly things. But then they are first to criticize and analyze your every move. As they grow older, they are more concerned about their siblings and their general well-being. They care for you when you are in need of trouble. They make sure that you are in good health and cheer.

WeegschaalWeegschaal broers en zussen zouden redenen bedenken om met hun broers en zussen over bijna alles onder de zon te discussiëren en te debatteren. Het is bekend dat ze vrijheid nemen over hun broers en zussen. Ze zijn niet zo competitief, maar wanneer ze worden uitgelokt, gaan ze tot het uiterste. Ze raken ook snel geïrriteerd door het roekeloze gedrag van hun medeafdelingen. Maar als ze ouder worden, zouden ze goede banden hebben met hun broers en zussen en zouden ze dankbaar zijn om jou in je leven te hebben. Ze staan ​​erom bekend dat ze ook regelmatig feesten en sociale bijeenkomsten organiseren.

Schorpioen Schorpioenen zijn erg humeurige maar geheimzinnige broers en zussen. Ze houden het ene moment tot de kern van je en zouden het volgende tegen je blaffen. Maar dan zijn ze erg beschermend naar hun broers en zussen. Van oudere broers en zussen van Schorpioen is bekend dat ze een kijkje nemen in het persoonlijke leven van hun jongere. De jongere kinderen kwellen over het algemeen hun oudere broers en zussen in het gezin. Maar over het algemeen zijn broers en zussen van Schorpioen betrouwbaar in het leven en zouden ze je ondersteunen wanneer je dringend persoonlijke of professionele hulp nodig hebt. Ze lopen die extra mijl met je mee.

Boogschutter Een Boogschutter is een goede broer of zus, ze zijn leuk om mee te hebben. Ze houden zich echter niet aan hun beloftes. Ze houden van reizen en beleven avontuur met jou. Ze zijn recht door zee en vinden het niet erg om rechtstreeks met je te praten. Ze zijn erg open en soms behoorlijk kwetsend. Hoewel ze erg optimistisch zijn, lijken ze soms onverantwoordelijk. Ook niet erg ruzie. Maar zorg ervoor dat u ze redt, want het is bekend dat ze vaak onverantwoordelijke beslissingen nemen in hun leven.

Steenbok Steenbok-broers en zussen blijken dubbele normen te hebben in hun relatie met jou. Ze maken gebruik van uw middelen en laten u ook voor hen werken zonder dat u het weet. Maar dan zijn ze erg verantwoordelijk en zorgen ze goed voor je als er geen ouderen in de buurt zijn. Ze staan ​​erom bekend dat ze ook een uitbundige levensstijl leiden en kunnen soms ook om je portemonnee vragen. Naarmate ze ouder worden, worden ze echter zeer verantwoordelijk voor de gezinsaangelegenheden. Ze hebben overal een back-up plan voor en staan erom bekend dat ze het goed organiseren.

Waterman Waterman broers en zussen zijn erg temperamentvol. Het is bekend dat ze soms grappen met je uithalen. Ze gaan niet gemakkelijk met je in gevecht, maar zorg ervoor dat ze je oog voor oog terugbetalen als ze er één krijgen. Ze zijn ook nogal vergeetachtig. Naarmate ze ouder worden, drijven ze weg van broers en zussen en in hun eigen familie en haar aangelegenheden. Ze zorgen er echter voor dat ze bij hun familie blijven door deel te nemen aan familiebijeenkomsten en dergelijke.

Vissen Vissen zijn goede broers en zussen omdat ze je beter begrijpen. Ze zijn echter erg gevoelig en emotioneel. Ze zouden het ene moment goed met je kunnen opschieten en het volgende moment opduiken als je tegenstander. Hoewel ze niet competitief lijken, hebben ze het diep in zich. Zorg ervoor dat je ze geen pijn doet, als dat zo is, wees dan voorbereid op het omgaan met hun driftbuien. Ze worden gewoon gek en in de war. Naarmate ze ouder worden, worden ze verantwoordelijker en volwassener en springen ze in als je in de problemen zit.