Compatibiliteit met huisgenoten

Heb je een compatibele relatie met je huisgenoten? Begin door te leren om gelukkig samen te leven met je kamergenoot of zoek er een met wie je van nature compatibel bent door zijn of haar horoscoopteken en hun relevante eigenschappen en karakters te kennen.

Ieder van ons heeft minstens één verhaal over het leven met een vreselijke kamergenoot op een bepaald moment in ons leven. Elk sterrenbeeld heeft zijn eigen eigenaardigheden en rare gewoontes, als ze toevallig je kamergenoot zijn.

Denken de sterren dat je kamergenoot een nachtmerrie is om mee samen te leven? Een kamergenoot met wie je graag omgaat, niet alleen tolereert, is zo'n geschenk. Lees verder...


RAM Een Ram-persoon als kamergenoot zou erg nuttig voor je zijn. Ze zijn ook zeer betrouwbaar en verantwoordelijk. Maar dan zouden ze het te druk hebben met eigen werken dat ze zelden komen opdagen. Aan de andere kant eisen ze hun eigen privéruimte en tijd op en kunnen ze ook een beetje bazig zijn.

stier Het hebben van een stier-persoon als kamergenoot zou heel vredig zijn. Ze gaan goed met je om en helpen je om het leven in balans te brengen. Ze zorgen ervoor dat er geen gevechten en kloven ontstaan. Ze kunnen echter een beetje koppig van aard zijn, zijn territoriaal en kunnen zich soms terugtrekken.

Gemini A Gemini native as a roommate would be fun to have. This is because they talk to you all day long and remove boredom. They are quite supportive and fix conflicts easily. However they are not good in housekeeping. Some of them are known to make a huge fuss over nothing.

Kanker Inboorlingen van kanker nemen als huisgenoten alle verantwoordelijkheden van het huishouden op zich. Ze zijn goed in koken, schoonmaken en organiseren. Ze vrolijken je op als je down bent. Maar dan worden ze soms humeurig en behoorlijk gevoelig voor kwetsende opmerkingen. Ze zijn soms ook agressief.

Leeuw Leo-jongens zijn erg gulle huisgenoten en ze maken goede vrienden voor het leven. Ze zijn behoorlijk verantwoordelijk en doen graag klusjes voor de andere leden van het huishouden. Maar ze zijn nogal dominant van aard en haten het als dingen niet gaan zoals ze van plan zijn.

maagd Een Maagd-kamergenoot zorgt ervoor dat het huishouden erg schoon is en dat alles goed georganiseerd is. Ze zijn ook goed in het oplossen van conflicten. Ze zijn echter te kritisch over anderen die de vrede zouden kunnen verstoren. Ze zijn ook zeurende en obsessief schone freaks die misschien niet goed overweg kunnen met de anderen in de buurt.

Weegschaal Weegschaaljongens zijn gemakkelijke persoonlijkheden als ze je kamergenoten zijn. Ze maken van het huishouden een goede plek om te ontspannen en plezier te hebben. Maar dan staan ze er niet om bekend conflicten gemakkelijk op te lossen. Hun diplomatieke karakter gaat soms ook mis.

Schorpioen Schorpioenen als huisgenoten zijn goed gezelschap. Ze houden ervan om de hele nacht door te praten. Ze zijn ook interessant om mee te leven. Zijn leuk om avontuur mee te delen. Maar soms verliezen ze hun geduld en ook geweldig in het prikken in iemands privé-aangelegenheden.

boogschutter Boogschutter-kamergenoten zijn over het algemeen erg sociaal naar hun medegenoten. Ze passen zich sterk aan en hebben alleen hun individuele vrijheid en ruimte nodig. Ze hebben er echter een hekel aan om te aanhankelijk te zijn. Maar sommige Boogschutter-fellows blijken soms onverantwoordelijk te zijn, ze zijn ook niet goed in het delen van financiële middelen en rekeningen.

Steenbok Huisgenoten van Steenbok zijn goed in het organiseren van dingen en het beheren van de middelen van het huishouden. Het zijn ook goede gastheren. Maar dan hebben ze hun eigen privéruimte en tijd nodig en sommige Steenbok-jongens blijken de gezamenlijke financiën verkeerd te beheren.

Waterman Een Waterman-kamergenoot is een sociale jongen, maar hij eist ook zijn individuele vrijheid van ruimte en privacy op. Ze hebben er echter een hekel aan als anderen hun neus in hun persoonlijke zaken steken. Hun onconventionele manier van leven kan kamergenoten irriteren. Sommigen hebben een hardvochtig gedrag, zijn soms kil en koppig.

Vissen Vissen kamergenoten zijn goed om mee samen te leven omdat ze behulpzaam en altijd aardig zijn voor hun medemensen. Ze zijn goed in het aanpassen van hun levenswijze aan anderen. Soms worden ze echter te humeurig en teruggetrokken. Ze kunnen ook schone freaks zijn of juist het tegenovergestelde.