Compatibiliteit met ouders

Bij goed ouderschap gaat het erom hoe de ouders op een compatibel niveau met hun kinderen samenwerken. Lees meer over de astrologische compatibiliteit van de verschillende ouders, inclusief advies voor succesvol ouderschap.

Ouder-kind relatie, op het compatibiliteitsniveau is gebaseerd op de sterrenbeelden.

Zoals in elke andere relatie, is de compatibiliteit van de dierenriem van een ouder met hun kind ook van groot belang. Als je sterrenbeeld niet goed past bij je kind, breekt de hel thuis los.

Ouderschap kan voor iedereen een uitdaging zijn, ongeacht het sterrenbeeld, maar heb je je ooit afgevraagd waarom sommige ouders het makkelijker..


Ramouders Ramouders zijn goed in het opvoeden van het onafhankelijke karakter van hun kinderen. Ze wekken een gevoel van vertrouwen bij hun kinderen en stimuleren hun algemene moreel. Maar soms blijken ze te egoïstisch met hun eigen leven om kinderen op een laag pitje te zetten.

Stierouders Een inheemse Stier als ouder zou goed georganiseerd zijn en goed in het opvoeden van hun kinderen. Ze zijn erg bezitterig en ook te controlerend. Ze zorgen er echter voor dat hun kinderen de beste ervaringen in het leven krijgen.

Gemini-ouders Gemini-ouders houden van een goede communicatie met hun kinderen, ze hebben intellectuele gesprekken met hun pupillen. Ze spelen met ze en willen dat ze onafhankelijk zijn in hun leven. Soms zijn ze echter behoorlijk manipulatief.

Kreeft-ouders Een Kreeft-ouder is erg zorgzaam en is emotioneel verbonden met zijn of haar kind. Ze houden van ze en troosten ze met alle middelen. Maar hun overbescherming kan hen soms verstikken.

Leo-ouders Leo-ouders zijn meestal erg warm en aanhankelijk voor hun kinderen. Ze gaven goede voorbeelden voor hun wijken om te volgen. Maar soms zouden hun eisen aan hun kinderen gewoon te veel zijn.

Maagdouders Een Maagdouder is gewoonlijk erg zorgzaam en deelt zijn of haar kinderen. Zij zorgen ervoor dat hun kinderen een gezond en veilig leven leiden. Maar hun muggenzifterij en te veel kritisch denken gaat niet goed met hun kinderen.

Weegschaalouders Weegschaalouders leren hun kinderen om een zeer evenwichtig en harmonieus leven te leiden. Ze geven het beste aan hun kinderen en bewonderen hen op hun prestaties in het leven. Sommige Weegschaal-ouders blijken echter egoïstisch te zijn.

Schorpioenouders Een Schorpioenouder is erg gepassioneerd en helpt zijn of haar kind om veel te leren in het leven. Ze helpen hen meer te ontdekken over de wereld om hen heen. Sommige Schorpioen-ouders blijken echter te controlerend en dominant te zijn.

Boogschutter ouders Boogschutterouders houden ervan om avontuur met hun kinderen te delen. Ze geven ze hun gevoel van vrijheid en hebben plezier met ze. Maar sommige Boogschutter-ouders hebben het te druk met hun eigen leven en soms slagen ze er ook niet in hun kinderen te disciplineren.

Steenbok-ouders Een Steenbok-ouder zou hun kinderen leren om meer georganiseerd en consistent in het leven te zijn. Ze stellen een grens en geven ze ook hun persoonlijke ruimte. Ze blijken soms ook behoorlijk gezaghebbend, veeleisend en controlerend te zijn.

Waterman-ouders Waterman-ouders zijn onconventioneel en geven veel vrijheid aan hun afdelingen. Ze geven duidelijke grenzen aan hun kinderen. Maar ze blijken nogal inconsequent te zijn in de omgang met hun kinderen.

Vissen Ouders Een Vissen-ouder is erg liefdevol, zorgzaam, gevoelig en emotioneel verbonden met zijn of haar kinderen. Maar ze hebben geen grenzen met hun kinderen waardoor hun kinderen in het leven uit elkaar drijven.