Compatibiliteit met schoonmoeders

Heb je een schoonmoeder die niet uit je huwelijk komt? Hier is ons advies voor het bewaren van de vrede met uw uitgebreide familie. Van alle relaties in het gezinsleven is die tussen schoonmoeder en schoondochter vaak de zwakste. Bekijk het sterrenbeeld van je schoonmoeder om erachter te komen waar je klikt en waar je botst. Relaties tussen schoonmoeders en schoondochters zijn tegenwoordig erg stressvol.

Hier bekijken we waarom de relatie met je schoonmoeder zo lastig kan zijn - en hoe je de breuk met haar kunt voorkomen. Door erachter te komen wat haar sterrenbeeld is, kun je haar gemakkelijk aan jouw kant krijgen. Omgaan met schoonmoeder is relatief adembenemend in vergelijking met je eigen moeder. Hier zijn enkele manieren om gemakkelijk met uw MIL om te gaan voor het geval u in de problemen komt.


Ram SchoonmoederRam Schoonmoeders zijn zeer sociale en dynamische persoonlijkheden. Er hangt echter een sfeer van angst en egoïsme om je heen dat je alles in het werk moet stellen om hetzelfde te verzachten. Anders dreigt de relatie in de problemen te komen. Het zijn echter goede verzorgers van uw kinderen. Ze uiten hun mening op een zeer harde en militante toon die velen van ons niet kunnen verteren. Maar dan hebben ze een goed hart van binnen en het is aan jou om ze voor je te winnen door je vriendelijkheid.

Stier Schoonmoeder Een Stier schoonmoeder is erg conservatief en nuchter. Ze zijn nogal sceptisch over dingen en denken logisch na. Ze hebben een hoge mate van bezitterigheid als het gaat om kinderen en kleinkinderen. Ze laat zich graag verwennen met cadeautjes, complimenten en een hoge mate van respect. Als ze merkt dat je het op alle niveaus met haar eens bent, is je relatie op goede gronden. Anders ga je problemen tegemoet.

De schoonmoeder van Tweelingen De schoonmoeder van Tweelingen maakt graag furore in alles wat ze doet en waar ze ook gaat. Ze heeft twee kanten en pas op voor beide. Manoeuvreren is voor haar vanzelfsprekend. Thuis zorgt ze echter goed voor de kinderen. Ze heeft een hekel aan allerlei soorten conflicten in het huishouden. Ze is zeer gevoelig en als dit wordt geregeld, zou het leven voor de schoonfamilie een zegen zijn.

Schoonmoeder van kanker Kanker Schoonmoeders zijn erg gevoelige en verzorgende. Ze zijn erg aanhankelijk en zorgen graag voor de jongere gezinsleden. Ze verzorgen de kinderen in goede gewoonten en karakter. Soms blijken ze ook behoorlijk chagrijnig en bezitterig te zijn. Ze brengen verhalen van vroeger tot leven door ze aan de kinderen te vertellen. Het zijn goede kindermeisjes.

Leeuw Schoonmoeder Een schoonmoeder van Leeuw is graag de baas in huis, en het is goed als u de teugels aan haar overdraagt, anders liggen er problemen op de loer. Hun temperament neemt toe en neemt af met de tijd. Ze zijn gevoelig, maar houden zich zeer aan gerechtigheid. Ze zijn streng voor de kleinkinderen en verzorgen ze vol goede moed. Als ze worden gerespecteerd en op een hoog voetstuk worden gehouden, heb je haar met je verstand gewonnen.

Maagd Schoonmoeder Maagd schoonmoeders zijn erg analytisch en kritisch ten opzichte van hun schoonfamilie in het bijzonder. Ze worden hypochonders genoemd. Het is bekend dat ze schreeuwen en de tekortkomingen van de gezinsleden openbaar maken. Ze hebben echter veel zorg voor het huishouden en zorgen ervoor dat alles schoon, netjes en georganiseerd is. Ook zorgen zij ervoor dat hun kinderen en kleinkinderen financieel verzekerd zijn. Regelmatig positieve opmerkingen maken en zich aanpassen aan hun aard zou goed zijn voor een betere relatie met hen.

Weegschaal Schoonmoeder Een Weegschaal schoonmoeder is een persoon om te aanschouwen in het leven. Ze zou erg gevoelig zijn en biedt waardevolle levenslessen voor haar kinderen en kleinkinderen. Ze is bereid alles op te offeren voor de goedheid van haar kinderen. Relaties zouden niet worden beïnvloed voor zover het schoonfamilie betreft. Het zijn erg aanhankelijke karakters en ze zorgen ook goed voor hun kleinkinderen. Ze zouden ook financieel ondersteunend zijn aan het gezin.

Schorpioen Schoonmoeder Een schoonmoeder van Schorpioen is een zeer gevoelige en geheimzinnige persoonlijkheid. Ze heeft een sterk gevoel van waardigheid aan haar gehecht. Over het algemeen is ze een zeer streng persoon die meer geïnteresseerd is in het welzijn van het gezin als geheel. Soms de baas over haar kleinkinderen. Haar scherpe opmerkingen kwetsen mensen in een relatie met haar. Maar financieel ondersteunt ze het gezin.

Boogschutter Schoonmoeder Boogschuttermoeders kunnen goed overweg met familieleden, vooral de schoonfamilie. Ze hebben meestal niets om het oneens te zijn. Ze zijn optimistisch, avontuurlijk en heel eerlijk. Ze hebben een goede verstandhouding met hun kleinkinderen en kunnen zich tot hun niveau verlagen. Ze houden niet van meningsverschillen in het gezin en wekken over het algemeen geen wespennest op, tenzij ze worden uitgelokt.

Schoonmoeder van Steenbok Schoolmoeders van Steenbok hebben een sterk gevoel van waardigheid met zich mee. Ze waarderen traditie en zorgen ervoor dat het gezin hetzelfde volgt. Ze vinden het een beetje moeilijk om met hun kinderen te communiceren, vooral met de kleinkinderen van het gezin. Maar dan ondersteunen ze het gezin financieel. Ze hebben een hekel aan kritiek van de schoonouders, en vinden het leuk om dingen tot in de perfectie en professioneel te doen.

Waterman Schoonmoeder Een Waterman schoonmoeder is een gelukkige dame. Ze is altijd gevuld met veel energie. Een soort excentriek, ze is zeer intelligent. Ze houdt ervan om heel sociaal te zijn in plaats van te bukken voor haar familie. Er zou geen onenigheid van haar kant zijn en ze geeft volledige vrijheid voor haar kinderen in hun persoonlijke leven. Soms kunnen ze echter behoorlijk onbeleefd zijn en de schoonfamilie niet willen vertrouwen.

Schoonmoeder Vissen Een schoonmoeder van Vissen is erg aardig, gevoelig, dromerig en vroom in het leven. Ze wordt over het algemeen gevonden om haar kinderen en haar kleinkinderen te verwennen, zodat ze eindigen als verwende snotaapjes. Om een hartelijke relatie met haar te onderhouden is het nodig dat ze voortdurend wordt overladen met lof. Ze is een volledig open persoonlijkheid. Soms blijken ze driftbuien te vertonen wanneer het uit de hand loopt in de relaties in het gezin.