Vader compatibiliteit

Een goede vader of vader geeft levensvaardigheden die een klein kind later in zijn leven tot een ervaren volwassene maken. Geen wonder dat sommigen van ons onze vaders aanbidden.

Eer je vader door de sterke en zwakke punten van vaders te onderzoeken. Dus wat maakt een vader compatibel met zijn afdelingen? De sterrenbeelden van vaders betekenen veel voor ons individuen. Op basis van de zonnetekens presteren onze vaders en zorgen voor een compatibele omgeving om ons heen.


Vader Ram Een vader Ram is een goede leider en is behoorlijk gezaghebbend. Hij leert zijn kinderen alles wat legitiem is. Hij is erg trots op zijn kinderen. Zou heel zorgzaam en liefdevol zijn. Hij vindt het echter moeilijk om te gaan met mislukkingen in het leven van zijn kinderen.

Stier Vader De Stier Vader staat bekend om zijn stabiliteit en kalme houding. Hij geeft graag het beste aan zijn kinderen. Hij stelt regels voor hen op en als ze niet worden opgevolgd, zou hij zijn geduld verliezen. Hij haat het om afgewezen te worden door zijn kinderen. Loyaliteit, waarden en tradities betekenen veel voor hem.

Tweelingen Vader De vader van TA Gemini is meer een grote broer voor zijn kinderen dan een vaderfiguur. Hij houdt van spelen en plezier maken met zijn kinderen. Over zijn kinderen maakt hij zich niet veel zorgen. Hij had vaak een goed gesprek met zijn kinderen. Maar meestal zou hij bezig zijn met zijn eigen werk.

Kreeft vaderDe Kreeft-vader is meer een familietype, zou soms ook de rol van moeder op zich nemen. Hij houdt ervan om zijn kinderen in de juiste geest te verzorgen en op te voeden. Hij staat heel dicht bij zijn kinderen en begeleidt hen met wijsheid en kennis. Kan problemen hebben als kinderen hem verlaten.

Leo vaderALeo vader is trots op zijn kinderen en geeft ze het beste in het leven. Hij wil dat ze de beste posities in de samenleving innemen, waarschijnlijk in de schijnwerpers. Soms wordt hij koppig en gezaghebbend. Eist loyaliteit van hen en zou een beetje streng zijn met hun werk en routine.

Maagd vader De vader van de Maagd is meer gericht op het geven van goed onderwijs en het aanleren van nieuwe vaardigheden aan zijn kinderen. Hij houdt hun kattenkwaad wel in de gaten. Soms was hij meer met zijn werk bezig en concentreerde hij zich niet op zijn kinderen. Hij heeft ook problemen met het tonen van zijn genegenheid aan zijn afdelingen.

Weegschaalvader Een Weegschaalvader is geïnteresseerd in de fysieke activiteiten van zijn kinderen. Hij is erg lief en zorgzaam. Maar hij vraagt ook om zijn privéruimte en tijd. Soms wordt de vader van de Weegschaal obsessiever met zijn werk dat hij zijn kinderen helemaal negeert. Hij is meer verwant met oudere kinderen dan met de jongere.

Vader Schorpioen De vader van Schorpioen is erg liefdevol en geeft veiligheid aan zijn kinderen. Hij maakt zich meer zorgen over de familie die bij elkaar blijft. Er kunnen zich af en toe controleproblemen voordoen in het gezin en de vader van Schorpioen heeft geen geheimen voor zichzelf.

Boogschutter vader Boogschutter vaders zijn dol op plezier en verwennen hun gezin met avontuur en spelletjes. Hij zou heel rechttoe rechtaan zijn en dat zou thuis wat problemen kunnen opleveren. Soms handelt hij onverantwoordelijk en heeft hij soms de druk om vader te zijn.

Vader Steenbok Een vader Steenbok is erg zorgzaam en houdt ervan om plezier te hebben met zijn kinderen. Tegelijkertijd is hij standvastig tegen hen en is hij een verantwoordelijke vader. Sommige Steenbok-vaders kunnen echter workaholics worden en hun kinderen verwaarlozen. Ze hebben ook problemen om zich aan te passen aan de jongeren.

Waterman-vader Een Waterman-vader geeft zijn kinderen totale vrijheid en leert hen verantwoordelijkheid in het leven. Samen met hen gaat hij op avontuur. Ze worden altijd actief gevonden en willen dat hun kinderen hetzelfde zijn. Maar dan worden ze totaal onzeker als ze vinden dat hun kinderen in de problemen zitten.

Vader Vissen Een vader van Vissen is liefdevol, warm en aardig voor zijn kinderen. Hij moedigt hen aan om socialer in het leven te staan. Hij duwt ze echter niet tegen hun wil in. Hij vindt het heerlijk om de hele dag door een huis vol activiteiten te hebben. Maar sommige Vissen-vaders zouden soms erg gevoelig, emotioneel en onvoorspelbaar zijn.