Gezinscompatibiliteit

Compatibiliteit binnen een gezin is erg belangrijk omdat het de hoeksteen is van de gezinsdynamiek. Voor een familietraditie zijn gewoontes en saamhorigheid erg belangrijk om vol te houden. Dit gedeelte geeft u inzicht in waarom bepaalde sterrenbeelden in uw gezin beter zijn, waar de dierenriemfamilies klikken en botsen. Ontdek hoe elke Dierenriem-familie zich tot elkaar verhoudt en streef naar een compatibele relatie.

Afgezien van individuele tekens en planeetplaatsingen, spelen de algemene sterrenbeelden een belangrijke rol in de gezinsdynamiek. Er is misschien een aanmatigende zus, een kieskeurige moeder of die broer of zus die er altijd in slaagt je op het verkeerde been te zetten. Door de familie op zijn minst op astrologisch niveau te leren kennen, zal de tolerantie groeien die nodig is om door problemen te navigeren.


Ram familie Rammen leren veel eerder onafhankelijk te zijn in het leven en worden niet veel geassocieerd met hun familie. Ze zorgen er echter voor dat ze constant in contact staan met hun familie. Ze zijn heel oprecht tegen hun familieleden, maar er zou geen uiterlijke uitdrukking van hetzelfde zijn. Hoewel er voortdurend ruzie zou zijn met hun broers en zussen, koesteren ze niet lang wrok.

Stier FamilieVoor een inheemse Stier is familie het belangrijkste in het leven. Ze worden gedreven door waarden en tradities. Ze zijn erg loyaal en beschermend naar hun familie en haar leden. Ze hebben een goede band met hun broers en zussen, maar als er iets misgaat, verbreken ze de connecties en worden ze koud.

Tweelingen FamilieFamilie is ook erg belangrijk voor een Tweeling. Ze zijn meer in harmonie met hun broers en zussen dan met hun ouders. Ze maken goede vrienden voor het leven met hun familieleden. Maar dan haten ze het om gezinsverantwoordelijkheden in handen te nemen. Soms kunnen hun gesprekken aanleiding geven tot interne vetes.

Kanker familieFamilie en waarden zijn prioriteit nummer één voor een persoon met kanker. Ze zijn erg emotioneel en sentimenteel gehecht aan hun familieleden. Ze strijken eventuele conflicten in het gezin glad. Ze zorgen op een verantwoorde manier voor hun gezin. Ze hebben een moederinstinct en koesteren hun gezin met een goed humeur.

Leo familieVoor Leos is familie hun trots en vreugde. Ze zijn erg defensief tegenover hun familie en houden zich eraan, wat er ook gebeurt in het leven. Ze zijn erg gul voor hun familie en delen hun middelen onpartijdig.

Maagd Familie Maagden zijn erg toegewijd aan hun familie. Ze zorgen graag voor hun gezin als ze dat nodig hebben. Maar ze zijn niet goed in het tonen van hun liefde of genegenheid. Voor hen werken daden in plaats van woorden. Ze zijn niet zo goed met hun broers en zussen omdat ze elkaar gemakkelijk pijn doen.

Weegschaal familie Weegschalen houden er meestal van om plezier te hebben met hun familie, maar missen over het algemeen de warmte. Ze zoeken begeleiding bij familieleden. Ze komen op tegen hun broers en zussen voor morele steun.

Schorpioen familie Schorpioenen zijn zeer toegewijd aan hun familie. Ze vormen een hechte band met hun familie en het gezinsleven is een serieuze zaak voor hen. Ze lossen conflicten tussen familieleden in der minne op, maar koesteren lang wrok.

Boogschutter familie Voor een Boogschutter is familie samen plezier en avontuur. Ze zijn zeer optimistisch en hebben een goede morele steun. Ze zijn vrij onafhankelijk, maar zijn dicht bij hun broers en zussen en ouders. Zou ook goede vrienden als familie nemen.

Steenbokkenfamilie Steenbokken zijn erg betrokken bij hun familie en ze betekenen waarden en tradities in relaties. Ze tonen hun liefde door daden en niet door woorden. Ze zijn goed in het beheren van gezinsbronnen.

Waterman Familie Waterman-inboorlingen staan niet erg dicht bij hun familieleden. Ze verwachten echter inzet en genegenheid van familieleden. Ze houden zich graag afzijdig. Voor hen zijn goede vrienden meer dan een familie.

Vissenfamilie Vissen waarderen en houden heel veel van hun familie. Ze onderhouden een open communicatie met hun familie. Ze zijn toegewijd en vormen hechte banden met broers en zussen en naasten. Zou alles opofferen voor familie.