Compatibiliteit met baby's

Ben je echt compatibel met het sterrenbeeld van je baby? Uw relatie met uw kind is gebaseerd op uw Zodiac-compatibiliteit met hem of haar. Een van de beste gevoelens ter wereld is om je baby voor de eerste keer vast te houden, en het op één na beste gevoel is wanneer je je realiseert dat jullie allebei een band zullen delen tot het einde. Maar dingen veranderen met de tijd en dat geldt ook voor een ouder-babyband.

Net als in elke andere relatie, is de compatibiliteit van de dierenriem van een baby met de ouder ook van groot belang. Als je dierenriem niet goed past bij je baby's, wees dan klaar om getuige te zijn van extreme wrijving in je band, ook jullie zullen allebei lijden door een gebrek aan wederzijds respect en liefde voor elkaar. Hier is een blik op de persoonlijkheids- en compatibiliteitskenmerken van de baby's die zijn geboren onder de verschillende sterrenbeelden.


Ram baby's Ram als baby zou een zeer actief persoon zijn. Ze hebben een hekel aan eten en slapen. Ze stuiteren altijd met veel energie rond. Ze houden er niet van om hun spullen te delen, domineren hun leeftijdsgenoten, zijn behoorlijk competitief en gooien regelmatig driftbuien in het rond.

Stier Baby's Stier- Als je baby toevallig een Stier is, dan zou hij of zij heel kalm en gelukkig zijn. Ze zijn nuchter en bellen niet hebzuchtig. Ze zijn echter voorzichtig met nieuwe mensen in hun omgeving. Ze hebben een liefhebbende ouder of voogd nodig om zich veilig te voelen. Ze zijn goed in het onderzoeken van dingen.

Tweelingen Baby's Tweelingen- Tweelingen als baby zou een nieuwsgierig kereltje zijn met veel energie. Hij of zij zou altijd lachend en stuiterend gevonden worden. Ze hebben een hekel aan slapen. Ze zijn behoorlijk spraakzaam en leren in een mum van tijd nieuwe talen.

Kankerbaby's Kanker-Kankerbaby's worden over het algemeen niet altijd glimlachend en bruisend van energie gevonden, maar dan zijn ze erg stil. Ze hebben een hekel aan vreemden en zijn erg lief. Ze blijven kalm in een gelukkige omgeving.

Leeuw Baby's Leo- De Leo-baby's zijn meestal luidruchtig en houden ervan om veel aandacht te trekken. Ze houden ervan om zich vaak uit te drukken aan anderen in de buurt. Ze lijken zelf al op jonge leeftijd de scene te domineren. Ze zijn moedig en komen vaak in de problemen.

Maagd baby's Maagd-baby's houden zich aan de dagelijkse routines en zijn niet chagrijnig. Ze eten en slapen graag elke dag op ongeveer hetzelfde tijdstip. Ze zoeken details in alles om zich heen en blijken zeer georganiseerd te zijn met hun speelgoed.

Weegschaal baby's Weegschaal- Weegschaal zou als baby altijd rond glimlachen. Ze zijn erg sociaal en balanceren hun acties prachtig. Ze spelen graag met andere kinderen en muziek boeit en kalmeert hen.

Schorpioen baby's Schorpioen- Is uw baby een Schorpioen? Dan zou hij of zij soms heel stil en onvoorspelbaar zijn. Ze lijken erg weerzinwekkend als ze worden uitgelokt. Ze zijn zeer gevoelig voor gebeurtenissen om hen heen en houden ervan om de dingen om hen heen nieuwsgierig te observeren.

Boogschutter baby's Boogschutter-baby's zijn het meest ongevalsgevoelig van alle baby's. Ze hebben veel energie en moeten soms in bedwang worden gehouden. Ze zijn altijd rusteloos en houden van het buitenleven. Ze lachen, hebben plezier en zijn nergens bang voor.

Steenbok baby's Steenbok- Ze zijn niet gelukkig en worden ook niet verdrietig gevonden. Ze leren dingen op de gemakkelijke manier en slapen veel. Ze blijken af en toe driftbuien te veroorzaken om dingen voor elkaar te krijgen.

Waterman baby's Waterman- Ze hunkeren niet naar genegenheid en aandacht. Ze observeren veel en huilen alleen als ze ergens boos over zijn. Ze zijn niet consequent en zijn nieuwsgierig naar dingen om hen heen.

Vissen Baby's Vissen-Vissen baby's zijn de meest aandachtstrekker van alle sterrenbeelden. Ze zijn zeer expressief van hun emoties. Ze krijgen gemakkelijk de aandacht van anderen. Ze spelen en ontdekken graag veel. Deze baby zal manieren vinden om altijd je aandacht te krijgen en je merkt misschien een creatieve vonk wanneer ze spelen en ontdekken.