Compatibiliteit met Boogschutter en Maagd

Maagd is methodisch, zorgvuldig, beheerst en analytisch. Fiery Boogschutter is impulsief, snel, onafhankelijk en soms roekeloos en extravagant. De vurige Boogschutter en de aardse Maagd zijn beide veranderlijk, wat betekent dat ze allebei constant op zoek zijn naar verandering en manieren om zichzelf te verbeteren.
Als ze negatief zijn, zullen ze allebei geloven in verandering ter wille van de verandering, maar dat zal niet gebeuren als ze allebei positief zijn mensen, dit zou een combo kunnen zijn die de top van de pop is. de Maagd wil zichzelf verbeteren en op het pad naar perfectie springen, terwijl de Boogschutter hoogstaand, filosofisch en constant zal zijn op zoek naar nieuwe kennis.

Compatibiliteit met Boogschutter en Maagd

Vreemd genoeg is dit paren kunnen beter platonisch zijn, met het accent niet op liefde maar over elkaar leren en onderwijzen. Ze moeten woorden uitwisselen en wijsheid, geen kussen en liefkozingen en ze zullen het net zo goed vinden als een opwindend om slimme vrienden te zijn als gepassioneerde partners. Als ze het niet kunnen weerstaan elkaars charmes, maar ze zullen ontdekken dat amours heel anders betekent dingen voor hen beiden. Een van hen behoort tenslotte tot het element aarde en de andere om te vuren, zodat ze op verschillende niveaus naar liefde zullen kijken flexibele boogschutters vinden vaak dat ze dol zijn op degene met wie ze zijn tijd, terwijl precieze Maagden een liefde nodig hebben die volledig kan worden gedefinieerd. Omdat het wispelturige wezens zijn, is hun liefdevolle band misschien niet zo geweest een stevig genoeg uithoudingsvermogen en het zou kunnen sissen. Wanneer een mooie Virgoatte gaat zwak op de knieën over een aantrekkelijke boogschutter, hun gezinsleven zou dat wel kunnen uitgegroeid tot een grote strijd over netheid.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Boogschutter Man
Compatibiliteit

Boogschutter Man  Compatibiliteit

Boogschutter Man en Maagd Vrouw

Boogschutter Vrouw
Compatibiliteit

Compatibiliteit met Boogschutter-vrouw

Boogschutter Vrouw en de Maagd Man