Compatibiliteit met Boogschutter en Stier

Stier is er een van de stabiele tekens en hij voelt zich veilig als het leven is geregeld. Zijn de natuur is blijven zitten en bezitterig zijn. Boogschutter is rusteloos, houdt van dingen, verre oorden, reist en heeft veel ruimte nodig zowel mentaal als fysiek. Te veel hiervan blijken erg verontrustend voor Taurus. Maar ware liefde kan dit allemaal nog overstijgen verschillen.
Tenzij iemand ze een trapladder geeft, zullen ze dat nooit doen in het midden kunnen ontmoeten.

Compatibiliteit met Boogschutter en Stier

Deze twee hebben een volledig tegendeel manier van kijken naar het leven. Taureans zijn gewoontedieren en vaak acties spreken meer dan woorden voor deze sterke en stille types. Maar Boogschutter heeft een liefdesrelatie met taal en ideeën. Ze kunnen plotseling in de ban raken in een gedachte en wil er vandoor gaan en het dan en daar in praktijk brengen. Voor zover het de runderstieren betreft, is dat het meest onpraktisch waar ze ooit van hebben gehoord.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Boogschutter Man
Compatibiliteit

Boogschutter Man  Compatibiliteit

Boogschutter Man
en Stier Vrouw

Compatibiliteit met
Boogschutter-vrouw

Compatibiliteit met Boogschutter-vrouw

Boogschuttervrouw
en de Stierman