Compatibiliteit met Boogschutter en kanker

Beide tekens hebben grote verschillen in aard. Zonder goede communicatie wordt kanker geïsoleerd omdat Boogschutter veel te eigenzinnig en vrijheidslievend is. Boogschutter is mentaal, emotioneel en fysiek onafhankelijk, waardoor Kreeft zich onzeker kan voelen. Beide zijn op verschillende manieren genereus, Kreeft heeft de neiging zich vast te klampen, waardoor Boogschutter zich gesmoord of gevangen voelt.
Als dit tweetal elkaar voor het eerst ontmoet, kunnen ze samen een geweldige tijd hebben. Ze zullen denken dat ze het gehaald hebben. Maar bijna vanaf het moment dat ze de huwelijksknoop leggen, zal de rot beginnen.

Compatibiliteit met Boogschutter-kanker

Dit duo heeft een wanhopig andere kijk op het leven, waarbij de Kreeft altijd naar gewoontes hunkert en de voorkeur geeft aan het vertrouwde, omdat het veiliger is en de Boogschutter altijd op zoek gaat naar nieuwe weiden, omdat ze altijd willen weten wat er in de buurt is. Als ze iets niet kunnen oplossen, kunnen ze allebei besluiten dat het de moeite niet waard is. De boeiende openhartigheid van de Boogschutters kan verwoestende botheid worden en dat is iets waar Kreeften niet tegen kunnen.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Boogschutter Man
Compatibiliteit

Boogschutter Man  Compatibiliteit

Boogschutter Man
en Vrouw Kreeft

Boogschutter Vrouw
Compatibiliteit

Boogschutter Vrouw  Compatibiliteit

Boogschutter Vrouw en
de Kreeft Man