Vissen en hun manen

De zon en de maan zijn de twee belangrijkste entiteiten in astrologische analyse. Deze twee worden ook wel de hemellichten genoemd die een vitale rol spelen in de astrologische wetenschap. Door deze twee te combineren ontstaat er een andere persoonlijkheid. Hun positie in onze geboortehoroscoop heeft

veel te maken met onze persoonlijkheden en onze acties hier op aarde. De maan regeert uw emotionele deel en uw gewoonten.Het heeft betrekking op je onderliggende persoonlijkheid, je verborgen persoon. Maan speelt een subtiele rol in ons leven. De positie van de maan aan de hemel van de dierenriem laat zien hoe je reageert op de buitenwereld met je natuur die met de tijd en ervaring is gegroeid.

Vissen en hun manen

Zon definieert daarentegen een individu, wie je bent, je kernnatuur. Mensen die onder hetzelfde zonneteken zijn geboren, delen vaak veel gemeenschappelijke waarneembare eigenschappen. Maar hun aard begint af te wijken wanneer het maanteken in aanmerking wordt genomen.Dit gedeelte geeft een korte lezing voor de zonnetekens van Vissen en de 12 mogelijke maancombinaties.

Een Vissen met een Ram-maan

is aardig, sympathiek en liefdadig, maar van alle Vissen kunnen ze het meest op zichzelf gericht zijn. Ze stellen hun geluk op de eerste plaats, maar geloven nog steeds dat anderen ook belangrijk zijn in hun leven.

Een Vissen met een Stier Maan

is goed, vriendelijk en kan een beetje gereserveerd zijn. Ze zijn opgewekt en het geluk lijkt hen te volgen. Ze kunnen echter een soort van beperkte geest hebben en hebben dierbaren nodig die ze af en toe kunnen openen.

Een Vissen met een Tweelingen Maan

is erg verlegen, charmant en erg grappig. Ze kunnen erg veranderlijk zijn en zijn de meesterkameleon onder de Vissen.

Een Vissen met een Kankermaan

is de ultieme empathische persoon en is buitengewoon creatief, maar kan persoonlijke drive en ambitie missen. Het zijn saaie luiaards.

Een Vissen met een Leeuw-maan

kan een beetje excentriek zijn, is creatief, kan dramatisch zijn, maar is onafhankelijker dan de andere Vissen.

Een Vissen met een Maagd Maan

is het type persoon dat altijd de lasten van anderen op zich neemt, ze kunnen dwangmatig zijn, ze zijn flexibel maar kunnen nog steeds omgaan met wat het leven hen te bieden heeft.

Een Vissen met een Weegschaalmaan

is een van de meest creatieve individuen in de dierenriem. Ze haten spanning en kunnen zelfs spiritueel zijn.

Een Vissen met een Schorpioenmaan

creƫert een ietwat chaotische persoonlijkheid. Ze hebben een sterke verbeeldingskracht, verlangen naar zinvolle verbindingen en zijn introspectief.

Een Vissen met een Boogschuttermaan

is inventief, tolerant en heeft veel vertrouwen in zichzelf en in anderen. Ze fantaseren over het leven.

Een Vissen met een Steenbok-maan

is de meest fantasieloze Vissen, ze kennen hun beperkingen, kunnen een niet-gelovige zijn en kunnen verrassend lineair en gedisciplineerd in hun geest zijn. Ze zijn de meest geaarde en betrouwbare onder de Vissen.

Een Vissen met een Waterman-maan

is buitengewoon sympathiek, heeft een diep begrip van anderen en kan gemakkelijk de ruimte in gaan.

Een Vissen met een Vissenmaan

is ongebruikelijk, vriendelijk, is in hoge mate een escapist en kan zichzelf gemakkelijk isoleren. Ze leven in hun eigen dromerige wereld, onaangetast door de omstandigheden om hen heen.