Maan In Vissen

Vissen

Met Moon in Pisces drijven je emoties je. Wat je zintuigen ook aanspreekt, trekt je aan, of het nu muziek, literatuur of poëzie is. Je verandert gemakkelijk van gedachten, en voor sommigen maakt dit je onbetrouwbaar. Als het moeilijk wordt, raak je ontmoedigd.

Je houdt van verandering, routines lijken het leven uit je te halen. Je bent gemakkelijk in de omgang, maar erg verlegen.De Maan in Vissen wordt vaak als een ongunstig teken beschouwd. Het wordt vaak toegeschreven aan het veroorzaken van klierproblemen en obesitas. Van buiten zie je er gelukkig uit, maar van binnen ben je geneigd depressief te zijn. Misschien heb je zelfs geen gezond gevoel voor humor. Dit kan leiden tot periodes van indiscretie, gebrek aan focus en zelfs oneerlijkheid.

Op een bepaald moment in uw leven zullen ziekenhuizen, gevangenissen of een ander soort instelling een belangrijke rol spelen. Wees niet ontmoedigd, de Maan in Vissen kan een van de meest aansprekende, sociale, vermakelijke en humoristische van alle posities zijn. Je hebt een flair voor muziek; componeren, schrijven of gewoon luisteren en waarderen. Wat je ook doet, het is emotioneel en romantisch. Je hebt zeer creatieve ideeën en een sterke verbeeldingskracht om ze van brandstof te voorzien.

Mannetjes met maan in Vissen:

De inboorling is stil, teruggetrokken en gemakkelijk in de omgang. Onrustig, dol op de samenleving en afwisseling. Besluiteloos en niet altijd om op te vertrouwen. Zulke mensen zijn rusteloos, worden gemakkelijk ontmoedigd, stuiten op obstakels, tegenstand en tegenslagen in het leven. Geeft de voorkeur aan reizen over water. Houdt van inspirerend, lijdt aan misverstanden. Hij moet zijn gevoelens niet overdrijven, obstakels maken hem neerslachtig, gemakkelijk ontmoedigd en voelt zich besluiteloos.

Vrouwtjes met Maan in Vissen:

De meisjes met dit maanteken hebben een rond, aangenaam en minzaam gezicht, gezwollen wangen, grote vloeibare ogen die zeer prominent aanwezig zijn, en een zachte mond.

Zulke dames zijn emotioneel, dromerig, inactief, eigenwijs en minst provocerend. Hun ogen zijn vol seks en lust. Ze moeten koste wat het kost vermijden anderen pijn te doen. Ze zijn bescheiden, aardig, beleefd en lief. Zacht en goedaardig, nerveus temperament maar zeer romantisch. Dol op liefde, poëzie en muziek. Nuttig voor de behoeftigen en kan zichzelf zelfs opofferen voor mensen in nood. Charitatieve aard. Profiteer van legaten en erfenissen in plaats van van het vermogen van de echtgenoot. De gezondheid zal gemiddeld zijn.

Aangetaste maan in Vissen:

Wanneer de maan wordt gekweld, is men van twijfelachtige aard, lui, genotzuchtig en kan men gemakkelijk op een dwaalspoor worden gebracht.

Beroemde vrouwen met Vissen Maan:

Elizabeth Ashley, Tallulah Bankhead, Kathy Bates, Yasmine Bleath, Joan Blondell, Coco Channel, Cindy Crawford, Larua Dern, Mamie Esenhower, Ava Gardner, Dorothy Hamill, Rita Hayworth, Audrey Hepburn, Grace Kelly, Lisa Marie Presley, Ginger Rodgers, Hillary Rodham-Clinton.

Beroemde mannen met Pisces Moon:

Lionel Barrymore, Garth Brooks, Paul Cezanne, Leonardo DaVinci, Robert DeNiro, Chris Farley, Morgan Freeman, Martin Luther King, Paul Newman, Edgar Allen Poe, Elvis Presley, Gene Roddenberry, Martin Scorcese, James Wood.

Vissen Maan - Positieve eigenschappen
Vissen Maan - Negatieve eigenschappen
Visionair
Escapist
Medelevend
Kasteelbouwer
Fantasierijk
Emotioneel
Intuïtief
Fluctuerend
Numinous
Verwarrend