Weegschaal en hun manen

De zon en de maan zijn de twee belangrijkste entiteiten in astrologische analyse. Deze twee worden ook wel de hemellichten genoemd die een vitale rol spelen in de astrologische wetenschap. Door deze twee te combineren ontstaat een andere persoonlijkheid.

Hun positie in onze geboortehoroscoop heeft veel te maken met onze persoonlijkheden en onze acties hier op aarde. Moon regeert je emotionele rol en je gewoonten.Het heeft betrekking op je onderliggende persoonlijkheid, je verborgen persoon. Maan speelt een subtiele rol in ons leven. De positie van de maan aan de hemel van de dierenriem laat zien hoe je reageert op de buitenwereld met je natuur die met de tijd en ervaring is gegroeid.

Weegschaal en hun manen

Zon definieert daarentegen een individu, wie je bent, je kernnatuur. Mensen die onder hetzelfde zonneteken zijn geboren, hebben vaak veel gemeenschappelijke waarneembare eigenschappen. Maar hun aard begint af te wijken wanneer rekening wordt gehouden met het maanteken.Dit gedeelte geeft een kleine lezing voor de Weegschaal zonnetekens en de 12 mogelijke maancombinaties.

Een weegschaal met een Ram Maan

heeft het meest innerlijke conflict dan enig ander teken. Ze hebben ook een hekel aan routine en vastgebonden zijn.

Een Weegschaal met een Stier Maan

is charmant, tactvol, heeft een doelgerichtheid en is erg vriendelijk. Ze hebben een onafhankelijke kant, maar verlangen naar verbindingen en zieleverbindingen.

Een weegschaal met een Gemini Moon

produceert een zeer luchtige en magnetische persoonlijkheid, kwetsbaar, expressief, spraakzaam, met het vermogen om een ​​publiek vast te houden. Ze trekken mensen aan door te praten.

Een Weegschaal met een Kreeft Maan

is emotioneel, diep en romantisch, maar van alle Weegschalen zijn ze het meest onevenwichtig.

Een weegschaal met een Leo Moon

is extreem romantisch en verliefd, ze kunnen zelfs op de een of andere manier zelfs de liefde bedrijven of daten in hun carrière. Zeer sensueel en erotisch van aard.

Een weegschaal met een Maagd Maan

is zeer expressief, ze kunnen net zoveel overmatig analyseren en piekeren als elke Maagd. Ze debatteren graag. Sommigen hebben obsessief-compulsieve stoornissen.

Een Weegschaal met een Weegschaal Maan

is erg makkelijk in de omgang, overdreven vertrouwend, het zijn dromers, ze hebben een zwevende persoonlijkheid op een wolk. Fantasie is hun wereld.

Een weegschaal met een Schorpioen Maan

is een persoon die zowel zoet als zuur is. Ze zijn erg complex en zijn seksueel, verbijsterend en hebben een vervelende jaloerse kant die vaak opvalt.

Een weegschaal met een Boogschutter Maan

is openhartig, onbevooroordeeld, accepterend en is een ongeneeslijke optimist. Vrijheid en avontuur zouden hun sterkste kant zijn.

Een weegschaal met een Steenbok Maan

is de Weegschaal met de minste charme, maar mensen van alle soorten lijken ze nog steeds leuk te vinden. Ze zijn ook meer op zichzelf gericht dan andere Weegschalen.

Een weegschaal met een Waterman Maan

is extravert, heerlijk, kan gemakkelijk anderen haken en speelt graag het liefdespel. Ze verleiden gemakkelijk het andere geslacht.

Een weegschaal met een Maan van Vissen

is gevoelig, emotioneel, oplettend en zal hun partner op een voetstuk zetten maar tegelijkertijd ook veeleisend zijn van anderen.