Steenbok en hun manen

De zon en de maan zijn de twee belangrijkste entiteiten in astrologische analyse. Deze twee worden ook wel de hemellichten genoemd die een vitale rol spelen in de astrologische wetenschap. Door deze twee te combineren ontstaat een andere persoonlijkheid.

Hun positie in onze geboortehoroscoop heeft veel te maken met onze persoonlijkheden en onze acties hier op aarde.Moon regeert je emotionele rol en je gewoonten. Het heeft betrekking op je onderliggende persoonlijkheid, je verborgen persoon. Maan speelt een subtiele rol in ons leven. De positie van de maan aan de hemel van de dierenriem laat zien hoe je reageert op de buitenwereld met je natuur die met de tijd en ervaring is gegroeid.

Steenbok en hun manen

Zon definieert daarentegen een individu, wie je bent, je kernnatuur. Mensen die onder hetzelfde zonneteken zijn geboren, hebben vaak veel gemeenschappelijke waarneembare eigenschappen. Maar hun aard begint af te wijken wanneer rekening wordt gehouden met het maanteken.


Dit gedeelte geeft een kleine lezing voor de zonnetekens van Steenbok en de 12 mogelijke maancombinaties.

Een Steenbok met een Ram Maan

is vastbesloten om succes te behalen, ze zijn gemaakt om naar de top te klimmen en kunnen meedogenloos zijn met degenen die hen in de weg staan. Het bereiken van hun doel zou de gedachte zijn.

Een Steenbok met een Stier Maan

hebben hun voeten stevig in de grond geplant, ze zijn stevig en kracht is wat hun aandacht trekt.

Een Steenbok met een Tweeling Maan

is voorspelbaar, gebruikt hun hoofd in plaats van hart. Van alle Steenbokken zullen ze het minst geneigd zijn zich te engageren, maar zijn tot op het einde uiterst trouw.

Een Steenbok met een Kreeft Maan

is erg terughoudend en familie is erg belangrijk voor hen. Ze haten het om hulp te vragen en ze overleven tegen alle verwachtingen in. Ze hebben een aangeboren zorgzaam karakter.

Een Steenbok met een Leo Maan

is de meest extravagante en trotse van alle Steenbokken. Ze willen het allemaal geld, succes, een gezin. Autoriteit en bevel is de sleutel in hun persoonlijkheid.

Een Steenbok met een Maagd Maan

is praktisch, conventioneel en is een meester in bluffen. Ze kunnen een beetje een boekenwurm of een huisgenoot zijn.

Een Steenbok met een Weegschaal Maan

is iemand die mensen fascineert en hun charme en talenten gebruikt om te krijgen wat ze willen. Ze zijn goede acteurs.

Een Steenbok met een Schorpioen Maan

is een van de meest emotionele Steenbokken, hoewel ze koud en afstandelijk overkomen. Ze zijn puur vastberadenheid.

Een Steenbok met een Boogschutter Maan

combineert een oude ziel met een jeugdige kijk, mensen vertrouwen ze van nature, probeer dit individu nooit te stoppen in hun doelen of ze zullen je nooit een tweede gedachte geven.

Een Steenbok met een Steenbok Maan

creƫert een individu met een ijzeren wil, stalen zenuwen en een hart van steen. Ze zullen niet gevleid, geknepen, gemanipuleerd of gecontroleerd worden. Maar ze hebben een zachte kant in liefde.

Een Steenbok met een Waterman Maan

is hardwerkend, betrouwbaar en vreemd. Ze zijn de meest onvoorspelbare onder de Steenbokken en ze doen liever wat ze willen doen in plaats van te proberen hun baas, collega's en geliefden gelukkig te maken zoals de andere Steenbokken dat normaal doen.

Een Steenbok met een Maan van Vissen

is sympathiek, aardig, kan een geheim bewaren, en hoe ze er ook uitzien, het zijn de meest aansprekende, sexy en mysterieuze Steenbokken van allemaal.