Maan In Steenbok

Steenbok

Je bent geboren om autoriteit te hebben, het komt vanzelf voor je. Dit kan je roem of bekendheid opleveren. Hoe dan ook, een zekere mate van beroemdheid is gegarandeerd.

Als je je concentreert op je ambitie, toewijding en sterke werkethiek, zal het publiek je uiteindelijk gaan zien als een prominent en gerespecteerd persoon. De maan in Steenbok maakt je misschien een beetje ongevoelig en onwaarneembaar voor de gevoelens van anderen. Anderen vinden je misschien koud en berekenend. Als je Zon of Ascendant in een van de kardinale tekens staat: Ram, Kreeft, Weegschaal of Steenbok, is je toekomstig succes bijna verzekerd. En met roem en succes komen ook meer vijanden.Je deelt kenmerken als een persoon wiens maan in Schorpioen is. Jullie hebben allebei veel energie, moeite met het andere geslacht en een gebrek aan controle op bepaalde gebieden van je leven. Je hebt een sterke invloed op anderen. Je weet ook hoe je een goede show moet neerzetten en je zult er alles aan doen om de doelen te bereiken die je voor jezelf hebt gesteld. Je bent een verhuizer en een shaker.

Mannetjes met maan in Steenbok:

Zo'n maan maakt de gevoelens sterk en standvastig. Ze zijn betrouwbaar, voorzichtig in geldzaken, te koud en berekenend en soms ongeacht de gevoelens van anderen. De inheemse dorst naar morele en sociale vooruitgang. Indien goed geaspecteerd door Sun, respectabel en prominent. Een goede bestuurder, heerser of leider.

Vrouwtjes met maan in Steenbok:

Zulke dames zijn slank, hebben een lang gezicht, zijn ambitieus en kunnen carrièrevrouwen zijn. Actieve, onafhankelijke, argumentatieve, dogmatische manieren en opvattingen. Dol op muziek, eerlijk en waarheidsgetrouw. Ze zijn dol op het andere geslacht en trouwen meestal vroeg.

Aangetaste maan in Steenbok:

Als de maan wordt getroffen, scheiding van vrouw en partner, disharmonie, sociale positie en bezittingen. Gebrek aan creatieve energie, egoïstisch, excentriek, chaotisch en geneigd dingen van streek te maken.

Beroemde vrouwen met Capricorn Moon:

Lucie Arnez, Barbara Bush, Beverly Mia Farrow, Betty Friedan, Indira Gandhi, Billie Holiday, Barbara Hutton, Queen Mary, Elizabeth Montgomery, Maureen O'Connor, Dorothy Parker, Annie Potts, Dona Summer, Tracey Ullman, Tammy Wynette en Loretta Young .

Beroemde mannen met Steenbok Maan:

Sprio Agnew, Tim Burton, Lon Chaney, George Clooney, Charles Darwin, Johnny Depp, Michael Douglas, Federico Fellini, Merv Griffen, Che Guevarra, Ernest Hemingway, Jesse Jackson, Gene Kelly, Robert F. Kennedy, Abraham Lincoln, Napoleon I, Brad Pitt, Richard Pryor, Arnold Schwarzenegger, George Washington, Bruce Willis.

Steenbok Maan - Positieve eigenschappen
Steenbok Maan - Negatieve eigenschappen
Verstandig
Ongevoelig
Praktisch
Pragmatisch
Ambitieus
Werkverslaafde
Methodisch
Beperkend
Consequent
Koppig