Kanker en hun manen

De zon en de maan zijn de twee belangrijkste entiteiten in astrologische analyse. Deze twee worden ook wel de hemellichten genoemd die een vitale rol spelen in de astrologische wetenschap. Door deze twee te combineren ontstaat een andere persoonlijkheid. Hun positie in onze geboortehoroscoop heeft veel te maken met onze persoonlijkheden en onze acties hier op aarde.

Moon regeert je emotionele rol en je gewoonten.Het heeft betrekking op je onderliggende persoonlijkheid, je verborgen persoon. Maan speelt een subtiele rol in ons leven. De positie van de maan aan de hemel van de dierenriem laat zien hoe je reageert op de buitenwereld met je natuur die met de tijd en ervaring is gegroeid.

Kanker en hun manen

Zon definieert daarentegen een individu, wie je bent, je kernnatuur. Mensen die onder hetzelfde zonneteken zijn geboren, hebben vaak veel gemeenschappelijke waarneembare eigenschappen. Maar hun aard begint af te wijken wanneer rekening wordt gehouden met het maanteken.Dit gedeelte geeft een kleine lezing voor de zonnetekens van Kreeft en de 12 mogelijke maancombinaties.

Een kanker met een Ram Maan

creëert iemand met veel zelfrespect, is vasthoudend en heeft een opmerkelijk geheugen. Ze blinken uit in academische en onderzoekswerken.

Een Kreeft met een Stier Maan

is iemand die erg meegaand en tactvol is tegenover anderen, ze zijn charmant en gevoelig voor diepe gevoelens en emoties.

Een kanker met een Tweelingenmaan

is zeer gevoelig, intuïtief en zeer flexibel en aanpasbaar.

Een Kreeft met een Kreeft Maan

kan extreem emotioneel en zelfs verlegen zijn. Ze zijn erg zelfbeschermend en romantisch. Meestal huisgebonden en van opvoedend karakter. Heeft meer moederinstincten.

Een kanker met een Leo Moon

is positief, zelfverzekerd, beminnelijk, openhartig en streeft altijd naar een goede eerste indruk.

Een kanker met een Maagd Maan

is conventioneel, voorzichtig en pretentieloos. Ze zijn goed in analyse en zijn bedreven in het vinden van fouten bij anderen.

Een Kreeft met een Weegschaal Maan

is een persoon die een enorme innerlijke strijd heeft tussen onafhankelijkheid en afhankelijkheid. Ze zijn graag in de buurt van anderen en kunnen dingen van anderen opnemen, zoals een spons.

Een Kreeft met een Schorpioen Maan

produceert een krachtige en temperamentvolle persoonlijkheid. Inwoners kunnen kritisch zijn over anderen, maar in een positieve zin die aan de andere kant misschien niet goed gaat.

Een kanker met een Boogschutter Maan

creëert een meer sociale en onafhankelijke kanker die eerlijkheid van anderen eist.

Een Kreeft met een Steenbok Maan

heeft veel ambitie en vastberadenheid verborgen onder een zacht en begripvol oppervlak.

Een Kreeft met een Waterman Maan

is zeer sympathiek en begripvol en ook objectief, ze zijn meesters in het omgaan met andere mensen. Maak goede raadgevers en leraren.

Een Kreeft met een Maan van Vissen

is erg vloeiend en emotioneel, ze gaan puur van hun instincten en ingevingen af.