Waterman en hun manen

De zon en de maan zijn de twee belangrijkste entiteiten in astrologische analyse. Deze twee worden ook wel de hemellichten genoemd die een vitale rol spelen in de astrologische wetenschap. Door deze twee te combineren ontstaat een andere persoonlijkheid.

Hun positie in onze geboortehoroscoop heeft veel te maken met onze persoonlijkheden en onze acties hier op aarde. Moon regeert je emotionele rol en je gewoonten.Het heeft betrekking op je onderliggende persoonlijkheid, je verborgen persoon. Maan speelt een subtiele rol in ons leven. De positie van de maan aan de hemel van de dierenriem laat zien hoe je reageert op de buitenwereld met je natuur die met de tijd en ervaring is gegroeid.

Waterman en hun manen

Zon definieert daarentegen een individu, wie je bent, je kernnatuur. Mensen die onder hetzelfde zonneteken zijn geboren, hebben vaak veel gemeenschappelijke waarneembare eigenschappen. Maar hun aard begint af te wijken wanneer rekening wordt gehouden met het maanteken.Deze sectie geeft een kleine lezing voor de Waterman zonnetekens en de 12 mogelijke maancombinaties.

Een Waterman met een Ram Maan

heeft veel gezond verstand en familie is belangrijk voor hen. Ze vervelen zich snel en kunnen een nare bui hebben.

Een Waterman met een Stier Maan

is de meest koppige persoon die je ooit in het leven zult kennen, maar daarnaast zijn ze aardig, vriendelijk en leven ze meestal volgens de gouden regel.

Een Waterman met een Tweelingen Maan

is leuk, humoristisch, vol leven, maar kan onstabiel, passief en uiterst vergeetachtig zijn.

Een Waterman met een Kreeft Maan

beoordeelt anderen met sympathie, acceptatie en geduld. Ze geven graag advies en zijn daar meestal goed in. Ze hebben moederinstincten.

Een Waterman met een Leo Maan

behandelt iedereen als een gelijke maar heeft een controlerende kant. Het zijn echte individuen met een buitengewone verbeeldingskracht en een langetermijnperspectief.

Een Waterman met een Maagd Maan

is de meest praktische van de Waterman, ze zijn buitengewoon intellectueel, maar kunnen een barrière hebben tussen hen en hun emoties, de kracht van de meeste Watermannen.

Een Waterman met een Weegschaal Maan

is heel open en eerlijk. Ze zijn aardig voor iedereen die ze ontmoeten, maar ze lijken altijd afstandelijk te zijn. Ze hebben een diepe binnenkant en houden van eenzaamheid.

Een Waterman met een Schorpioen Maan

is heel spontaan, extreem, maar leert niet te snel van hun fouten. Ze zijn duurzaam in hun relaties en hebben meestal veel volgers.

Een Waterman met een Boogschutter Maan

zal iedereen in de stad kennen, maar zal zijn innerlijke zelf niet met velen delen. Ze zijn open en optimistisch.

Een Waterman met een Steenbok Maan

heeft veel integriteit en vastberadenheid. Ze zijn streng, een beetje ijzig, maar hebben een groot hart.

Een Waterman met een Waterman Maan

maakt iemand die extreem ruimdenkend is. Ze zijn vooruitstrevend en origineel in hun ideeën en hebben een typische Waterman-persoonlijkheid. Humanitaire taken trekken hen het meest aan.

Een Waterman met een Maan van Vissen

kan een soort vage persoonlijkheid hebben. Ze kunnen krachtig zijn en hebben een goed begrip van extreme of vreemde concepten.