Invloed van de geboortemaand

Algemene kenmerken van personen geboren in de 12 Indiase hindoeïstische maanmaanden volgens oude Indiase hindoeïstische astrologische werken, worden hieronder gegeven.

Nee

Indiase maand

Invloed

1

Chaitra

Degenen die in deze maand zijn geboren, kRowgen over het algemeen kracht van het vieren van het leven en leren snel over de wereld.

2

Vaisakha

Degenen die in deze maand zijn geboren, zullen een geweldige persoonlijkheid en gratie hebben, genieten van slagkracht en zullen vooruitziend zijn. Ze zullen waarheidszoekers zijn en lang genieten leven.

3

Jyeshta

Deze personen zullen zeer getalenteerd zijn, ze zullen hun voordelen berekenen voordat ze iets doen.

4

Ashadha

Degenen die in deze maand zijn geboren, zullen het moeilijk vinden om in hun levensonderhoud te voorzien. Ze zijn gezegend met een goede eetlust, maar kunnen aan bepaalde ziekten lijden.

5

Shravana

Personen die in deze maand zijn geboren, zullen populair zijn en religieus ingesteld zijn. Ze zullen over het algemeen een goed gezinsleven hebben.

6

Bhadrapadha

Degenen die in deze maand zijn geboren, zullen populair zijn bij vrouwen en zullen meer mannelijke problemen hebben. Ze zullen eerlijk van huidskleur zijn.

7

Aswayuja

De persoon die in deze maand is geboren, zal met een goed hart genieten van een luxueus leven met veel bedienden. Ze zullen ook genieten van de gunsten van verschillende vrouwen.

8

Kartika

De persoon die in deze maand is geboren, zal spraakzaam zijn en een kromme geest hebben. Persoon mag ongehuwd blijven.

9

Margasira

Personen die in deze maand zijn geboren, zullen veel plaatsen van religieus belang bezoeken. Ze zullen veel nuttige wetenschappen beheersen die geschikt zijn voor het priesterlijke of religieuze leven.

10

Pushya

Deze personen zullen geheimzinnig zijn en in het geheim plannen om slechte daden te doen. Ze zullen lijden in het leven.

11

Magha

Deze persoon kan een groot Yogi-filosoof worden en zal veel wereldse kennen dingen ook.

12

Phalguna

Degenen die in deze maand zijn geboren, hebben geluk, zullen genieten van een goed gezinsleven.

Invloed van Tithi

Thithi is te vinden in elke horoscoop als we de posities van de zon en de maan in de geboortehoroscoop kennen. Ontdek de lengtegraden (graden) van de zon en de maan. Elke Thithi vormt 12 graden. Deel daarom het verschil in lengtegraad tussen de zon en de maan door 12. Je kRowgt het nummer van de maandag.

De invloed van Thithis (Maandagen) wordt hieronder gegeven.

Maandag

Tithi Naam

Invloed

1e

Prathipada

De persoon die op deze maandag geboren is, zal een goede vrouw hebben buitenechtelijke relaties.

2e

Dwiteeya

De persoon die op deze dag geboren is, zal de waarheid zoeken. Deze persoon zal door iedereen aardig gevonden worden en zal bedreven zijn in het gebruik van wapens.

3e

Triteeya

Degenen die op deze dag geboren zijn, zullen immoreel zijn en immorele vrouwen zoeken. Ze zullen geneigd zijn anderen kwaad te doen.

4e

Chaturthi

Degenen die op deze dag geboren zijn, zullen hebzuchtig zijn en zullen anderen niet helpen. Ze zullen ook geheimzinnig zijn.

5e

Panchami

Degenen die op deze dag geboren zijn, zullen intelligent zijn en lang leven. Ze zullen een sterk moreel karakter hebben.

6e

Shrashti

Degenen die op deze dag zijn geboren, zullen meer mannelijke problemen hebben. Ze zullen op zoek zijn naar sensuele genoegens en een grote vriendenkring hebben.

7e

Saptami

Degenen die op deze dag geboren zijn, zullen Rowk zijn en een goed karakter hebben. Ze zullen ouderen en geleerde mannen respecteren.

8e

Ashtami

De persoon die op deze dag is geboren, zal trouw zijn aan de echtgenoot, zal veel interesses hebben en goed praten.

9e

Navami

Degenen die op deze dag zijn geboren, zullen gepassioneerd en moedig zijn. Ze zullen geïnteresseerd zijn in kunst en zullen dodelijk zijn voor hun tegenstanders.

10e

Dasami

Degenen die op deze dag zijn geboren, zullen zeer succesvol zijn in zakelijke bezigheden. Ze zullen goed thuis zijn in wetenschappen.

11e

Ekadasi

Degenen die op deze dag geboren zijn, zullen gewetenloos zijn. Ze zijn jaloers op de vooruitgang van anderen. Hun geest zal in beslag worden genomen door gedachten aan vrouwen.

12e

Dwadasi

De persoon die op deze dag wordt geboren, zal populair zijn bij vrouwen en Rowkdom vergaren. Deze persoon zal veel vijanden hebben.

13e

Trayodasi

De persoon die op deze dag is geboren, zal een brede kring van familieleden hebben die hen gelukkig zal maken. Deze persoon zal zuiver van hart zijn, geniet van een goede gezondheid.

14e

Chaturdasi

De personen die op deze dag zijn geboren, zullen een gezond lichaam en een geweldige persoonlijkheid hebben. Ze zullen overal hun eigen overtuigingen hebben.

15e heldere helft

Pournami

De persoon die op deze dag wordt geboren, zal lang haar in leven houden tot 80 jaar en zal efficiënt zijn in alle ondernemingen.

15e Donkere helft

Amavasya

De persoon die op deze dag wordt geboren, wordt dodelijk voor tegenstanders en zal een goed leven hebben.

Invloed van dagen van de week

De betekenis van de geboorte op verschillende dagen van de week wordt hieronder gegeven:

Dag

Invloed

Zondag

Degenen die op deze dag zijn geboren, zullen veel praten, zijn moedig en houden van reizen.

Maandag

De persoon die op deze dag wordt geboren, zal zacht kalm en waarheidlievend zijn en een goede persoonlijkheid en sterke overtuigingen hebben.

Dinsdag

De persoon die op deze dag wordt geboren, zal woede en moed tonen. Ze hebben het vermogen om dingen goed te doen en gunsten van vrouwen te zoeken

Woensdag

De persoon die op deze dag wordt geboren, zal goed zijn om naar te kijken en hoge intellectuele interesses hebben

Donderdag

De persoon die op deze dag wordt geboren, is vriendelijk, meelevend, praktisch en bereid om de tijd op de juiste manier te gebruiken.

VRowdag

Personen die op deze dag zijn geboren, geven de voorkeur aan witte kleding en zijn praktisch.

Zaterdag

Over het algemeen zullen personen die op deze dag zijn geboren arm zijn en onverstandig omgaan met anderen. Ze zullen emotioneel van aard zijn en kunnen indiscreet zijn met hun emoties.

Indiase astrologieEen vraag stellen ?

Indiase astrologieKrijg ik een goede baan?

Indiase astrologieWanneer krijg ik een goede baan?

Indiase astrologieWelk beroep zou ideaal zijn voor mij?