Tantra als astrologische remediesTantra is de afleiding van twee woorden, namelijk "tatva" en "mantra", waarbij de eerste de wetenschap van kosmische principes omvat en mantra de wetenschap van spirituele geluidstrillingen betekent. Deze tak van astrologie is dus de implementatie van kosmische wetenschappen met het oog op het bereiken van mystieke dominantie. Tantra kan ook worden omschreven als de magische of mystieke tekst uit de 7e eeuw of eerder die het licht van kennis verspreidt.

Het idee om naar het buitenland te reizen is niet recentelijk gekomen, maar het is al eeuwenlang bij mensen weggezonken. De meesten van ons leiden liever een leven van onafhankelijkheid en waarvoor een vreemd land het beste idee is, want er zijn geen beperkingen of beperkingen opgelegd. De vrijheid om vrij te leven, de luxe levensstijl en de open mentaliteit van mensen die in de meeste andere landen wonen, hebben een groot dringend verzoek.tantra als astro-remedie

Lord Shiva en Shakthi zijn de twee belangrijkste goden die worden aanbeden voor tantrische gerelateerde problemen. De sterkste facetten van de Vedische inzichttraditie zijn geëvolueerd als een esoterisch kennissysteem in de Tantra's. We zijn ons er allemaal van bewust dat astrologie meer is dan wetenschap, een kunstvorm die helpt ons om onszelf grondig te begrijpen waar het in een vergaarbak reikt en om ook naar fysieke uitdrukkingen van ons bewustzijn te zoeken. In deze tak van wetenschap worden de mechanica van de bewegingspatronen en ontwerpen van de hemellichamen en vooral de samenstelling en inhoud van de kosmos, met zijn bewoners en omgevingen bestudeerd.

trillingen

Remedies in astrologie kunnen het beste worden verkregen, net als in elke andere wetenschap, bijvoorbeeld ayurveda of Chinese geneeskunde, waarbij de unieke biologische samenstelling en tendensen op basis van onze astrologische kaart worden bestudeerd en overwogen. Het resultaat van onze fysieke expressie, die voornamelijk het resultaat is van onze gedachten en overtuigingen over onszelf en de wereld, dus is het ook volkomen logisch dat elk systeem dat onze geest en ziel uitgebreid in kaart heeft gebracht, ook wijsheid te bieden heeft op het gebied van onze gezondheid.

Tantra spreekt dus voornamelijk over de energie en zijn studies stellen dat als de energie in de geboortehoroscoop van een persoon positief is, het de problemen veroorzaakt door de schadelijke planeten teniet zal doen of op zijn minst in grotere mate zal verminderen, terwijl wanneer de energie negatief is, dit kan zelfs resulteren in een goede planeet om te eindigen met slechte resultaten.

De energie die ontbreekt in zijn beweging zit in het huis. Als dit het geval is, dan wordt op zulke momenten de energie met behulp van tantra in trilling gebracht en verder aan vaart en snelheid gebracht. Het evenwicht van geest, brein en lichaam wordt gevormd met behulp van tantra en zodra dit de status van stabiliteit bereikt, stijgt automatisch de energie in een individu en resulteert dit in het opgeven van het leven. Al sinds de oudheid zeggen de meeste wijzen en heiligen dat een persoon op een bepaald punt in het leven de balans tussen geest, brein en lichaam niet mag verliezen, want als we de stabiliteit verliezen, zal dit ons tot slechte situaties leiden. De tantrische procedure definieert de persoonlijkheid van een persoon die de lucht omvat, de 5 elementen die het vlees en de botten in ons lichaam vormen en wordt aangestuurd door de energie die ons met het universum verbindt.

chakra

Dus de correlatie van de energie in overeenstemming met de lucht en 5 elementen is tantra. Bloed en het denkproces van een persoon spelen een belangrijke rol om ons lichaam te besturen. De statische energie in een huis wordt in beweging gebracht door de lucht, vijf elementen, energie, bloed en gedachten die op hun beurt het lichaam overbruggen met de energie van de Almachtige. Iedereen die prominent wordt door het verkrijgen van een of andere vorm van energie, of als de persoon vanaf zijn geboorte opmerkelijke vermogens heeft, of iemand werkt om ongelooflijk te worden in welke vorm dan ook, dan kan worden gezegd dat de persoon gebruik maakt van tantra in zijn leven wat hoeft zich geen zorgen te maken.

Een persoon kan eraan werken om met de hulp van een Guru in contact te komen met de lucht en onder dergelijke omstandigheden kunnen ze andere dingen nodig hebben, zoals sindoor/vermiljoen, tarwe, citroen, fruit en kleding om verbinding te maken met het Opperwezen. De hulpmiddelen die de vijf elementen vertegenwoordigen, zijn alleen vereist door die mensen die niet in staat zijn om zichzelf te verbinden met de allerhoogste macht ondanks de begeleiding die door hun Guru wordt gegeven.

Het is gemakkelijk voor een individu om zichzelf met de superkracht te verbinden wanneer ze zich bewust zijn van de techniek, het begrip, de mantra, of hun verbinding met de superkracht hebben geoefend. De energie wordt ontstoken door de mantra's, het regelmatig reciteren van de mantra's en hulpmiddelen. Wanneer al deze dingen samenwerken, gaat het langzaam naar het mooladhar-chakra en beginnen ze oneindige energie te krijgen waarmee de persoon zijn/haar vastgelopen werk kan voltooien of contact kan maken met God.

De esoterische wetenschap van tantrische astrologie, ontworpen door oude Indiase mystici wordt beoefend door zeer weinig meesters in ons land. De tantrische astrologie gaat voornamelijk over hoe we de positieve energie van de planeten kunnen winnen, die niet alleen maar materie zijn die in de ruimte zweeft, maar het is essentieel om de manier te identificeren waarop de planeten ons leven gaan beïnvloeden. Als de planeten goed in onze geboortehoroscoop staan, worden ze een goede planeet genoemd, terwijl ze op de verkeerde plaats de slechte planeten zijn.

De goede planeten zullen ons helpen om te streven naar al onze inspanningen. Maar wanneer de planeet op de verkeerde plaats staat, zal dit zeker ongunstige problemen in het leven van een individu veroorzaken. De planeten zijn buitengewoon krachtige astrale energieën die de ijle energie en het transcendentale veld beïnvloeden dat ons fysieke lichaam omringt en doordringt. Als we diep in de tantrische astrologiestudies kijken, zijn er twee belangrijke factoren die kunnen worden geteld voor de meeste problemen die in iemands leven worden veroorzaakt – de ene is planetaire invloeden en de andere is de invloeden van de overleden voorouder.

Zelfs grote yogi's en heiligen geloofden in het feit van lichamelijk bestaan, terwijl men leeft en ook in het onstoffelijke bestaan ​​nadat men sterft. Het lot van een persoon wordt dus niet alleen bepaald door de planetaire posities, maar ook door onze overleden voorouders. Een van de belangrijkste oplossingen is het beoefenen van rituelen voor onze voorouders en zal zeker veranderingen ten goede brengen, zoals verbetering van de gezondheid, rijkdom, welvaart en verlichting wanneer rituelen worden uitgevoerd. We moeten allemaal weten dat de geluidsgolven die door ons lichaam worden geproduceerd zelf initieert de chakra's en energie in ons lichaam en geest. Vedische tantrische wetenschap van astrologie stelt dat onze naam indirect is gekoppeld aan onze bestemming

want onze namen worden niet per ongeluk genoemd, maar het is al besloten. Regelmatig chanten van deze mantra zou je lichaam van positieve energie voorzien en je auraveld in negatieve energie veranderen, zodat je auraveld als een schild van je lichaam zal werken om positieve dingen aan te trekken en negatieve dingen in je dagelijkse leven af ​​te weren. Dit zal zeker leiden tot een zeer welvarend leven. Tantra is meestal gebaseerd op wetenschappelijke redenen en is een geschenk van Lord Shiva. De te volgen stappen in Tantra zijn opgesplitst in aagam, yaamal en daamar en er zijn in totaal ongeveer 192 procedures in Tantra. De wetenschap van tantra wordt vooral gevolgd in India, Nepal en Bhutan. De onderliggende ondersteuningen van tantra zijn Sanved en Atharved, wat de manieren zijn om de wetenschappelijke procedures uit te voeren om onze energie op te voeren om moksha te bereiken.

Enkele van de Tantrische remedies zijn als volgt:

- Het is een fijn gevoel om door iedereen aardig gevonden te worden en hiervoor is de remedie in tantra het aanbrengen van tilak gemaakt van een "gorochan" en "moet" wortel en chant elke dag "namaha shivay". Wees nooit egoïstisch, wat zeker het vertrouwensniveau en de reputatie van een persoon zal vergroten.

- Om een ​​sterke relatie tussen man en vrouw op te bouwen, is de remedie die door de tantrische wetenschap wordt gesuggereerd, de essentie van "tulsi"-bladeren en sahdeyi te nemen en deze als een tilak op het voorhoofd aan te brengen, vooral op zondag.

- Als er ruzie of een klein misverstand ontstaat tussen man en vrouw, stelt tantras voor om witte "ghughchi" en "amandelen" naast het kussen te houden tijdens het slapen.

- Als er een probleem is op de werkplek of in het bedrijf, dan is het goed om de Shri Yantra op een vrijdag in de noordhoek van de betreffende plaats te plaatsen, vooral in de "amrit siddh yog" of "siddh yog" en blijf het regelmatig aanbidden, wat zeker uw bedrijf zal verbeteren.

- Het is niet veilig om iemands haar of nagels op een onbekende plaats achter te laten.

- Elke zondag Gayathri yag doen is een goede remedie.

- Laat nooit rommel thuis. Houd alles georganiseerd.

- De Ishaan-hoek van het huis moet altijd schoon worden gehouden en er mogen geen hoge bomen in die hoek staan.

- Nooit meer lekkende watervlekken of scheuren in de muur. Probeer het probleem onmiddellijk op te lossen.

- Als we ergens een negatieve vibratie voelen, wordt aangeraden de mantra "om kham brahm" te chanten. voor 21 keer.

- Het wordt aanbevolen om akhan jyoti voor de Hanuman-foto te verbranden, hetzij met mosterdolie of jasmijnolie gedurende 5 aaneengesloten dinsdagen. op zijn plaats.

- Er moeten ten minste vijf tulsi-planten in de omgeving zijn voor positieve trillingen.

- De bladeren van de Ashoka-boom worden genomen en 's nachts in een emmer water gedaan en daarna gebruikt om te douchen.

- De mentale energie van een persoon neemt toe in zijn momentum wanneer een zilveren ring wordt gedragen in de pink of een koperen ring in de Sun-vinger.

- Als er thuis geen rust is vanwege aanhoudende ruzies, wordt de "dakshin-varti" schelp genomen en worden er 5 kauri's in gedaan. Plaats deze schelp staand in een kom die gevuld is met rijst en bewaar hem in de gebedsruimte thuis.

- Het meermos fungeert als een zeer goede remedie voor het voltooien van elk bedrijfsgerelateerd werk als het oude meermos wordt genomen en in een bloempot wordt gedaan.