Astrologische remedies voor welvaartAstrologie speelt een belangrijke rol in het leven van een persoon en de meesten van ons worden op een bepaald moment in het leven beïnvloed door de impact van astrologie. Niet dat iedereen het altijd naar zijn zin heeft, want de meesten van hen ervaren zowel goede als slechte tijden in hun leven. Wanneer een persoon wordt beïnvloed door de impact van slechte tijd, dan is dat de situatie waarin astrologie en astrologen in actie komen met hun remedies.

Astrologen werken aan de posities van de planeten op de horoscoop van een individu en geven oplossingen om de impact van slechte tijd te verminderen. Maar een horoscoop zelf kan alleen correct zijn als deze wordt berekend met de juiste geboortetijd en -datum. Een succesvol persoon kan worden gedefinieerd als iemand die welvaart, naam, roem en geld heeft en in feite is dit de wens van alle mensen in de wereld. universum. Succesvol zijn in het leven tot de dood is geen gemakkelijke taak, afgezien van hard werken,Astro-remedie voor welvaart

geluk moet ook gunstig zijn voor een individu om te gedijen in het leven. Helaas zijn het maar heel weinig mensen die van hun geboorte tot hun dood in voorspoed leven. Er zijn veel mensen die vanaf de geboorte geluk hebben, maar hoe zit het met de gewone persoon, dus hier in dit artikel zullen we zien hoe we succesvol kunnen zijn door enkele eenvoudige Totkays te gebruiken voor welvaart. Door deze totkay's regelmatig met vertrouwen te doen, zul je een grote positieve verandering in je leven vinden. Sterren en planeten spelen een grote rol in de welvaart en het welzijn van een individu.

impact van astrologie
Hoewel astrologische remedies ons fortuin niet volledig kunnen veranderen, helpen ze ons tot op zekere hoogte om ons lot en geluk te veranderen om een ​​vreedzaam en succesvol leven te leiden en leiden ze ons voor de rest van het leven, tenminste tot op zekere hoogte. Hoewel het lot ons lot al heeft bepaald, maar om dat nog steeds op een succesvolle manier zonder belemmering te bereiken, zullen we bepaalde remedies moeten volgen die door de astrologen zijn gegeven. Er zijn zoveel remedies in de astrologie voor alle problemen die wonderen kunnen creëren waarvoor je erin moet geloven om de negatieven in positieven te veranderen. De goddelijke kracht van astrologie zal iemand in ieder geval tot op zekere hoogte helpen voorspoedig in het leven te staan.

Via verschillende media en bronnen komen we te weten over de vele wonderen die in het leven van mensen gebeuren, voornamelijk vanwege astrologische remedies.

voorspoedig in het leven
We leven in een drukke wereld waar zelfs nauw verwante mensen niet klaar zijn om te helpen in tijden van financiële nood. Dat zijn de situaties waarvan we ons afvragen of er iets wonderbaarlijks gebeurt. Astrologen hebben dus intensief gewerkt en gestudeerd om het leven van mensen vol succes en voorspoed te maken. Enkele van de algemene remedies die worden gegeven om vrede en welvaart in iemands leven te verbeteren, zoals voorgesteld door de beroemdste Lal Kitab, zijn de volgende: - Rahu die onze welvaart kan voor een groot deel worden verminderd door onze maaltijd te nuttigen terwijl het vuur nog in de keuken brandt, wat zeker zal beloven het slechte effect van Drakenkop te verminderen.

- Niet alleen voor welvaart, maar ook voor veel andere positieve vibraties in het huis worden koeien verondersteld met regelmatige tussenpozen te worden gevoerd, wat een betere echtelijke relatie in het gezin zal verbeteren en ook voor de gezondheid van de echtgenoot zal zorgen.

-Astrologie stelt dat we het huis nooit met rommel verlaten en wanneer we zeker weten dat een bepaald ding lange tijd niet wordt gebruikt of in reparatie is, gooi het weg of repareer het. Houd het huis of de werkplek nooit vol met onnodige artikelen.

- Algemene welvaart voor het welzijn van het huis kan worden bereikt door de vrouw des huizes wanneer ze regelmatig een peepalboom water geeft en elke zaterdagavond een lamp aansteekt met mosterdolie.

- Probeer zegeningen te krijgen van ouderen, monniken, ouders en heiligen.

- Over het algemeen worden blauwe en zwart gekleurde kleding niet aanbevolen, omdat dit de welvaart beïnvloedt en ongemak voor de planeet Rahu veroorzaakt.

- Astro-remedies suggereren ook om elke donderdag de godin Lakshmi en Narayan te versieren met gele bloemen voor voorspoed en geluk. De planeet Maan die de welvaart van een persoon beïnvloedt, kan worden versterkt en de kwade effecten van Rahu kunnen worden verminderd door te drinken en te eten in zilveren gebruiksvoorwerpen.

-Een huis kan vrij zijn van ruzies, ziektes en andere problemen als een hond eenmaal per maand zoet brood krijgt. Het verwijdert ook problemen die worden veroorzaakt door een negatieve of slecht geplaatste Mars in je horoscoop.

- Zaterdag speelt een grote rol in de welvaart en het welzijn van een persoon, want het is goed om olie te geven aan Shani of de planeet Saturnus. Ook het weggeven van een paar schoenen of ander schoeisel op zaterdag aan een arme persoon helpt bij het vergroten van iemands welvaart.

- Vasten op maandag, Shiv puja doen in de zwanenmaand en ook Hanuman puja is een heel goed symbool van welvaart.

- Het is altijd goed om 's ochtends op te staan ​​en naar je eigen handpalmen te kijken en drie keer te kussen. Dit is een voorgestelde astro-remedie.

- Een voorspoedig leven kan ook worden verzekerd door dagelijks kruidnagel te offeren aan een godinnentempel, vooral aan de God van Rijkdom, Mahalakshmi. De zegeningen van de godin Lakshmi kunnen worden bereikt door de kassa van het huis of een winkel te versieren met zeven gomti-chakra, elf kodi's en zeven sulemaani Hakik. Op dit alles wordt kurkumapoeder tilak aangebracht en vervolgens op een gele doek gebonden en in de geldkist gedaan.

- Voor een snel resultaat van voorspoed stelt astrologie voor om het hakenkruis aan beide kanten van de deur te markeren. Maar voordat je het symbool van swastika maakt, was je de deur van het huis of de winkel met ganga-water en bied je dan een beetje melasse (gud), 1 of 2 gram gram aan en laat je agarbatti of een stuk gugal zien. Dit moet dagelijks worden gedaan.

- 11 Siddha gomti chakra in sindoor getekend in de pooja kamer is erg goed om thuis een vredige omgeving te behouden.

- Om het kwaad thuis af te weren, neem op woensdag 8 siddha gomti chakra, neem er eerst 2 en draai het 21 keer en gooi het naar het zuiden, neem er dan nog 2, draai het 21 keer gooi het naar het westen en dus voor noordelijke en oostelijke richtingen.

- Als zaken moeten floreren, zijn er veel remedies door astrologie met yantra's zoals Siddha Indrani Yantra, siddha kuber yantra en andere SIddha-zakenverbeteraars Yantra.

- Welvaart komt ook met het regelmatig dweilen van het huis en de bedrijfsruimte.

Er wordt aangenomen dat bespaard geld geld is dat verdiend wordt omdat geld een belangrijke rol speelt in de welvaart van een persoon. Als er continu geld verloren gaat zonder reden, dan moet de planeet Rahu in overweging worden genomen. Het effect van Rahu kan worden geminimaliseerd door de gelukkige Gajraj in huis te hebben of waar dan ook waar welvaart moet worden gezien. Ook het aanbidden van de godin Gajalakshmi helpt veel voor mensen om te gedijen. De meest gebruikelijke astro-remedie om welvaart te bereiken, is echter om dagelijks kraaien, koeien en honden te voeren. Volgens de Tantra Vastu-shastra is Kuberan de Lord of Wealth en is de richting die gunstiger is voor Kuberan naar het zuiden.

Dus een op het zuiden gerichte schelp wordt altijd in huizen gehouden voor welvaart. Een andere meest voorkomende praktijk voor welvaart is het aanbieden van water aan de Zonnegod bij zonsopgang. De volgende Lakshmi-mantra moet 1 08.000 keer worden gereciteerd voor voorspoed en ook bij het voltooien van de mantra nodigt u godin Lakshmi met familie bij u thuis uit. De recitatie moet worden gestart op Diwali-avond of op Pushya nakshatras om betere resultaten te krijgen.

OM SHREEM HIREEM KLEEM TRIBHUVAN PALINAYE MAHALAKSHMAYE AASMAKAM

DAARIDYA NASHAM PRACHURAM DHANAM DEHI,DEHI KLEEM HIREEM SHREEM OM.

-Kleur onbewerkt garen of draad met saffraan op Deepawali-nacht of ten tijde van Eclipse. Bewaar het op je werkplek of geldkist. Uw welvaart zal toenemen.

- Astrologie zegt ook dat welvaart kan worden vergroot door een effen onbewerkte draad te kleuren met saffraan en deze in huis of op het werk te houden, hetzij op de Diwali-nacht of tijdens de zonsverduistering.

-Een van de beste yantra's voor welvaart is Indrani Yantra, die wonderen doet voor het bedrijfsleven wanneer hij in de pooja-plaats in winkels wordt bewaard. Dit wordt verondersteld om onmiddellijke resultaten te geven.