Aanbod als Astro RemediesAstrologie speelt een belangrijke rol in het leven van een persoon en de meesten van ons worden op een bepaald moment in het leven beïnvloed door de impact van astrologie. Niet dat iedereen het altijd naar zijn zin heeft, want de meesten van hen ervaren zowel goede als slechte tijden in hun leven. Wanneer een persoon wordt beïnvloed door de impact van slechte tijd, dan is dat de situatie waarin astrologie in actie komt met hun remedies. Met verschillende remedies wordt de impact van de kwaadaardige planeten tot op zekere hoogte verminderd. Een succesvol persoon kan worden gedefinieerd

als iemand die welvaart, naam, faam en geld heeft en in feite is dit de wens van alle mensen in het universum. Volgens de oude Vedische hindoeïstische mythologie zouden we ons er allemaal van bewust moeten zijn dat elke dag van de week zowel aan een bepaalde God als aan een planeet is gewijd. en enkele wonderen teweegbrengen. Offeren is een manier waarop we de planeten en hun bezorgde heersende God behagen. Wanneer de horoscoop van een persoon wordt bestudeerd met de hulp van een astroloog, zal hij in staat zijn omaanbieden als astro-remedie

leg de positie van de planeten uit en de nadelige gevolgen die zullen worden veroorzaakt door de ongunstige planeten. In dergelijke gevallen zullen de astrologen ons kunnen voorzien van remedies zoals vrat/vasten, mantra's, yantra's en tantra's en offergaven. Deze remedies zullen ons helpen de moeilijkheden in het leven te overwinnen. Het wordt aangeraden om het advies van een deskundige astroloog te volgen, want hij zal de juiste persoon zijn om te suggereren wat, wanneer en aan wie te bieden. De planetaire beweging bepaalt het menselijk leven en daarom verzacht het wanneer er offers worden gebracht de negatieve invloeden. Door te offeren zoeken we de zegeningen van God en het helpt ook bij het afweren van de kwade invloeden van de verderfelijke planeten.

Onze oude Vedische geschriften over astrologie en grote wijzen en heiligen hebben veel aanbiedingen voorgesteld als astrologische remedies voor verschillende problemen. Aanbiedingen, wanneer ze op de juiste manier worden gedaan, zouden zeer effectief zijn. Er zijn veel specifieke remedies die gemaakt kunnen worden voor verschillende goden en godinnen en andere levende wezens, wat heel duidelijk wordt voorgeschreven in de Vedische wetenschappen en geschriften. Hoewel we door te offeren in ieder geval tot op zekere hoogte de kwellingen kunnen verminderen die door de kwaadaardige planeten worden gemanifesteerd, kunnen we er niet helemaal uit komen. Maar de impact zal zeker aanzienlijk worden verminderd met behulp van verzoenende middelen.

de kraai voeren

De meeste liefdadigheidsremedies die in de astrologie worden gesuggereerd, werken beter wanneer ze dagelijks 's ochtends na het baden en voor het ontbijt worden uitgevoerd. Ook werkt elke daad van liefdadigheid of een offer het beste via een Special Purpose Kavach of een Special Power Kavach waar de aandoeningen ernstig zijn in de geboortehoroscoop. De voorgestelde astrologische herstelmaatregelen zijn gebaseerd op Bhoota yagyam, een van de Panch Maha Yagya's (vijf grote offers) die in de Vedische literatuur en Upanishads worden genoemd, en de planetaire smaken en voorkeuren.

Zon

De planeet Zon wordt verondersteld te heersen over factoren als vader, echtgenoot en regering. DUS wanneer de positie van de zon zwak is in de horoscoop van een persoon, moet hij of zij de vader en de echtgenoot van dienst zijn. De getroffenen moeten de wet van het land gehoorzamen. De persoon die is getroffen door de kwaadaardige zon moet een van de volgende aanbiedingen doen om de nadelige effecten van de zwakke zon teniet te doen.

- Moet surya namaskaram aanbieden aan de Zonnegod op het moment van zonsopgang.

- Bied service aan je vader.

- Bied voedselartikelen aan een koe of een os aan.

- Het aanbieden van rietsuiker en tarwe op zondag aan een koe is zeer aan te bevelen tot de periode van kwelling.

Maan

De planeet Maan wordt verondersteld te heersen over factoren zoals moeder, echtgenote, koningin en oude mensen, vooral vrouwen. Dus wanneer de positie van de maan zwak is in de geboortehoroscoop van een persoon, moeten de getroffenen hun moeder, echtgenote en de oude mensen van dienst zijn. Net als degenen die door de zon worden geteisterd, moet ook de persoon met een zwakke maan werken in overeenstemming met de heerschappij van het land. Dus om de impact van de kwaadaardige maan op de geboortehoroscoop van de persoon te verminderen, moeten ze een van de volgende aanbiedingen doen om de nadelige effecten van de maan te overbruggen.

- Remedies omvatten het dagelijks aanbieden van tarwedeeg, vooral op maandag, aan een koe.

- Service verlenen aan je moeder is een must.

- Bied de bedelaars en de behoeftigen rijst aan.

- Kook rijst samen met suiker en bied het aan aan kraaien.

Mars

De planeet Maan wordt verondersteld factoren als jongere broers en dienaren te beheersen. Dus wanneer de positie van de Mars in een zwakke positie is in de geboortehoroscoop van een persoon, dan moeten de getroffenen de broeder en dienaren van dienst zijn. De persoon die getroffen is door de zwakke Mars moet het ochtendgebed opzeggen of verrichten, wat hem zal helpen hem te beschermen tegen ongelukken en verwondingen. De impact van de kwaadaardige Mars kan tot op zekere hoogte worden verminderd door een van de volgende liefdadigheidswerk te doen.

- Het aanbieden van voedselartikelen aan koeien wordt aanbevolen.

- Doe elke ochtend voor zonsopgang gebed en meditatie en bied voedsel aan de behoeftigen.

Mercury

De factoren die door de planeet Mercurius worden bepaald, zijn jonge en arme studenten. Dus wanneer de positie van de planeet Mercurius zich in een zwakke positie bevindt in de geboortehoroscoop van een persoon, dan moeten de getroffenen diensten verlenen aan jonge studenten of aan andere verschillende organisaties die werken voor het welzijn van de studenten, met name de jongeren en de behoeftigen. De impact van de kwaadaardige Mercurius kan tot op zekere hoogte worden verminderd door een van de volgende liefdadigheidswerk te doen.

- Het meest voorgestelde aanbod voor een kwaadaardige Mercurius is om groenvoer aan te bieden - ongeveer 2 kg aan een koe.

- Elke dag water aanbieden aan een Tulsi-boom, vooral op woensdag. Zondagen kunnen vermeden worden.

- Aanbieden van groene bladeren, meer specifiek palakbladeren op woensdag aan koeien.

- De armen en behoeftigen moeten worden gedoneerd met groene pulsen.

- Elke vorm van liefdadigheid kan worden gedaan aan weeshuizen en behoeftige huizen.

- Liefdadigheid voor arme en behoeftige studenten.

Jupiter

De belangrijkste factoren die door de planeet Jupiter worden bestuurd, zijn Guru of leraar. Dus wanneer de positie van de planeet Jupiter in een zwakke positie is in de geboortehoroscoop van een persoon, dan moeten de getroffenen hun gids, leraar of leermeester van dienst zijn door ochtendgebeden voor hen op te zeggen. De impact of de nadelige effecten veroorzaakt door de kwaadaardige Jupiter kunnen tot op zekere hoogte worden verminderd door een van de volgende liefdadigheidsacties uit te voeren.

- Bied vogels snoep aan specifiek aan kraaien en het is goed als de inboorling vasthoudt aan het aanbieden van gele snoepjes.

- Het is goed om op alle dagen van de week water te bieden aan een peepalboom, behalve op zondag en donderdag.

- Bananen kunnen worden aangeboden aan kraaien en bedelaars.

- Bied alle mogelijke service aan de leraar of Guru.

Venus

De planeet Venus wordt verondersteld te heersen over factoren die voornamelijk verontruste mensen zijn, vooral vrouwen en vrouwen. Als de geboortehoroscoop van een persoon een zwakke positie van de Venus laat zien, moet de getroffene hulp bieden door vriendelijk of dienstbaar te zijn aan de vrouwen in nood en ook om voor hun eigen vrouw te zorgen. De persoon die is getroffen door de kwaadaardige Venus moet een van de volgende aanbiedingen doen om de nadelige gevolgen van de zwakke Venus teniet te doen.

- Een van de beste astrologische remedies van liefdadigheid voor een inboorling met een zwakke Venus is het aanbieden van witgekleurde snoepjes zoals zoete rijst, melkburfi en rasagulla aan vogels, vooral aan kraaien.

- Bied felgekleurde zijden kleding aan de behoeftigen.

- Doneer suiker, rijst en bakolie aan de behoeftigen als onderdeel van de astrologische remedie voor een kwaadaardige Venus.

Saturnus

De belangrijkste factoren die door de planeet Saturnus worden bestuurd, zijn bedienden en arme mensen. Wanneer de positie van de planeet Saturnus zwak wordt geplaatst in de geboortehoroscoop van een persoon, kan deze worden versterkt door dienst te verlenen aan de behoeftigen en de bedienden. De impact van de kwaadaardige Saturnus kan tot op zekere hoogte worden verminderd door een van de volgende liefdadigheidswerk te doen.

- Doe alle mogelijke donaties voor de organisaties die werken voor de armen en behoeftige mensen.

- Bied water aan een peepalboom op alle zaterdagen of dagelijks behalve op zondag.

- De bedelaars en kraaien kunnen worden aangeboden met rijst en dhal met een extra hoeveelheid zout eraan toegevoegd.

- Elke ochtend kan de getroffen persoon een namkeen roti aanbieden met daarop mosterdolie.

- Doe liefdadigheid door op zaterdag uitzonderlijk zwarte peulvruchten, zwart zout of mosterdolie te doneren.

- Wees accommoderend en zorgzaam voor bedienden en voor iedereen die voor ons werkt.

Rahu

Het nadelige effect van Rahu op de kaart van een inboorling heeft tot gevolg dat het individu wordt beïnvloed door allerlei soorten immoreel en slecht gedrag. Wanneer de positie van de denkbeeldige planeet Rahu zwak wordt geplaatst in de geboortehoroscoop van een individu, kan deze worden versterkt door dienst te verlenen aan de oude en behoeftige mensen of aan hen die aan lepra lijden. De impact van de kwaadaardige Rahu kan tot op zekere hoogte worden verminderd door een van de volgende liefdadigheidswerk te doen.

- Dienstverlening aan de ouders.

- De kraaien kunnen elke dag worden gevoerd met zoete roti's waar suiker in zit.

Ketu

Als de positie van Ketu zwak is, resulteert dit in extreme ellende voor de inheemse bevolking. Het nadelige effect van de malafide Ketu kan tot op zekere hoogte worden verminderd door service te bieden aan de helpende instellingen en personen die voor het spiritisme werken. De impact van de kwaadaardige Ketu kan worden verminderd door een van de volgende liefdadigheidswerk te doen.

- Door honden voer aan te bieden.

- Doneer alle soorten saaie bruine items als onderdeel van het goede doel.

- Bied gebeden aan Lord Ganapathy.

- Bied service aan wijzen en ouderen.