Astrologische remedies door middel van edelstenenDe corrigerende astrologie die deel uitmaakt van de Indiase Vedische astrologie helpt een persoon op verschillende manieren om uit het effect te komen dat wordt veroorzaakt door de kwaadaardige planeten. Als onderdeel van remedies in astrologie speelt edelsteenremedie ook een belangrijke rol. Elke planeet wordt geassocieerd met een edelsteen en een sub-edelsteen waarvan wordt aangenomen dat deze een gunstige invloed ontvangt van de planeet van die edelsteen.

Het principe achter de remedies door middel van edelstenen is heel eenvoudig dat wanneer een planeet op een zwakke plek staat en als het ook gunstig en gunstig is in de geboortehoroscoop van een persoon, zo'n planeet sterk moet worden gemaakt door de edelstenen van die specifieke planeet . Zoals eerder vermeld is elke planeet gerelateerd aan een bepaalde edelsteen. In de ayurvedische wetenschap wordt het poederextract of de bhashma die verkregen wordt door het vermalen van de edelstenen gebruikt bij de behandeling van verschillende ziekten vanwege de hoge medicinale waarden en eigenschappen.Edelstenen als astrologische remedie

Dus als het om astrologische doeleinden gaat, wordt de edelsteen ofwel als ring of hanger gedragen en is hij altijd zo ontworpen dat het onderste gedeelte open is, zodat de edelsteen het lichaam raakt, behalve diamant. Sommige experts op het gebied van oude Vedische astrologie, zoals Varahmihir en Brihat Samhita, verklaarden dat een edelsteen met een goede glans, zuiverheid en heldere kleur en zonder gebreken geluk en bescherming voor de drager garandeert. Wanneer edelstenen worden gebruikt in astrologische remedies, wordt dit voor twee belangrijke doeleinden overwogen. Het primaire doel is om een ​​bepaald straal- of kleureffect te versterken of te beïnvloeden waarbij de edelsteen als een versterker werkt.

Edelsteen remedie

Dit is voornamelijk gebaseerd op het feit dat tijdens de Rig Veda mensen werden gemaakt om de zeven edelstenen te gebruiken om de zonnestralen in het eigen lichaam te verzamelen. Het tweede doel van de edelstenen in astrologische remedies is dat ze fungeren als een kosmisch filter dat onze lichaam tegen de schadelijke stralen die proberen binnen te komen. We weten allemaal dat ons lichaam alleen door ziekten wordt aangetast als er een tekort is en de edelstenen het vermogen hebben om als een supplement te werken, waardoor de algemene gezondheid en levensstijl van een persoon wordt verbeterd. Maar er moet grote voorzichtigheid in acht worden genomen voordat u voor een edelsteen kiest, aangezien een astrologische remedie voor een verkeerde selectie tot schadelijke bijwerkingen kan leiden. De selectie van geschikte edelstenen kan alleen worden bereikt door een competente astroloog die een expert is en een grondige kennis heeft op het betreffende gebied. De kwaliteit van de edelstenen moet goed zijn en er mogen geen gebreken zijn.

Edelstenen voor remedie

De originele edelstenen doen echt wonderen, maar tegenwoordig met meer commercialisering is het erg moeilijk geworden om de originele te krijgen en zijn er weer alleen gelukkige mensen die hun weg vinden. De edelsteenmarkt heeft tegenwoordig veel nep- of imitatie-edelstenen, wat zo is dicht in de buurt van de originele en wordt het erg moeilijk om de juiste edelstenen te identificeren. De nep-edelstenen zijn ineffectief en kunnen u geen voordelen opleveren en dit creëert een vraagteken bij de geloofwaardigheid van astrologie en bij het dragen van edelstenen. Omdat edelstenen ook verband houden met kleurentherapie en steentherapie, kan de keuze voor een nep-edelsteen ertoe leiden dat de andere therapieën ook niet effectief zijn.

Er zijn veel edelstenen die als zeer krachtig worden beschouwd voor verschillende planeten. De meest voorkomende edelstenen die worden gebruikt in astrologische remedies zijn blauwe saffier, kattenoog, koraal, gomed, robijn, smaragd, parel en meer. De meest populaire edelsteen die bij elke planeet hoort, is als volgt:

1. Blauwe saffier - planeet Saturnus

2. Kattenoog – Ketu planeet

3. Koraal – Mars planeet

4. Parel – Maan planeet

5. Gomed – Rahu planeet

6. Smaragd – Mercurius planeet

7. Robijn – Zonneplaneet

8. gele saffier – Jupiter planeet

Blauwe saffier

– Dit is de meest populaire edelsteen die wordt aanbevolen voor de kwaadaardige Saturnus-planeet. Wanneer de planeet niet op de juiste plaats in de geboortehoroscoop van een persoon staat, leidt dit tot verschillende problemen. Op zulke momenten is de blauwe saffier edelsteen aan te raden. Blauwe saffier edelsteen wordt verkregen door de samenstelling van zuurstof en aluminium die, wanneer gemengd met kobalt, in een blauwe kleur verandert en naar verluidt de westerse richting regeert. Blauwe saffier behoort tot de familie van Kurundan. De blauwe saffier is ook verkrijgbaar in verschillende tinten blauw zoals hemelsblauw, brinjal en roze. Er wordt voorgesteld om de blauwe saffiersteen te dragen met een zilveren of ijzeren ring. Een kwaadaardige Saturnus resulteert in gezondheidsproblemen zoals gewrichtsaandoeningen, maagproblemen, jicht, artritis, hartproblemen, astma en pijn in de benen. Al deze problemen worden waarschijnlijk gecorrigeerd door de blauwe saffier edelsteen. Afgezien hiervan bevelen de astrologen over het algemeen vastgoedhandelaren, aannemers, transporteurs, moleneigenaren, handelaren in machines, arbeiders van lokaal zelfbestuur, arbeiders, straatventers, politieagenten en financiers aan om de blauwe saffier edelsteen te dragen. Dit moet in de middelvinger worden gedragen.

Kattenoog

– Dit is de meest populaire edelsteen die wordt aanbevolen voor de kwaadaardige Ketu-planeet. Wanneer de planeet niet op de juiste plaats in de geboortehoroscoop van een persoon staat, leidt dit tot verschillende problemen. Op zulke momenten is de Kattenoog edelsteen aan te raden. Het overeenkomstige sterrenbeeld voor de edelsteen Kattenoog is Vissen. Wanneer Ketu niet correct in de geboortehoroscoop van een persoon wordt geplaatst, leidt dit tot verschillende problemen zoals urinewegaandoeningen, ruggengraat en gewrichtspijn, problemen met nagels, vooral in de voet, en er zullen ook veel andere problemen zijn die door kinderen zullen ontstaan. Het krijgt de naam Cat's eye omdat de edelsteen wit gekleurde lijnen heeft die lijken op de ogen van een kat. De kattenoog edelsteen is aanwezig in verschillende kleuren. Deze edelsteen zou bij het dragen kracht, moed, vervulling, levendigheid, extase, enz. geven. Het gewicht van de Kattenoogsteen mag niet minder zijn dan 3 Ratti en moet altijd in de middelvinger worden gedragen. Het helpt ook bij de behandeling van andere ziekten zoals verlamming, manie, bloedvergiftiging, kwaadaardige ziekte, niet-gediagnosticeerde ziekten.

Koraal

– Dit is de meest populaire edelsteen die wordt aanbevolen voor de kwaadaardige Mars-planeet. Wanneer de planeet niet op de juiste plaats in de geboortehoroscoop van een persoon staat, leidt dit tot verschillende problemen en op zulke momenten wordt de Coral-edelsteen aanbevolen. De overeenkomstige sterrenbeelden voor koraal edelsteen zijn Ram en Schorpioen. Een malafide Mars-planeet kan leiden tot verschillende ziekten, zoals problemen aan de ogen, afwijkingen in het bloed en pijn in de gewrichten en kan ook de relatie tussen broers en zussen onder druk zetten. Koraal dat is gemaakt van niet-gewervelde zeedieren is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals rood, wit, saffraan, roze, scharlakenrood en vermiljoenrood. Het dragen van koraalsteen zou andere ziekten genezen, zoals stapels, abortus, tyfus, pokken, verwondingen, wonden, menstruatiestoornissen, de kans op een miskraam verkleinen en een veilige bevalling bewerkstelligen. De koraalsteen kan samen met goud of koper worden gedragen en er wordt aangeraden om deze alleen in de ringvinger te dragen.

Smaragd

– Dit is de meest populaire edelsteen die wordt aanbevolen voor de kwaadaardige planeet Mercurius. Wanneer de planeet niet op de juiste plaats in de geboortehoroscoop van een persoon staat, leidt dit tot verschillende problemen en op zulke momenten wordt de smaragdgroene edelsteen aanbevolen. De overeenkomstige sterrenbeelden voor de smaragdgroene edelsteen zijn Tweelingen en Maagd. Een zwakke of slechte planetaire positionering van de Mercurius-planeet zal leiden tot gehoor- en spraakproblemen voor die bepaalde leeftijd, een handicap voor elke goede of slechte geur in de omgeving, stotteren, ziekten van het zenuwstelsel en een verwende relatie met vrienden. Smaragd is meer een mineraal dat wordt verkregen uit zuurstof en silicaat van aluminiumberyllium. Het is een zeer zelden gevonden edelsteen en als het beschikbaar is, is het moeilijk om er een te vinden zonder gebreken. Emerald edelsteen is verkrijgbaar in verschillende tinten groen. Smaragdgroene edelsteen helpt bij het mentaal en fysiek kalmeren en helpt ook bij het vergroten van logische en spirituele kracht. Smaragdgroene edelsteen kan samen met zilver of de vijf metalen ringen worden gedragen.

Gomed

– Dit is de meest populaire edelsteen die wordt aanbevolen voor de kwaadaardige Rahu-planeet. Wanneer de planeet niet op de juiste plaats in de geboortehoroscoop van een persoon staat, leidt dit tot verschillende problemen en op zulke momenten wordt de Gomed-edelsteen aanbevolen. Gomed is ook bekend als Zirkoon of Hessoniet. Wanneer de planeet Rahu zwak is in onze geboortehoroscoop, zal dit leiden tot plotselinge ongelukken, verwondingen, fobieën en psychische aandoeningen en andere problemen met zaken, conflicten, enz. Wanneer Gomed-edelsteen wordt gedragen, corrigeert het ziekten zoals indigestie, huidziekten, slapeloosheid, hysterie, slangenbeet, hondenbeet en bloedvergiftiging en controleert ook niet-gediagnosticeerde ziekten. Gomed moet minimaal 3 Ratti wegen. Het moet in de middelvinger worden gedragen met zilveren of vijf metalen ringen.

Ruby

– Dit is de meest populaire edelsteen die wordt aanbevolen voor de kwaadaardige zonneplaneet. Wanneer de planeet niet op de juiste plaats in de geboortehoroscoop van een persoon staat, leidt dit tot verschillende problemen en op zulke momenten wordt de Robijnrode edelsteen aanbevolen. Het overeenkomstige sterrenbeeld voor de Robijnrode edelsteen is Leeuw. Wanneer de zon zich in een zwakke planetaire positie bevindt, heeft dit tot gevolg dat individuen met zo'n geboortehoroscoop luiheid in hun lichaam hebben, algemene lichaamspijn die niet betrekking heeft op een bepaald deel van het lichaam, constante speekselafscheiding in de mond en vooral ongevraagde problemen waarbij de Rijksdienst betrokken is. De tint van de robijnrode edelsteen is roodachtig paars van kleur en wanneer het wordt gedragen, komt het ten goede aan een persoon door schaarste weg te nemen, het schenkt ook weelde, naam en faam in het politieke veld. Robijnstenen versterken ook de kracht van een persoon, functies van het hart, bouwt immuniteit op en voorkomt oogproblemen, brandongevallen, maag- en maagzweren. Ruby moet in de ringvinger worden gedragen en moet minimaal 3 Rattis wegen.

Parel

– Dit is de meest populaire edelsteen die wordt aanbevolen voor de malafide maanplaneet. Wanneer de planeet niet op de juiste plaats in de geboortehoroscoop van een persoon staat, leidt dit tot verschillende problemen en op zulke momenten wordt de parelsteen aanbevolen. Verschillende kenmerken van de parelsteen beschouwen het als een koning van calciumcarbonaat en het heeft een samenstelling van zuurstof en calcium. Van parelsteen wordt gezegd dat het werkt als een remedie voor verschillende ziekten zoals slapeloosheid, slecht geheugen, long-, borst-, hart-, diabetes-, aambeien, diarree en calciumtekort. Astrologisch wordt ook gezegd dat het de glans en kracht van dames verbetert en hun huwelijksleven gelukkig maakt. Parels kunnen zowel als ring als hanger gedragen worden. Bij gebruik als ring moet deze aan de kleinste vinger van de rechterhand worden gedragen en het minimumgewicht mag niet minder zijn dan 2 Rattis.

Gele Saffier

– Dit is de meest populaire edelsteen die wordt aanbevolen voor de malafide Jupiter-planeet. Wanneer de planeet niet op de juiste plaats in de geboortehoroscoop van een persoon staat, leidt dit tot verschillende problemen en op zulke momenten wordt de gele saffier edelsteen aanbevolen. Yellow Sapphire is een mineraal met een samenstelling van hydrovisil, aluminium en fluor. De gele saffier edelsteen wordt vooral aanbevolen voor auteurs, advocaten, handelaren, schrijvers en zakenmensen. Het zorgt voor andere medische aandoeningen zoals het functioneren van de lever, geelzucht, bloedarmoede, bloeddruk en maagproblemen, koorts. Yellow Sapphire kan worden gedragen met een gouden of een vijf metalen ring en specifiek in de wijsvinger. Het moet minimaal 3 Ratti wegen.

Diamond

– Dit is de meest populaire edelsteen die wordt aanbevolen voor de kwaadaardige Venus-planeet. Wanneer de planeet niet op de juiste plaats in de geboortehoroscoop van een persoon staat, leidt dit tot verschillende problemen en op zulke momenten wordt Diamond aanbevolen. Wanneer de planeet Venus zich in een zwakke positie in iemands geboortehoroscoop bevindt, zal de inboorling geen materieel geluk genieten. Zijn of haar huwelijksleven zal niet gelukkig zijn en er zal ook veel financiële crisis zijn. Het dragen van diamanten helpt bij de behandeling van seksuele zwakte, nierproblemen en diabetes.