1. Siapa di belakang www.findyourfate.com?

Findyourfate.com dikendalikan oleh ahli nujum berpengetahuan yang mempunyai pengalaman luas dalam bidang masing-masing seperti astrologi, numerologi, seni ramal tapak tangan, gemologi dan bacaan nadi. Di mana kepakaran diperlukan, ahli nujum terkenal dipanggil untuk memberikan perkhidmatan tersebut. Dengan satu perkara dalam fikiran-untuk memenuhi keperluan pelanggan dan memenuhi keperluan mereka.

2. Siapa Nimmi?

Nimmi terkenal dalam kalangan selebriti antarabangsa dan mempunyai pengalaman lebih 22+ tahun. Dia menulis artikel dan blog berdasarkan pergerakan planet dan prinsip saintifik dan merupakan ketua editor Findyourfate.com.3. Apakah bayaran untuk perkhidmatan oleh Findyourfate.com?

Terdapat pelbagai perkhidmatan sama ada percuma dan premium. Untuk perkhidmatan premium bermula dari bacaan carta Natal hingga bacaan astrologi Nadi, bayarannya berkisar antara 10US$ hingga 125US$ bergantung pada perkhidmatan yang disediakan.

4. Bagaimanakah saya boleh menghubungi Findyourfate.com?

Anda boleh membuat panggilan untuk perkhidmatan yang telah diberikan dan untuk penjelasan melalui Whatsapp di +91 9843090817. Anda juga boleh e-mel di [email protected]. Tolong jangan hubungi nombor ini, kerana kami tidak menyediakan perkhidmatan melalui panggilan.

5.Mengapa anda perlu mengambil perkhidmatan kami?

Ahli astrologi kami menjawab soalan terdalam kehidupan dan membantu dalam menyelesaikan semua isu kehidupan. Ahli nujum kami paling terkenal di seluruh dunia dan ramalan mereka telah memenangi berjuta-juta pengikut.

6. Apakah jenis kandungan yang anda sediakan?

Kami menyediakan perkhidmatan dalam talian seperti Carta Kelahiran Casting, Perundingan nama bayi, Palmistry, astrologi Nadi, Vastu shastra dan banyak lagi. Kami juga menjual produk seperti Batu Permata yang jarang ditemui.

7. Di manakah anda akan mencari penyelesaian yang tepat untuk masalah kehidupan?

Ahli nujum terkenal kami akan memberikan penyelesaian yang betul dan tepat untuk semua masalah anda. Dan semua data akan disokong oleh pergerakan planet dan pengiraan saintifik sahaja.

8. Adakah butiran peribadi saya akan selamat atau sulit?

Sememangnya Ya. Identiti anda adalah 100% selamat dan sulit dengan kami. Findyourfate.com komited untuk memastikan butiran peribadi anda selamat dan tidak pernah dikongsi dengan sesiapa pun.

9. Adakah terdapat apa-apa faedah berunding dengan ahli nujum melalui telefon?

Tidak, perkhidmatan kami tidak memberikan hasil yang diingini melalui telefon. Semua perkhidmatan kami memerlukan masa untuk menyediakan secara manual (biasanya mengambil masa 1 hingga 7 hari bergantung pada perkhidmatan yang disediakan).

Anda boleh berhubung dengan kami dari mana-mana sahaja di dunia dan dapatkan penyelesaian kepada masalah anda.

10. Bolehkah ahli nujum membuat ramalan yang tepat?

Ramalan yang diberikan oleh ahli nujum pakar kami adalah berdasarkan carta kelahiran individu anda dan personaliti anda. Oleh itu, mereka sangat dipercayai dan tepat.

11. Ahli nujum manakah yang terbaik untuk saya?

Terdapat ramai ahli nujum pakar yang memberikan perkhidmatan astrologi. Tetapi untuk beberapa masalah khusus, adalah dinasihatkan untuk berunding dengan kami melalui Findyourfate.com untuk mendapatkan panduan dan penyelesaian yang betul.

12. Apakah perkhidmatan percuma di Findyourfate.com?

Findyourfate.commenyediakan horoskop harian, mingguan, bulanan dan tahunan yang tepat secara percuma dan menyediakan horoskop hari jadi sejak tahun 2000.

13.Bagaimanakah saya tahu ahli nujum yang terbaik untuk saya?

Semua ramalan yang dibuat oleh kami telah terbukti betul. Semua ahli astrologi dalam panel kami mempunyai kemahiran astrologi hebat yang diperoleh daripada nenek moyang mereka melalui kajian saintifik.

14. Bagaimanakah penghantaran produk dilakukan?

Kami menghantar produk ke seluruh dunia. Ia mengambil masa empat hingga sepuluh hari bekerja untuk produk dihantar.

15. Bagaimanakah penyampaian Perkhidmatan dilakukan?

Semua perkhidmatan kami yang diberikan dilakukan melalui e-mel sahaja. Kami menghantar laporan secara ketat melalui e-mel mengikut pesanan yang dibuat kepada kami dalam talian.

16. Siapakah yang boleh memberikan perkhidmatan perundingan astrologi dalam talian yang terbaik?

Findyourfate.com menyediakan perkhidmatan perundingan astrologi dalam talian di seluruh dunia.

17. Siapakah ahli nujum terbaik dan terkenal di dunia?

Ahli astrologi Findyourfate.com menyediakan laporan mengikut astrologi barat dan astrologi Veda dengan itu memenuhi semua keperluan.

18. Adakah ahli astrologi di Findyourfate.com memberikan laporan astrologi yang tepat di seluruh dunia?

Ya, ahli astrologi kami menyediakan ramalan yang tepat dan laporan masalah astrologi di seluruh dunia. Mereka terkenal dengan ramalan astrologi terperinci tentang kerjaya, kesihatan, cinta, kewangan dan perniagaan dari pendekatan saintifik.

19. Apakah ubat astrologi yang anda sediakan dalam talian?

Kami menyediakan semua perkhidmatan astrologi dalam talian. Senarai perkhidmatan boleh dilihat dalam ini Perkhidmatan muka surat.

20. Mengapa saya perlu merujuk Pasukan Findyourfate?

Kami mempunyai pengalaman lebih daripada 22 tahun dalam bidang ini dengan pasukan Ahli Nujum yang berkelayakan tinggi.

21. Adakah perkhidmatan anda mahal?

Tidak, perundingan astrologi kami dan semua perkhidmatan adalah mesra bajet, dan anda tidak akan menyesal selepas berhubung dengan kami.

22. Adakah mungkin untuk mendapatkan respons tidak lama lagi?

Anda akan mendapat jawapan kepada soalan anda, cadangan pemulihan dan ramalan astrologi dalam masa satu hingga tujuh hari bergantung pada perkhidmatan yang telah anda pilih.

23.Bolehkah saya mendapatkan horoskop percuma ke e-mel saya setiap hari?

Anda perlu mengikut serta untuk perkhidmatan e-mel dalam profil anda dan kemudian jika anda memilih langganan horoskop, horoskop Harian, mingguan, bulanan akan dihantar ke alamat e-mel anda. Kami tidak akan menghantar sebarang e-mel lain ke ID e-mel berdaftar selain daripada Ucapan Hari Lahir anda.

24. Adakah perkhidmatan Model anda tulen dan selamat?

Kami telah mencipta platform untuk sesiapa sahaja mempamerkan profil Model mereka dalam talian. Sebarang iklan yang berpotensi. Agensi mungkin mendekati anda jika mereka menyukai profil dan kelayakan anda. Kami tidak menjual foto atau data model anda kepada orang lain selain daripada mereka yang secara khusus meminta dengan membuat pembayaran.

25. Adakah perkhidmatan Perkahwinan anda memberikan hasil yang diinginkan?

Kami menyediakan platform untuk anda mendaftar profil anda, dengan itu pangkalan data yang lebih besar boleh menjana carian profil yang sepadan yang mencukupi. Terpulang kepada anda untuk menyenarai pendek mana-mana profil. Kami tidak melakukan sebarang pemeriksaan latar belakang profil berdaftar. Soalan lazim mengenai perkahwinanboleh dilihat di sini.