Compatibiliteit met Boogschutter en Schorpioen

Tenzij Schorpioen compromissen sluit, zal de relatie problemen opleveren. Boogschutter's liefde van onafhankelijkheid en vrijheid zal Schorpioen angstvallig opwekken als hij wil bezitten, wat wordt ontkend. Schorpioen eist veel van beide zichzelf en anderen, behalve Boogschutter, zullen in opstand komen tegen overheersing.
Sommige Boogschutter is gewoon te vluchtig, luchthartig en wispelturig voor woorden, waardoor hun Schorpioen-amateurs in het koude zweet uitbarsten. Ze nooit weten wat er daarna gaat gebeuren en ze haten het.

Compatibiliteit met Boogschutter en Schorpioen

Hoewel beide tekens denk heel diep na over allerlei oorzaken, ze doen het op verschillende manieren- Boogschutter is filosofisch, terwijl Scorpios psychologisch is. Avontuurlijk boogschutters willen ook graag iets een keer proberen - en dat kan ook hun Schorpioen zijn geliefden. Het pad van ware liefde zal een stuk soepeler verlopen als hun Venus zich nestelt in elkaars zonnetekens. Ze zullen allebei doordrenkt zijn met een beter begrip van hun verlangens.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Boogschutter Man
Compatibiliteit

Boogschutter Man  Compatibiliteit

Boogschutterman en
Schorpioenvrouw

Boogschutter Vrouw
Compatibiliteit

Compatibiliteit met Boogschutter-vrouw

Boogschuttervrouw en
Schorpioenman