Compatibiliteit met Boogschutter en Vissen

Deze relaties zijn vol complexiteit en bieden een veelvoud aan mogelijkheden. Enige compatibiliteit is te vinden in wederzijdse waardering, religie, mystiek, reizen, goede doelen of andere verheven ideeën. De levendige verbeelding van Vissen zal waarschijnlijk het slechtste beeld oproepen wanneer Boogschutter de behoefte voelt om onafhankelijk te zijn.
Ondanks zijn goede eigenschappen mist een Boogschutter de zachtheid en tedere liefdevolle zorg die essentieel is voor Vissen. De neiging van Vissen om besluiteloos, onpraktisch en ongeorganiseerd te zijn, kan Boogschutter irriteren, die in wezen actief, impulsief en positief is en graag dingen snel en efficiënt gedaan krijgt.

Compatibiliteit met Boogschutter-Vissen

Het gevoelige teken Vissen wordt geregeerd door twee planeten: Neptunus en Jupiter, die ook Boogschutter regeert. Dus als de vis in het heldere water van Jupiter zwemt en niet in het troebele water van Neptunus, zou liefde een manier kunnen vinden. Maar toch moeten ze allebei zorgzame, attente en bedachtzame mensen zijn die eerlijk tegen elkaar kunnen zijn. Ze kunnen praten over allerlei sprankelende onderwerpen en hun relatie zal een ontmoeting zijn. De behoefte van de Boogschutter aan emotie is lichtjaren verwijderd van die van de Vissen. Er kan een heerlijke delicatesse van het gevoel van de vis zijn en een ongelooflijke indelicacy van de boogschutter, wat geen van beiden helemaal goed zal doen. Het opstaan ​​van de Boogschutter staat in schril contrast met de behoefte van de Vissen aan iemand die doordrongen is van begrip en een aardig verzorgende aard. Een ander probleem is dat ze, omdat ze beide veranderlijke tekens zijn, een buitengewoon inconsequente affaire kunnen aangaan.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Boogschutter Man
Compatibiliteit

Boogschutter Man Compatibiliteit

Boogschutter Man en Vrouw van Vissen

Boogschutter Vrouw
Compatibiliteit

Boogschutter Vrouw  Compatibiliteit

Boogschutter Vrouw en
Man van Vissen