Compatibiliteit met Boogschutter en Weegschaal

Deze verbintenis vergroot de kwaliteiten van liefde, succes, geluk en het vermogen om van het leven te genieten. Hoewel Weegschaal dingen met een speciaal iemand moet delen, is hij tactvol genoeg om Boogschutter zoveel liefde, vrijheid en onafhankelijkheid te geven. Boogschutter is vrijgevig om Weegschaal te laten genieten van kleine genoegens en luxe. Ze gaan samen de wereld rond.
Beide doorgewinterde reizigers zijn doordrenkt met een gevoel van avontuur en plezier en hun band met het buitenland zal een hoop gelach zijn. Zelfs als ze thuis zijn, hebben ze zo'n groot aantal vrienden.

Compatibiliteit met Boogschutter en Weegschaal

Hun sociale leven zal bruisen als ze worden overspoeld met uitnodigingen voor feesten en bijeenkomsten in overvloed. Weegschaal-Boogschutter-compatibiliteit Als ze allebei redelijk vrij en gemakkelijk in hun gevoel zijn, kunnen ze samen fantastisch plezier hebben, omdat ze in wezen vrienden zullen zijn. Zelfs als ze getrouwd zijn, kunnen ze een bevrijd leven leiden. Maar er zullen beproevingen en beproevingen zijn als een van hen Venus, de planeet van de liefde, in zwoele en achterdochtige Schorpioen heeft, omdat ze dan een meer loyale en blijvende verbinding willen dan de ander kan geven. Als een van hen een meer verankerde affaire wil dan de ander aankan, moeten ze de hele zaak afblazen.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Boogschutter Man
Compatibiliteit

Boogschutter Man  Compatibiliteit

Boogschutter Man
en Weegschaal Vrouw

Boogschutter Vrouw
Compatibiliteit

Boogschutter Vrouw  Compatibiliteit

Boogschutter Man
en Weegschaal Vrouw