Compatibiliteit met Boogschutter en Leeuw

Deze relatie zal goed werken, omdat beide optimistisch en positief zijn en een brede kijk hebben. Omdat ze allebei openhartig, vrijgevig en openhartig zijn, kunnen ze elkaar ten goede komen. Leeuw zal zich verwaarloosd of frets voelen als Boogschutter te gretig is naar vrijheid en onafhankelijkheid. Als het om reislust gaat, zijn deze twee ermee besmet van de toppen van hun hoofd tot de toppen van hun tenen.
Boogschutter-Leeuw-compatibiliteit

Hun blik zal altijd gericht zijn op het wijde blauw ginds en ze zullen de zigeuner in elkaars ziel naar boven halen. Leeuw-Boogschutter Compatibiliteit Deze vurige mensen halen het beste in elkaar op een verrukkelijke manier naar boven. Ze sporen elkaar op een prachtige manier aan. Dat Leo-drama en de opwinding zullen de Boogschutter aanspreken, wiens onstuimige en gewaagde benadering van het leven de Leeuw zal boeien. Beiden houden ervan om dingen in stijl te doen en zullen de beste plekken die de wereld te bieden heeft willen bezoeken.


Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leeuw (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Boogschutter Man
Compatibiliteit

Boogschutter Man  Compatibiliteit

Boogschutterman en Leeuwvrouw

Boogschutter Vrouw
Compatibiliteit

Boogschutter Vrouw  Compatibiliteit

Boogschuttervrouw en Leo Man