Compatibiliteit met Boogschutter en Tweelingen

Luchtige Tweelingen en vurige Boogschutter zullen geïnteresseerd blijven op mentaal of intellectueel niveau. Boogschutter heeft een gevoel van onafhankelijkheid, grote liefde voor vrijheid, beperkingen daarop zijn niet aanvaardbaar. Beide tekens zijn tegengesteld. Tweelingen en Boogschutter zijn niet demonstratief, hebben een enorm vleugje liefde, snelle humor, zijn genereus en opgewekt.
Gemini mist concentratie en snelle beslissing die Boogschutter heeft. Beiden zijn in de mode, houden van de samenleving en hebben geen kans op scheiding. Deze twee bevinden zich aan tegenovergestelde uiteinden van de hemel, hebben elkaar dus alles te bieden en vormen een zeer complementaire combinatie.

Compatibiliteit met Boogschutter-Tweelingen

Er wordt gezegd dat het teken hiernaast alles bevat waar je naar verlangt en wat je mist, en dat geldt zeker voor dit paar. Tweelingen behoren tot het teken van de lagere geest, perfect om dagelijks met communicatie om te gaan. Bij Boogschutters zijn hun hersenen echter verbreed naar een dieper en dieper pad, naar filosofie en soortgelijke onderwerpen. Deze boogschutters kunnen veel verder denken dan de rijken van de Gemini en dat is de aanwijzing voor het succes van dit paar. Boogschutter kan die glibberige Tweelingen rechtop laten zitten en opmerken. De tweeling is er zo aan gewend om intellectueel de baas te zijn, en toch zouden ze graag een Boogschutter ontdekken die meer weet dan zij. Zodra deze twee elkaar hebben ontmoet, zullen ze gaan zitten samen op een mentale ontdekkingsreis. Zelfs als ze maar vrienden zijn, zal dit een huwelijk van geesten zijn.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Boogschutter Man
Compatibiliteit

Boogschutter Man  Compatibiliteit

Boogschutter Man en
Tweeling Vrouw

Boogschutter Vrouw
Compatibiliteit

Boogschutter Vrouw  Compatibiliteit

Boogschuttervrouw en
de Gemini-man