Compatibiliteit met Boogschutter en Steenbok

Er is een duidelijk contrast in deze relatie tussen de Boogschutter en de Steenbok. Onafhankelijke, vrijheidslievende Boogschutter zal niet vriendelijk zijn om onderdrukt of beperkt te worden door Steenbok, die op zijn beurt de innerlijke verlangens, hoge idealen en onmogelijke dromen van Boogschutter niet zal begrijpen.
Als ze de kloof kunnen overbruggen en een gelukkige relatie kunnen opbouwen, zullen ze er op de lange termijn zeker van profiteren.

Boogschutter-Steenbok-compatibiliteit

Boogschutter wordt geregeerd door joviaal Jupiter, de planeet van expansie en voorzichtig Steenbok wordt geregeerd door robuuste Saturnus, de planeet van beperking. Compatibiliteit Steenbok-Boogschutter Als dit paar slim is, kunnen ze eindigen met een winnende combinatie die hen niet eens de kleinste steek geeft. Als dit geweldige tweetal een partnerschap als positief en productief kan bedenken, zullen ze slim zijn. Maar als ze een relatie hebben die volledig op seks is gebaseerd, dan zitten deze twee in de problemen, omdat het niet genoeg zal zijn om ze bij elkaar te houden. Er moet een extra dimensie zijn om een ​​succes te zijn, omdat ze liefdesgewijs op verschillende niveaus opereren. De geit is demonstratiever in seks dan met hun diepste emoties en de boogschutter expressiever in alledaagse zaken dan in hun geslacht leven .

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Boogschutter Man
Compatibiliteit

Boogschutter Man compatibiliteit

Boogschutter Man en
Steenbok Vrouw

Boogschutter Vrouw
Compatibiliteit

Boogschutter Vrouw  Compatibilitei

Boogschutter Vrouw en
Steenbok Man