Compatibiliteit met Boogschutter en Waterman

Er is een sterke affiniteit tussen een Boogschutter en een Waterman, elk heeft een sterke invloed op de ander alleen als dat nodig is. Beiden hebben een onafhankelijke inslag en hebben vrijheid nodig. Ze zullen veel mensen aantrekken en het resulterende plezier en de wederzijdse voordelen delen. Wanneer deze twee samenkomen, leren ze elkaar de abc's van amour door hun geweldige honger naar kennis.
Er is bijna niets dat niet terugkomt in de gesprekken van dit stel.

Compatibiliteit met Boogschutter en Waterman

De liefde zal groeien als deze twee van zonsopgang tot zonsondergang discussiëren en debatteren. Waterman-Boogschutter Compatibiliteit Hun intellectuele verstandhouding zal verrukkelijk zijn en ze kunnen met elkaar communiceren tot de aarde plat gaat. Dat geeft ze een voorsprong als ze romantische rimpels moeten oplossen, omdat ze elkaar zullen begrijpen. Seksueel is Boogschutter een teken waar de Waterman echt grip op kan krijgen. Dit paar is klaar voor stapels seksueel plezier en spelletjes. Samen kunnen ze beginnen aan een sympathieke reis van emotionele verkenning, slenterend langs wegen van liefde die andere stellen kunnen tegenkomen als doodlopende wegen.

Ram (21 maart - 19 april) Stier (20 april - 20 mei) Tweelingen (21 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli) Leo (23 juli - 22 aug) Maagd (23 aug. - 22 sept.)
Weegschaal (23 september - 22 oktober) Schorpioen (23 oktober - 21 november) Boogschutter (22 november - 21 december)
Steenbok (22 december - 19 januari) Waterman (20 jan - 18 feb) Vissen (19 februari - 20 maart)

In het algemeen geldt de bovenstaande algemene compatibiliteitsanalyse voor alle sterrenbeelden. Als u op zoek bent naar een diepgaande compatibiliteitsanalyse of als u een professionele astroloog bent, geeft de onderstaande analyse van de compatibiliteit van sterrenbeelden - tussen verschillende geslachten van sterrenbeelden, u een gedetailleerd antwoord. Klik op de onderstaande link voor meer informatie.


Boogschutter Man
Compatibiliteit

Boogschutter Man  Compatibiliteit

Boogschutterman en
Waterman-vrouw

Boogschutter Vrouw
Compatibiliteit

Boogschutter Vrouw  Compatibiliteit

Boogschuttervrouw en
Waterman-man