2022 Stier Horoscoop

Stier Horoscope 2022 | Voorspellingen 2022 | Astrologie 2022

Jaar 2022 lijkt een betere periode te zijn dan de voorgaande jaren voor Taurus-mensen. Nu Jupiter zijn woonplaats Vissen betreedt, zou er nu een einde komen aan al je eerdere worstelingen. Er zou een beter gevoel van gemak zijn in uw persoonlijke en professionele leven. Door het jaar heen zou je koppige karakter behoorlijk ingetogen worden en zou je wat flexibeler kunnen worden.

Wees echter voorzichtig, aangezien Saturnus in zijn huis van Waterman enige druk zou veroorzaken. Een over het algemeen plezierige periode zou ontstaan ​​als Mars in uw teken voor het jaar rondhangt.

•  Dit jaar zou een beetje vluchtig zijn voor Taurus-mensen, wees voorbereid, want dingen om je heen ontgrendelen heel snel.

•  Uw teken zou in 2022 door Saturnus worden geaspecteerd, vandaar dat deze periode zijn eigen deel van strijd en drama zou hebben.

•  Stierstudenten zouden de tijd goed genoeg vinden voor hun bezigheden met betrekking tot het afgelopen jaar en dus spelbreker spelen dankzij de covid-pandemie die er is.

•  Het eerste en het laatste kwartaal van het jaar zouden over de hele linie voor problemen zorgen.Liefde- en huwelijkshoroscoop 2022 voor Stier

Voor het komende jaar geeft Venus je talloze gevoelens met betrekking tot liefde en huwelijk. Er zouden geen teleurstellingen meer zijn, maar er zou veel inspiratie zijn om vooruit te komen. Als het tweede kwartaal van het jaar begint, kunnen er wat problemen optreden, aangezien Venus, de planeet van de liefde, zich bij Saturnus, de planeet van beperking, zou voegen. Jupiter in Vissen zou de effecten echter verzachten.

Dit jaar zou u van harte worden gesteund door uw partner. Hij of zij zou een grote aanmoediging voor je zijn om je in het leven te ontwikkelen. Ze zouden je een gevoel van zelfvertrouwen geven. Zorg ervoor dat u tijdens de menstruatie geen meningsverschillen met uw partner maakt.

•  Geluk is dit jaar overvloedig aanwezig in het liefdesleven van Taurus-mensen.

•  Het midden van het jaar 2022 is bijzonder gunstig voor uw liefdesactiviteiten.

•  Er zou goedheid zijn in je liefdesleven als je niet afdwaalt of flirt.

•  Het laatste kwartaal van het jaar kan enige incompatibiliteit met partner veroorzaken.

•  Twijfel dit jaar niet aan je partner, wees ook transparant in je bewegingen.

•  Zorg voor een goede balans tussen uw persoonlijke en professionele leven om uw liefde te verbeteren.

Carrièrehoroscoop 2022 Voor Stier

Dit zou een geweldig jaar zijn voor het carrièregedeelte van Taurus-mensen, simpelweg omdat Jupiter je 10e huis van beroep zou oversteken. Het belooft veel winst op uw werkplek. Er zou meer winst zijn als u zaken doet en een grote omweg waarschijnlijk als u er een slecht wilt. Promoties en loonsverhogingen op het aambeeld voor degenen die naar diensten gaan.

Dan zou Jupiter in het tweede kwartaal van het jaar op doorreis zijn naar uw 11e huis en dit belooft veel winst in zaken voor de inboorlingen. Verhuizing ook waarschijnlijk voor sommigen vanwege het aspect van Saturnus op uw 4e huis van huishoudelijk welzijn / geluk. Wie op zoek is naar een baan, zou de tijd rijp genoeg vinden om zich te settelen.

•  Het eerste kwartaal van 2022 belooft meer financiële instroom voor Taurus-mensen vanwege goede carrièremogelijkheden.

•  Het bedrijfsleven zou betere winsten opleveren in vergelijking met het voorgaande jaar.

•  Maar geen tijd om een ​​nieuw bedrijf te starten of voorlopig in iets nieuws te investeren.

•  Pas op voor financiële fraude in de buurt en geloof niet overal om u heen.

•  Naarmate het jaar vordert, komen er meer dan twee soorten inkomsten voor u binnen.

•  Hoewel uw financiën goed zijn, is dit geen tijd om geld te lenen.

•  Algehele welvaart is verzekerd voor Taurus-jongens, aangezien Saturnus dit jaar door je 9e huis van welvaart zou trekken.

Gezondheidshoroscoop 2022 Voor Stier

Dit jaar zou de algemene gezondheid en het welzijn van Taurus-mensen niet in gevaar komen. Het afgelopen jaar miste je de motivatie om fit te blijven, maar nu komt de wind. Uw resoluties met betrekking tot gezondheid zouden nu in praktijk worden gebracht. Wees gepassioneerd over alles wat je doet, wees positief en je zou vliegen als een adelaar.

Als het jaar begint, kunt u gezondheidsproblemen krijgen. Dit komt doordat het knooppunt van de Maan aanwezig is in je Ascendant-huis dat heerst over de algemene gezondheid. Uw geestelijke gezondheid kan ook worden aangetast door een gespannen omgeving rondom. Jupiter houdt je echter overeind tijdens die moeilijke tijden. Vooral autochtonen met chronische problemen waren dit jaar behoorlijk voorzichtig. Houd vast aan een uitgebalanceerd dieet, volg goede gezondheids- en hygiënepraktijken die u van toekomstige hoofdpijn kunnen behoeden. Er zouden echter geen grote gevolgen voor het leven zijn.

•  De eerste helft van het jaar zou de inboorlingen wat gezondheidsproblemen bezorgen.

•  Stress als gevolg van familiale problemen kan een negatieve invloed hebben op uw algemene gezondheid en welzijn, aangezien Mars, de vurige planeet uw huis van gezinswelzijn doorkruist.

•  Het tweede kwartaal van het jaar zou veel stress met zich meebrengen als gevolg van professionele druk op de inboorlingen.

•  Het negeren van de algemene gezondheid en het welzijn kan leiden tot ongewenste medische uitgaven van soorten voor Taurus-mensen.

•  Verwacht wordt dat chronische patiënten en mensen in de familie dit jaar dubbel voorzichtig zijn.

Financieringshoroscoop 2022 Voor Stier

Het jaar belooft dit jaar goede financiën voor Taurus-mensen. De instroom van geld zou behoorlijk enorm zijn en ook jij zou deze keer behoorlijk toegeeflijk zijn. Er zouden enkele waardevolle aankopen zijn, zoals eigendommen en voertuigen, aangezien Jupiter uw 2e en 4e huis zou beschouwen.

Geld dat je al lang schuldig is, zou dit jaar kunnen worden gerealiseerd dankzij het aspect van Jupiter op je 11e huis van winst. Langlopende leningen en schulden zouden nu worden afgeschreven. Gunstige gebeurtenissen thuis en medische uitgaven kunnen dit jaar echter een aanzienlijk deel van uw spaargeld uithollen.

•  Het jaar 2022 zou een periode van gemengde financiën zijn voor Taurus-mensen.

•  Aan het begin van het jaar zou Mars in uw woning worden geponeerd, dus u moet uw financiën beheersen.

•  Er zouden ongewenste uitgaven zijn in verband met familie en vrienden, dus wees voorzichtig.

•  Inheemsen wordt geadviseerd om genoeg te sparen voor moeilijke tijden die voor ons liggen.

Onderwijshoroscoop 2022 voor Stier

Aan het begin van het jaar kunnen Taurus-studenten zich bekneld voelen in hun bezigheden. Vanaf dat moment zou het voor hen een achtbaanrit worden. Totale toewijding en hard werken wordt van uw kant gevraagd om uit te blinken in uw vakgebied. Het midden van het jaar zou leiden tot succes bij competitieve examens.

Inlanders die zich op het hoger onderwijs voorbereiden, zouden de tijd daarvoor rijp genoeg vinden. Ook overzeese studiemogelijkheden zijn er in overvloed voor de verdienstelijke mensen. Het derde kwartaal van het jaar kan uw studie belemmeren vanwege een slechte gezondheid of een gebrek aan financiële middelen. Vanaf het begin van het vierde of het laatste kwartaal van 2022 zullen de zaken echter opfleuren en wordt voorspeld dat u succes zult hebben bij uw educatieve inspanningen.

Familiehoroscoop 2022 Voor Stier

Dit jaar zou Jupiter je 4e ​​familiehuis en het welzijn ervan beschouwen. Daarom zouden er op dit front vrede en harmonie heersen. Het zou een gunstige tijd zijn voor uw gezin. Er zou een hartelijke omgeving zijn en je zou de welwillendheid van je familieleden krijgen.

Je relatie met ouders en broers en zussen zou heel goed zijn. Je sociale leven zou dit jaar ook groeien. Gunstige gebeurtenissen thuis, zoals een huwelijk of een geboorte in het gezin, zouden u het hele jaar scherp houden. Af en toe gezondheidsproblemen voor familieleden hoogstwaarschijnlijk, maar er zouden geen grote gevolgen voor het leven zijn. De financiën, hoewel gemiddeld, zouden je voorlopig boven het maaiveld houden.

•  Er zouden enkele binnenlandse misverstanden zijn voor Taurus-mensen als het jaar 2022 begint.

•  Stress en spanning als gevolg van gezinslasten zouden een hele tijd lang uw welzijn verstoren.

•  Het hele jaar door zou je bij je bezigheden niet zo goed de steun van je familie kunnen krijgen.

•  Maar rond het midden van het jaar zou het er op het binnenlandse front beter uitzien.

•  Vastgoedovereenkomsten met betrekking tot erfenis of nalatenschap zouden dit jaar zonder veel gedoe doorkomen.

•  Vooral ouders en ouderlingen in het gezin zouden uw liefde en zorg voor het jaar nodig hebben.

Reishoroscoop 2022 voor Stier

Het jaar 2022 zou zeer gunstig zijn voor de reisactiviteiten van Taurus-inboorlingen. Saturnus wordt geponeerd in je 9e huis en dit zorgt ervoor dat je het hele jaar door verre reizen op het programma zult staan. Tot halverwege het jaar zijn er waarschijnlijk veel korte reizen vanwege persoonlijke en professionele problemen. Deze reizen zouden op de lange termijn voor u winstgevend zijn. Wees voorzichtig en vermijd rijden op eigen risico op vreemde uren. Na het eerste kwartaal van het jaar zou de noordknoop van de Maan doorgaan naar uw 12e huis en deze planetaire doorvoer zou buitenlandse reizen voor de inboorlingen begunstigen als ze dat willen.

Advies voor Stier in 2022

Dit zou voor u een vrij probleemloze periode zijn. Leg daarom laag en geniet van het leven. Blijf uit de buurt van giftige mensen of relaties en bemoei je voorlopig ook niet met de interne zaken van anderen.