2022 Tweelingen Horoscoop

Tweelinghoroscoop 2022 | Voorspellingen 2022 | Astrologie 2022

Dit jaar zou de eerste beginselen van de karma's van het afgelopen jaar dragen. Het hele jaar door zou je de realiteit van het leven onder ogen moeten zien in plaats van vast te houden aan fantasie. Al uw inspanningen en harde werk zouden in hoge mate worden ondersteund tijdens het tweede en derde kwartaal van het jaar 2022. Het middelste deel van het jaar zou u grote verrassingen en eerder schokken brengen.

Het hele jaar door zouden de planeten Saturnus en Jupiter u in uw voetsporen leiden. Dit is geen tijd om te dromen, maar kom gewoon in actie.

•  Het jaar 2022 zou vol ups en downs zijn voor Gemini-mensen.

•  Het hele jaar door zouden geluk en fortuin je echter overkomen in het carrièresegment.

•  Uw financiën zouden in zwaar weer terechtkomen, dus blijf dit jaar uit de buurt van allerlei speculatieve deals.

•  De vooruitzichten van Gemini-studenten zien er de komende tijd goed uit.



Liefde- en huwelijkshoroscoop 2022 Voor Tweelingen

Als het jaar 2022 begint, zouden uw vooruitzichten op het gebied van liefde en huwelijk behoorlijk lastig zijn, aangezien Mars, de betekenaar van liefde en huwelijk, zich tegen uw woning zou verzetten. Maar nadat het eerste kwartaal van het jaar voorbij is, zullen de dingen in je liefdesarena opfleuren dankzij de vooruitzichten die Venus teweegbrengt. Liefde en romantiek zouden een nieuwe betekenis in je leven krijgen. De beweging van Venus door de dierenriemcyclus zou een achtbaanrit in je liefdesleven teweegbrengen. Een perfect ademende afstand met je partner aanhouden en hem of haar beter helpen begrijpen, zou je liefdesrelaties dit jaar perfectioneren.

•  Gemini-inboorlingen die getrouwd zijn, zouden het jaar vrij plechtig en vredig vinden.

•  De positie van uw geboortehoroscoop zou in de loop van het komende jaar echter op meer dan één manier invloed hebben op uw huwelijksleven.

•  Voor sommige autochtonen, partner of echtgenoot zou in deze periode een persoon van schande zijn, dan worden er verstandige zetten van u gevraagd.

•  Door het jaar heen zullen de planeten Jupiter en Saturnus waarschijnlijk de gezondheid van uw echtgenoot of partner verstoren.

•  De sterke posities van Venus door de dierenriemhemel zorgen voor een betere compatibiliteit met de partner.

•  Aan het einde van het jaar zullen aankomend echtpaar tot hun grote verbazing waarschijnlijk een kind verwekken.

•  Liefde zal dit jaar voor een aantal gelukkige Tweelingen in een huwelijk veranderen.

•  Maar het zou geen bed van rozen zijn, je moet onderweg veel beproevingen doorstaan.

•  Tijdelijke scheiding van partner of echtgenoot, waarschijnlijk rond het midden van het jaar voor Gemini-jongens.

•  Uw liefde zal met de tijd rijpen naarmate het jaar vordert.

Carrièrehoroscoop 2022 Voor Tweelingen

Het zou een behoorlijk gemengd jaar worden voor de professionele reikwijdte van Gemini-mensen. Er zou tegenwoordig veel hard werk en toewijding van je worden gevraagd. Door het jaar heen zul je in je carrièregebied allerlei soorten problemen moeten tegenkomen. Saturnus die je 8e huis zou beschouwen, zou je stevige concurrentie op het werkgebied geven.

Tijdens het tweede kwartaal van het jaar zou u de goodwill van autoriteiten en collega's kunnen verdienen. Betaalde wandelingen en promoties staan ​​dan op de kaart. Met name leraren kunnen tegenwoordig veel winnen. Degenen die een eigen bedrijf nastreven, zouden dit jaar ook betere vooruitzichten zien na een jaar of twee van stilte. Sommige autochtonen zouden de extra mogelijkheid hebben om hun vaardigheden te verbeteren door middel van hogere studies of door het volgen van andere relevante cursussen voor hun interessegebied.

•  Het tweede kwartaal van het jaar voorspelt goede banen voor Geminis die op zoek zijn naar banen of een verhuizing.

•  Er is tegenwoordig ruimte voor u om uw kennisbasis te upgraden of uw vaardigheden aan te scherpen.

•  Gedurende het jaar kunnen er enkele carrièrebelemmeringen zijn, aangezien je 10e Lord Jupiter wordt gepost in het 8e huis, wat een slechte positie is.

•  Hard werken en een beetje geluk zouden je echter helpen om eventuele moeilijkheden in je werkveld te overwinnen.

•  Pas op voor partnerschapsovereenkomsten in het bedrijfsleven, aangezien er problemen op de loer liggen en u mogelijk wordt blootgesteld aan een soort frauduleuze deals.

•  Al met al belooft het jaar goede carrièremogelijkheden met veel hard werk en toewijding van uw kant.

Gezondheidshoroscoop 2022 Voor Tweelingen

Uw algemene gezondheid zou in 2022 zijn eigen ups en downs hebben. Wees niet de hele dag een luie stoel en roddelen. Het zou een negatieve invloed hebben op uw gezondheid. Blijf in plaats daarvan in beweging, voer elke fysieke activiteit uit die u na aan het hart ligt. Zorg ervoor dat je het hele jaar door ook socialiseert, want dit is je levenslijn, Tweelingen.

Aan het begin van het jaar zou er een goede gezondheid zijn, maar als het tweede kwartaal aanbreekt, kan de gezondheid voor sommige chronische Gemini-mensen verslechteren. Saturnus of Sani die in je 8e huis wordt geplaatst, zou je verschuldigd zijn. Wees op uw hoede voor wat u eet en doet. Er zou dit jaar algemene vermoeidheid en problemen zijn die verband houden met het spijsverteringsseizoen.

•  Over het algemeen zouden Gemini-mensen zich dit jaar erg zwak voelen en zouden ze kunnen worden achtervolgd door gezondheidsproblemen. Dit komt door de aanwezigheid van Jupiter en Saturnus in je 8e huis, dat een kwaadaardig huis is.

•  Bloedgerelateerde gezondheidsproblemen doen zich voor, daarom wordt inboorlingen geadviseerd goede gezondheidsgewoonten te volgen.

•  Blijf uit de buurt van pittig en vettig voedsel, het is beter om ook uw niet-vegetarische inname laag te houden.

•  Sommige mensen kunnen last hebben van diabetes, bloeddruk en slapeloosheid, maar medische interventie zou enige verlichting bieden.

Financieringshoroscoop 2022 Voor Tweelingen

Dit zou een vrij gemiddeld jaar zijn voor je financiën, Tweelingen. Als er enige moeite is, zou uw financiële positie aanzienlijk verbeteren dan in de afgelopen jaren. Aangezien je 11e huis van winst dit jaar het aspect van Saturnus krijgt, zou er voor jou een gestage instroom van geld uit verschillende bronnen zijn. En Jupiter, de planeet van expansie, heeft een aspect van je geboortehoroscoop op zo'n manier dat je dit jaar gezegend zou worden met veel grondbezit.

Er zouden echter ook veel uitgaven zijn dankzij gunstige gebeurtenissen thuis. Vandaar de inboorlingen of het advies om niet te veel te besteden aan hun financiën. Dit zou een goed moment zijn om uw financiële middelen in te dammen in enkele hoogwaardige investeringsdeals.

•  Carrière zou een belangrijke bron van financiën zijn voor het jaar 2022.

•  Promoties, loonsverhogingen en winsten via moederlijke connecties zouden uw financiële nettowaarde verbeteren.

•  Het kopen van grondbezit en luxe voertuigen staat ook op de kaart voor de verdienstelijke Tweelingen die er zijn.

•  Pas echter op voor bepaalde uitgaven die tijdens het tweede en derde kwartaal van het jaar op uw pad komen.

•  Dit zou voor de meeste Tweelingen een behoorlijk winstgevend jaar zijn.

Onderwijshoroscoop 2022 Voor Tweelingen

Dit zou een behoorlijk jaar worden voor Gemini-studenten. Ze zouden succes boeken bij alle competitieve examens die ze afleggen. Dit jaar zouden er mogelijkheden zijn om uw kennisbasis te verbeteren. Hoeveel hard werk en toewijding er ook wordt gevraagd, op dit moment zal er op dit gebied niet veel geluk zijn. Studenten wordt aangeraden uit de buurt te blijven van slecht gezelschap en degenen die uw gedachten op een negatieve manier kunnen beïnvloeden.

Dit is een goed moment om een ​​omweg te maken als u daar al lang aan dacht. Je kunt niet lang in de verkeerde boom blaffen, maar jaag in plaats daarvan je passie na. Vooral studenten in technische, medische en economische studies zouden de tijd erg bevorderlijk vinden. Een tijd waarin uw zelfvertrouwen behoorlijk dramatisch zou verbeteren. Een goed moment om je moed te tonen aan de buitenwereld.

Dit jaar zal zeer gunstig blijken te zijn voor de studenten die hard werken en doorzetten. Ketu of de zuidknoop van de maan in je slechte huis van de 6e zou je inspanningen kunnen belemmeren, maar als je zonder enig vermoeden vooruitgaat, zou het succes van jou zijn als je erom vraagt ​​dit jaar.

Familiehoroscoop 2022 Voor Tweelingen

Voor het jaar 2022 zorgt Saturnus ervoor dat huishoudelijk welzijn en geluk verzekerd zijn voor Gemini-mensen. Maar verwacht dan niet veel wederkerigheid van familie, stel wel grenzen. Hoewel er af en toe familiegeschillen ontstaan, zou Jupiter ze na verloop van tijd gladstrijken. Veel geluk en fortuin liggen op de cads voor jou en je staat tegenwoordig op het punt om wat voorouderlijke eigendommen te verwerven. Rond het midden van het jaar zou u een betere compatibiliteit met familieleden zien.

Gunstige gebeurtenissen thuis houden u het hele jaar door scherp. Tijdens de cursus kan er een verschil van mening zijn met de ouderlingen thuis. Maar dan zou je ze in de loop van de tijd kunnen oplossen. Het aspect van Jupiter in uw huis of gezin zou uw sociale status voor het hele jaar verbeteren. Hoewel thuis hartelijke relaties worden voorspeld, kunt u problemen krijgen met uw schoonfamilie als u in een relatie of huwelijk bent.

•  Dit jaar zou u uw tijd en middelen kunnen besteden aan uw gezin, hoewel u dat de afgelopen jaren niet zou hebben kunnen doen.

•  U zou dit jaar een aantal waardevolle aankopen voor uw huis kunnen doen.

•  Er stroomt een gevoel van positieve energie in uw huishouden en er staan ​​gunstige gebeurtenissen op het programma.

•  Maar dan kan het midden van het jaar thuis voor wat misverstanden zorgen.

•  Mars die tijdens het derde kwartaal van het jaar in je 4e ​​huis rondhangt, zou thuis voor wat problemen zorgen.

•  Moeder zou een aantal gezondheidsproblemen kunnen tegenkomen en moederrelaties zouden dit jaar voor sommige Tweelingen zuur worden.

•  Als er broers en zussen voor u zijn, die u zouden kunnen steunen in tijden van nood, zou met name financiële steun worden geboden wanneer u dit dringend nodig heeft.

Reishoroscoop 2022 Voor Tweelingen

Gemini-jongens zouden dit jaar gezegend worden met vele lange verre reizen en hetzelfde zou voor hen behoorlijk vruchtbaar zijn. De reizen zouden nieuwe mensen en contacten in je leven opleveren, je sociale leven verbetert veel. Als het jaar begint, zou er een lange reis naar uw geboorteplaats zijn, als u in het buitenland woont. Anders zijn er misschien lange verre reizen voor plezier en plezier. Saturnus in het 8e huis kan een aantal financiële problemen en ongelukken veroorzaken tijdens het reizen, dus wees voorzichtig. Controleer al uw reisplannen nogmaals en vermijd strikt retrograde periodes van kwik voor de reizen.

Advies voor Tweelingen in 2022

Het jaar belooft een zeer gunstige sfeer die u zou helpen enkele van uw lang gekoesterde ambities in het leven te verwezenlijken. Inheemsen wordt echter aangeraden om geen standpunt in te nemen en soms compromissen te sluiten, ook om redelijk te zijn, anders zouden de kansen die voor u komen onbenut blijven.