Tweelingen en hun manen

De zon en de maan zijn de twee belangrijkste entiteiten in astrologische analyse. Deze twee worden ook wel de hemellichten genoemd die een vitale rol spelen in de astrologische wetenschap. Door deze twee te combineren ontstaat een andere persoonlijkheid. Hun positie in onze geboortehoroscoop heeft veel te maken met onze persoonlijkheden en onze acties hier op aarde.

Moon regeert je emotionele rol en je gewoonten.Het heeft betrekking op je onderliggende persoonlijkheid, je verborgen persoon. Maan speelt een subtiele rol in ons leven. De positie van de maan aan de hemel van de dierenriem laat zien hoe je reageert op de buitenwereld met je natuur die met de tijd en ervaring is gegroeid.

Tweelingen en hun manen

Zon definieert daarentegen een individu, wie je bent, je kernnatuur. Mensen die onder hetzelfde zonneteken zijn geboren, hebben vaak veel gemeenschappelijke waarneembare eigenschappen. Maar hun aard begint af te wijken wanneer rekening wordt gehouden met het maanteken.Deze sectie geeft een kleine lezing voor de Gemini zonnetekens en de 12 mogelijke maancombinaties.

Een Tweeling met een Ram Maan

maakt een zeer mentaal snelle persoon die van nature alert, actief en agressief is.

Een Tweeling met een Stier Maan

maakt een extraverte, sociale persoon die gemakkelijk te relateren is maar zeer competitief kan zijn.

Een Tweeling met een Tweeling Maan

zorgt voor iemand met een elektrische persoonlijkheid. Er zouden hier meer van de dubbele volwassen zijn.

Een Tweeling met een Kreeft Maan

creëert een gespannen maar romantische en idee-georiënteerde persoon. Deze persoon zou je wegblazen met zijn geweldige ideeën en idealen.

Een Tweeling met een Leeuwen Maan

maakt een persoon met veel persoonlijkheid, ze hebben veel verschillende interesses, hebben sterke meningen, zijn tolerant en aantrekkelijk.

Een Tweelingen met een Maagd Maan

is iemand die extreem intellectueel is maar temperamentvol kan zijn. De omgeving moet zich bewust zijn van hun grote driftbuien.

Een Tweeling met een Weegschaal Maan

maakt een zeer luchtig, geestig en overtuigend individu.

Een Tweeling met een Schorpioen Maan

zorgt voor een uitzonderlijk krachtige, magnetische en veelzijdige persoon. Hij of zij zou een manusje van alles zijn.

Een Tweeling met een Boogschutter Maan

produceert een zeer onbeheersbare persoonlijkheid, geladen met het verlangen naar intellectuele vrijheid, reizen en avontuur. Je kunt deze persoon gewoon niet stoppen.

Een Tweeling met een Steenbok Maan

maakt iemand die gemakkelijk in de omgang is en een goed karakter heeft. Deze persoon zou veel vrienden in het leven hebben.

Een Tweeling met een Waterman Maan

zorgt voor een zeer slimme en communicatieve persoon.Hij of zij komt gewoon gemakkelijk zijn gedachten over.

Een Tweeling met een Maan van Vissen

is erg theatraal, intuïtief en gedijt goed bij het helpen van anderen, maar heeft ook de behoefte om altijd een optreden te geven.