Ram en hun manen

De zon en de maan zijn de twee belangrijkste entiteiten in astrologische analyse.Deze twee noemden ook de hemellichten die een vitale rol spelen in de astrologische wetenschap. Door deze twee te combineren ontstaat een andere persoonlijkheid. Hun positie in onze geboortehoroscoop heeft veel te maken met onze persoonlijkheden en onze acties hier op aarde.Moon regeert je emotionele rol en je gewoonten.

Het heeft betrekking op je onderliggende persoonlijkheid, je verborgen persoon. Maan speelt een subtiele rol in ons leven.De positie van de maan aan de hemel van de dierenriem laat zien hoe je reageert op de buitenwereld met je natuur die met de tijd en ervaring is gegroeid.

Ram en hun manen

Zon definieert daarentegen een individu, wie je bent, je kernnatuur. Mensen die onder hetzelfde zonneteken zijn geboren, hebben vaak veel gemeenschappelijke waarneembare eigenschappen.Maar hun aard begint af te wijken wanneer rekening wordt gehouden met het maanteken.Deze sectie geeft een kleine lezing voor de Ram zonnetekens en de 12 mogelijke maancombinaties.

Een Ram met een Ram Maan

creëert een explosieve persoonlijkheid.Persoon zou worden geladen met veel energie en potentieel.

Een Ram met een Stier Maan

creëert een krachtige, tactvolle en effectieve leider.De persoon zou een groep kunnen leiden met diplomatie en wil.

Een Ram met een Tweelingenmaan

creëert een van de meest verbaal actieve individuen in de dierenriem.Er zou niet worden gestopt voor deze persoon en kan worden aangeduid als "kletskous".

Een Ram met een Kreeftmaan

maakt een persoon met een tegenstrijdige maar unieke persoonlijkheid die niemand anders kan evenaren.

Een Ram met een Leo Maan

creëert een interessant, actief, avontuurlijk en opwindend persoon.Het Leo-teken brengt de speeljongen in hem / haar naar voren.

Een Ram met een Maagd Maan

maakt een persoon die emotioneel erg cool is en een kritisch karakter heeft. Als je er een bent, zul je zeker fouten vinden bij de mensen om je heen.

Een Ram met een Weegschaalmaan

heeft een tegenstrijdige persoonlijkheid met een enorme strijd tussen hart en hoofd. Hart wordt geregeerd door Ram en Hoofd wordt geregeerd door Weegschaal en vandaar de constante kloof.

Een Ram met een Schorpioen Maan

maakt een van de meest intense en assertieve combinaties waarbij de Ram Zon de bewering naar voren brengt en de Schorpioen Maan de intense passie in het leven krijgt.

Een Ram met een Boogschutter Maan

maakt een aantrekkelijke, dynamische en vastberaden persoon.Een veelzijdig karakter inderdaad.

Een Ram met een Steenbok Maan

zorgt voor de perfecte zakenman. Niemand kan deze persoon verslaan in zijn zakelijke bezigheden.

Een Ram met een Waterman Maan

heeft een aard die, hoewel enigszins discriminerend, zeer sociaal en magnetisch is. Mensen zouden dol zijn op deze persoonlijkheid.

Een Ram met een Maan van Vissen

creëert een individu dat meer Vissen-eigenschappen aanneemt dan Ram.De Vissen Maan zou de Ram Zon domineren.