Home > 2017 Horoscoop > Leeuw 2017 HoroscoopALGEMEEN

Leo inboorlingen in staat zou zijn om het leven dat ze al lang van gedroomd in dit jaar 2017. uw lange termijn plannen en projecten zou nu in staat zijn om het licht zien van de dag te leven. Maar u zou worden geconfronteerd met hindernissen en problemen zo nu en dan in de loop van het jaar. Gewapend om uitdagingen het hoofd-on. Zorg ervoor dat uw inspanningen en hard werken loont tastbare resultaten in de nabije toekomst. Zich te ontdoen van misverstanden in relaties en zorgen voor een gevoel van positiviteit om je heen. Nu dat je in de schijnwerpers is het tijd om aandacht te besteden aan een aantal introspectie. Er zou voldoende tijd voor rust en ontspanning zijn het hele jaar door voor Leo individuen.

CARRIÈRE

Je zou wat problemen in de relatie met de autoriteiten en collega's op het werk in de loop van het komende jaar tegenkomen. Maar sommige hoogwaardige verbindingen en contacten zou komen ook uw weg begeleiden u in de loop van succes met uw projecten. Saturnus en Venus zou u helpen bij uw professionele ambities en zou leiden tot de corporate ladder te beklimmen met gemak. Er zou een gretige oor voor uw adviezen en instructies voor nu. Dit jaar zou de beste tijd om te smeden een aantal goede lange termijn coöperatieve deals of allianties als je in het bedrijfsleven zijn. Degenen die in de diensten zou kunnen denken van een koerswijziging ten goede. Boezemen een gevoel van vertrouwen in jezelf en je zou uit overwinnaar in je carrière run voor het komende jaar komen.

LIEFDEVoor het jaar 2017 zou je liefdesleven een stroomversnelling, maar zou er subtiele veranderingen te zien zijn. Je zou veel tijd te besteden met uw partner of love interest en om uw punt over te brengen om hem of haar te hebben. De eerste helft van het jaar belooft veel sensueel genot van de Leo inboorlingen. In de loop van het jaar, zou je in een dilemma geplaatst worden als vast te houden aan die relatie en die men af te snijden. De limbo zou blijven tot rond het einde van het jaar. Weeg de voors en tegens en vermijd lastige situaties in relaties. De single die in staat zou zijn om nieuwe relaties te smeden met een optimistische trend in de hand. De tweede helft van het jaar zou goedheid te brengen in uw gebied van de liefde met huwelijken op de kaarten voor u of uw buurt van degenen. Socialiseren zou een nieuwe draai vervolgens.

FINANCIËN

Leos zou vinden het jaar 2017 geladen met een goede financiële mogelijkheden. Er zou een betere ruimte om uw innerlijke geldstroom te vergroten en te bezuinigen op de kosten. Sommigen van jullie misschien een ontmoeting met geluk in speculatieve deals of gokken. De planeten zouden helpen de inwoners van elke vorm van negativiteit in hun financieel gebied te komen. Je zou in staat zijn een aantal lange termijn investeringen en onroerend goed ventures te doen. Volg je instincten en fungeren als per uw geweten. Uw financiële draagkracht zou verbeteren in een langzame, maar gestage manier als het jaar vordert. Maar dan niet bedwingen jezelf te veel met de financiën, gaan in voor een aantal aflaten ook. Je nodig zou hebben om de eisen van familie en vrienden zover te ontmoeten als de financiering van hun persoonlijke behoeften betreft. Als je verstandig plan bent dan zou de lopende soepeler dan ooit in de financiële sector.

ADVIES

Venus zou je te helpen in je leven in het jaar 2017, maar het is aan u om uw ambities in het leven van ganser harte. U bent om uw eigen succesverhaal te schrijven. Zorg voor financiën als slecht beheerde financiële zou je het land in troebel water. Heeft aandacht niet te betalen om elke vorm van vleierij of negativiteit om je heen. Vertrouw op je innerlijke kracht en brengen van uw creativiteit uit. Mercury zou ook helpen om uw gedachten en ideeën te communiceren op een betere manier. Volg je instincten en impulsen opdat alleen het lot controle die u. Neem de tijd om te rusten en te herstellen langs het jaar.

GEZONDHEID

Voor het jaar 2017, zou je lichamelijke gezondheid vele ups en downs af en toe. Maar je zou actiever dan de voorgaande jaren voor nu. Niet vermoeien jezelf veel met een teveel beperkt dieet en te veel oefeningen. Deze kunnen op lange termijn negatieve gevolgen hebben. In plaats daarvan volg je hart en geest en geniet van je huidige leven. Geef wat tijd voor introspectie en spirituele bezigheden. Dit zou u vrede en harmonie te geven in lichaam en geest en begrijp je ware lichamelijke en geestelijke behoeften. Saturnus, Zon en Venus zou je een boost in je algemene gezondheid te geven voor de tweede helft van het jaar. Maar je emotionele kant zou kunnen lijden, bereid zijn om het te behandelen. Blijf weg van monotoon en vermoeiend werken en in plaats daarvan een positief richten op nieuwe ideeën en projecten.

FAMILIE

Er zou gemengde reacties zijn als familie en thuis bezorgd voor het komende jaar zijn. Uw 4e huis vrij is van kwellingen en dus is er goedheid in leven zou zijn op de binnenlandse front. Maar Saturnus in de 4e huis is waarschijnlijk over occasionele haperingen en problemen in relaties in het thuisfront te brengen. Er zou een misverstand met betrekking tot uw prioriteiten in het leven, je carrière domineert de persoonlijke scene. Voor sommigen een verandering van woonplaats of verhuizing is op de kaarten. Er zou veel uitgaven als gevolg van persoonlijke verplichtingen ook in de loop van het jaar. Relatie met broers en zussen en ouders zouden het hele jaar door minnelijke zijn.

ONDERWIJS

Leo inboorlingen zou een jaar van gemengde zak hebben wanneer onderwijs en academici betrokken zijn. Toch zou het niet een bed van rozen voor sommigen. Je zou een ontmoeting met hindernissen en problemen in uw plaats van studie. Peers zou een bron van problemen en gezondheidsproblemen kan uw studies en onderzoek belemmeren zijn. Probeer een gunstige sfeer om je heen over te brengen, zodat je zou uitblinken op de lange termijn.

REIZEN

Reizen wordt voorspeld voor Leo inboorlingen, maar het zou niet voor het plezier of persoonlijke redenen. Sommigen zouden kunnen reizen vanwege professionele verplichtingen en een paar waarschijnlijke richting gezin nodig heeft. Natives wordt geadviseerd om dubbel te controleren carrière plannen op het laatste moment vertragingen of haperingen te voorkomen.