Maagd 2015 Horoscoop

Algemeen

Tijdens het jaar 2015 zullen er grote veranderingen zijn in je persoonlijke en financiële leven. Al je moeite zal nu succes tot gevolg hebben. Maar rust niet op je lauweren en wees je bewust van de verlokking van vleierij op je weg. Tel je zegeningen en laat je brein, en niet je spieren, de grote beslissingen nemen in het leven.
Je creativiteit zal deze tijd naar de voorgrond komen. De posities van de planeten ondersteunen je intellectuele ontwikkeling. In het algemeen wordt een stille omgeving voorspeld. Aarzel niet om een stap naar voren te doen wanneer anderen hulp nodig hebben.

Carrière

Je professionele leven zal vol nieuwe kansen zitten voor het komende jaar. Er zal goed contact zijn met autoriteiten en collega�s op de werkvloer. Teamwork gaat goed in deze periode. Dit is een perfecte periode om je positie in zaken te verbeteren of stabiliseren. Je projecten zullen zich langs de juiste weg ontwikkelen, en betrouwbaarheid is in deze tijd verzekerd. Sommigen kunnen de aandrang voelen om een verandering te maken in hun professionele leven. Vertrouw op je innerlijke kracht en waag de sprong in het diepe. Er zijn ondiepere wateren in aankomst. Stel je prioriteiten dit jaar goed wanneer het om professionele groei en ontwikkeling gaat.

Relaties

Het aspect van liefde en relaties gaat dit jaar redelijk goed. Er kan echter een periode van problemen zijn in dit deel van je leven. Je zult dan een verlangen hebben om ergens iets te veranderen, maar zorg er dan voor dat je de goede kant op beweegt. Gedurende het eerste halve jaar zullen je passies en emoties intens zin dankzij goede planetenposities. Dit is de tijd om je partner te zien dat je trouw en loyaal bent en zijn of haar vertrouwen verdient. De tweede helft van het jaar zal serener zijn op liefdesgebied: er zijn geen enorme moeilijkheden, alleen incidentele dingetjes die eenvoudig verholpen kunnen worden. In het algemeen blijven rust en vredigheid domineren voor het grootste deel van de tijd. Buig alleen niet voor een aantasting van je persoonlijke ruimte.

Financiën

Dit jaar zullen je financiën goed in orde en onder controle zijn, dankzij het strikte regime dat je eerder gevolgd hebt. Je zult in staat zijn om bij je budget voor dit jaar te blijven. Wel zul je echter in de verleiding gebracht worden om ongewenst dure aankopen te doen. Geef niet toe aan die verlangens en wacht voor de geschikte tijd. Hou je prioriteiten goed bij en geef niet toe aan stimulaties van mensen om je heen wanneer het je financiën betreft. Speculatieve deal zullen vaak een goede uitkomst geven, maar wees voorzichtig. Je moet sparen, omdat de periodes die er aan komen wel eens minder goed kunnen zijn.

Gezondheid

Tijdens dit jaar zul je goede fysieke en mentale energie hebben en alles zal makkelijker gaan dan vorig jaar. Er zullen genoeg mogelijkheden zijn om even pauze te nemen, te genieten en te relaxen. De laatste helft van het jaar zal echter wat ongewenste gezondheidsproblemen brengen, met als resultaat een grote medische uitgave. Je stofwisselingen en zenuwstelsel hebben kans om deze periode lastig te doen. Je kunt dit vermijden door strikt op je dieet te blijven letten. Je comfortlevel mag wat omlaag gaan om beter te kunnen worden.