Stier 2015 Horoscoop

Algemeen

Het jaar 2015 zal jou naar je volle potentieel zien werken. Jouw beste karaktertrekken, zoals stabiliteit en geduld, zullen in deze periode mooie beloningen brengen. Je bent echter nu en dan geneigd om roekeloze en te harde beslissingen te nemen over je leven en de toekomst.
Sommige moeite die je doet lijkt onopgemerkt te blijven, maar hou je er toch aan vast, zodat het je later succes geeft. Nieuwe ideeën en concepten komen tot bloei in je gedachten tijdens dit jaar. Het is een goede tijd om je dromen na te gaan leven. Ook is dit een periode waarin je nu en dan moe en passief zult zijn in je respons op anderen. Zorg echter dat je je best doet dit jaar.

Carrière

Gedurende het jaar 2015 beweegt je carrière langzaam maar gestaag. Je routine is gevuld met vermoeiend werk, dat echter wel maximale resultaten en voordelen oplevert. Volharden werpt zijn vruchten af wanneer het je carrière dit jaar betreft. Invloed van Jupiter en Pluto speelt een grote rol voor je professionele ambities voor deze periode. Teamwork gaat nu goed in je professionele omgeving. Neem echter afstand van persoonlijke aspiraties en concentreer op teamwinst. Volledige toewijdingen zal dit jaar wonderen doen voor je carrière.

Relaties

Tijdens het jaar 2015 zullen je relaties verdiepen en verrijken als nooit tevoren. Je zult meer betrokken zijn bij je thuis, liefde en relaties dan bij je professionele leven voor dit jaar. Laat ego of zelfoverschatting geen rol spelen in je relaties. Kijk terug in het verleden om lessen te vinden die je nu en in de toekomst kunnen helpen. Wanneer het om fouten gaat, aarzel dan niet om die binnen je relatie te erkennen. Dit kan belangrijk zijn voor het koesteren van liefde en relaties. Wees verstandig met het nemen van beslissingen aangaande lange termijn bezigheden. Saturnus kan je naar een fantasiewereld brengen, maar wees te allen tijde voorbereid om weer op aarde te landen. Laat er dit jaar zowel geven als krijgen in je relatie zijn.

Financiën

Tijdens 2015 zal er een betere instroom van geld zijn voor jou als Stier. Zorg er echter wel voor dat je geen gat in je hand creëert. Probeer je koopreflexen te controleren en aankopen te beperken tot alleen dat wat je echt nodig hebt. Je kunt dure aankopen uitstellen tot het einde van het jaar, wanneer de financiële kant er wat beter uit gaat zien. Wat er ook gebeurt, blijf bij je budget. Jupiter kan je vragen om volledig in de spaarmodus te gaan, maar zorg dat er ook wat liquiditeit is. Pas op voor frauduleuze zaken die je financiën kunnen verstoren. Familie en vrienden zijn een goede bron voor financiële ondersteuning door dit hele jaar.

Gezondheid

Je gezondheid in het algemeen is variabel dit jaar. Je zult een maand misschien op je best zijn, om de volgende maand weer tot het laagste level te zakken. Verbeter je eetgewoonten, aangezien je flink wat energie nodig zult hebben dit jaar. Anders kan vermoeidheid je mentale en fysieke grenzen verlagen. Een uitgebalanceerd dieet zal je in goede gezondheid houden. De plaatsing van de planeten geeft een hoog risico op infecties aan. Zorg daarom dat je je niet blootstelt aan gevaarlijke plaatsen; hou je omgeving steriel en je gewoonten schoon.