Schorpioen 2015 Horoscoop

Algemeen

Tijdens dit jaar zul je kunnen opleven je je ambities in het leven kunnen herzien. Neem je doelen serieus en gedraag je daar ook naar. Er zal overlap zijn tussen je persoonlijke en professionele leven. Zorg dat je maatregelen treft om te voorkomen dat deze werelden niet te veel door elkaar lopen.
Er zal wat haast zijn om bepaalde belangrijke projecten in je leven te voltooien wanneer het jaar tot zijn einde komt. Wijd je toe aan hard werk, zodat het resultaat verrassend goed is. Er zal wat verandering plaatsvinden, maar zorg dat je hoe dan ook genoeg tijd doorbreng met familie en vrienden, omdat dat is wat uiteindelijk telt in het leven.

Carrière

Je professionele leven zal dit jaar belangrijk voor je zijn. Er zal een duidelijk verschil zijn wanneer je in het zakenleven zit in plaats van dienstverlening. Je zult eindelijk in staat zijn om uit te rusten en te ontspannen. Er zullen nieuwe connecties ontstaan op professioneel gebied. Ook zal de omgang met opdrachtgevers en gelijken op de werkvloer beter zijn. Als je in het artistieke veld zit, is dit de ideale tijd om je kunst aan de wereld te laten zien. Anderen kunnen er goed inspiratie uit opdoen. Wees echter niet te zelfgenoegzaam over je carrière, aangezien dingen uit de controle kunnen vallen als je te laks bent.

Relaties

Gedurende dit jaar zullen je liefdesrelaties interessanter zijn dan de afgelopen jaren. Grote veranderingen kunnen op dit gebied optreden, en het is een periode waarin je je ware aard aan je partner kun tonen. Bescheidenheid en eerlijkheid werken altijd goed in je relaties. Wees gevoelig voor de behoeften en verlangens van je partner voor deze periode. Goede communicatie zal zorgen dat alle moeilijkheden en misverstanden worden opgelost. Goede langetermijnvooruitzichten zullen dit jaar tot werkelijkheid komen. Zorg echter dat je wensen en verlangens worden vervuld in de relaties die je tegenkomt; buig niet alleen voor de wensen van je partner. Dat kan je af en toe in de problemen brengen.

Financiën

Er zal veel financieel binnenkomen en weer uitgegeven worden, zodat er weinig over is om te sparen. Wees voorzichtig met je acties, anders kun je op financieel front in grote problemen raken. Kijk even opnieuw naar je budget om de huidige problemen op te lossen. Pas op voor ongewenste uitgaven, aangezien je verleid zult worden het opnieuw te doen. Het beste is om recreatief shoppen te vermijden en de grootste uitgaven van het jaar in gedachten te houden. Aan het einde van het jaar zal er wel wat goed nieuws komen op financieel gebied dankzij de gunstige positie van Jupiter.

Gezondheid

Gedurende dit jaar wordt voorspeld dat jij in een piek van gezondheid bent. Het eerste halve haar zul je in goede stemmingen doorbrengen, met veel energie en betrokkenheid. Halverwege het jaar zal er echter wat sprake zijn van vermoeidheid. Er zullen op persoonlijk en professioneel gebied wat vermoeiende bezigheden zijn. Wees voorzichtig, want overwerken kan op je zenuwen werken en je volledig uitputten. Rond het eind van het jaar is er tijd in overvloed voor plezier en artistieke activiteiten die je zenuwen tot rust brengen en je nieuwe energie geven voor de komende tijd.