Boogschutter 2015 Horoscoop

Algemeen

Tijdens het jaar 2015 zullen de planeten je helpen om meer vertrouwen te hebben in jezelf en je vaardigheden. Je zult in staat zijn om meer te bereiken dan in de afgelopen jaren. Je moet echter wel prioriteiten stellen aan je ideeën en idealen voor je tot actie overgaat. Er zullen wat problemen zijn binnen je relaties. Maar laat je niet leiden door pessimisme.
In de loop van de tijd zal het beter worden. Plan je taken met zorg en laat wat ruimte over voor rust en frisse lucht. Hoewel je dit jaar druk zult zijn met persoonlijke en professionele bezigheden, moet je zorgen dat je omgeving een beetje geduld met je heeft. Sociale zaken en goede doelen vragen om je aandacht. Veel geluk en fortuin zijn ook voor je op de kaarten te vinden als nooit tevoren.

Carrière

Er zal dit jaar veel energie naar het professionele veld gaan, Boogschutter. Als je in de zaken zit, zal er genoeg gelegenheod zijn voor samenwerking, en uitbreiding wordt ook voorspeld. Degenen in het artistieke veld zullen nieuwe wegen voor groei tegenkomen. Gedurende het eerste halve jaar kunnen er wat strubbelingen zijn in de relatie met autoriteiten en collega's op de werkvloer. Er zijn voor een tijdje problemen of obstakels in je projecten. Teamwork zal niet veel resultaat geven. Reken op je innerlijke potentieel en de laatste helft van het jaar zal je belonen dankzij je toewijding en harde werk van tijdens de eerste helft.

Relaties

Gedurende dit jaar zul je in staat zijn om relaties in stand te houden die in de afgelopen jaren zijn ontstaan. Geniet van je gezelschap en vermijd impulsieve en gretige acties van je eigen kant, anders kan er van de andere kant negatieve vergelding komen. Je zult aantrekkelijker zijn voor het andere geslacht dit jaar, dankzij goede persoonlijke verzorging een tijdje terug Wees echter wel wat voorzichtig met de romantiek, aangezien Saturnus onderweg roet in het eten kan gooien. Je zult de goodwill en de waardering van je partner kunnen krijgen als dingen volgens jouw plannen verlopen. Geduld en tolerantie zijn de kernwoorden voor succesvolle relaties die jaar. Spendeer voldoende tijd met je partner, zelfs als je in een minder goede bui bent. Veel socializen zal de single mensen helpen om gedurende het jaar in een positieve relatie te komen.

Financiën

Gedurende dit jaar zullen je financiën beter zijn dan ooit dankzij het voorbereidende werk dat je nu aardig veel hebt gedaan. Maar wees niet zelfvoldaan, probeer te sparen en geef conservatief uit. Je hebt wat stabiliteit nodig in je financiën dit jaar. Vermijd onnodige materiële uitgaven, aangezien noodzakelijke aankopen je onverwacht kunnen grijpen. Je zult opnieuw naar je budget moeten kijken en naar je eigen middelen moeten leven. Dit is niet te tijd om te zwelgen in je geld, hoewel je financiën prima zijn, omdat de zaken minder rooskeurig lijken tegen het einde van het jaar. Pas op voor oplichters en check alles dat je tekent dubbel. Wat instroom van hoog volume wordt voor het midden van het jaar voorspeld. Degenen in de zaken zullen het dit jaar goed doen.

Gezondheid

Je algemene gezondheid zal voor het jaar 2015 positief zijn. Zorg echter wel dat je genoeg ontspant en je lichaam en ziel regelmatig laat bijkomen. Dit zorgt voor een positieve geest die je het hele jaar helpt doorgaan. Dingen zullen makkelijk gaan tot ongeveer het midden van het jaar, wanneer kleine gezondheidsproblemen op beginnen te komen. Er zullen moeilijkheden zijn met zenuwen en spieren, dus wees hiermee voorzichtig. Blijf bij de maatregelen die je rond het begin van het jaar hebt getroffen. Dit alles zal resulteren in gunstige jaren hierna.