Vissen 2015 Horoscoop

Algemeen

Tijdens 2015 wordt er meer van je gevraagd. Dit kan ervoor zorgen dat je assertiever, roekelozer en meer actie-georiënteerd raakt. Zorg dat je alles op een constructieve manier doet. Procrastinatie kan zijn prijs eisen in je relaties. Je impulsieve aard kan het best een tijdje ver weg gestopt worden, in ieder geval voor het komende jaar.
Wel zal er veel groei en ontwikkeling zijn in je persoonlijke en professionele leven dit jaar. Ook is het een tijd voor een flinke vrije val. Vind steun en kracht bij je naasten en geliefden wanneer je daar behoefte aan hebt.

Carrière

Voor 2015 zal je carrièreweg veel routine zijn, zonder grote veranderingen op komst. Maar je professionele leven zal spontaan groeien zonder veel moeite of lasten. Teamwork zal het dit jaar goed doen en je vaardigheden zullen worden uitgebreid. Degenen in services zullen zien dat hun geduld resultaten geeft. Hoewel er veel stress zal zijn, zal alles gaan zoals gepland op professioneel gebied. De planeten helpen je om je positie te behouden voor het grootste deel van het jaar. Maar als je ge´┐Żnteresseerd bent in wat verandering zul je tegen het getij in moeten zwemmen, iets dat voor nu afgeraden wordt.

Relaties

In dit jaar zal je liefdesleven een piek bereiken. Er zal veel betrokkenheid zijn in je relaties. Je zult je diepere gevoelens en verlangens beter en gemakkelijker kunnen communiceren. Degenen die in verwarring zijn over het kiezen van de juiste partner, zullen nu in staat zijn om de beste beslissing te nemen. Meer begrip kan alle problemen uitwissen in je relaties. Als er een obstakel is, dan is dit het juiste moment om die af te weren met prettige en betekenisvolle dialogen met je partner. Wie al in een relatie is, zal ideeën vinden om die te versterken. Degenen die single zijn zullen dit de ideale periode vinden om een zielsverwant te zoeken in vrienden of naasten. Sensuele bonden krijgen een voorkeur tegen het eind van het jaar. Nee de tijd om je keuze te maken, wanneer er een manier is om een weg te kiezen naar je partners hart.

Financiën

In dit jaar zullen je financiën alle kanten op gaan. Er zullen gelijke kansen zijn voor zowel een grotere inkomensstroom als het tegenovergestelde. Wel is er sprake van geluk en fortuin voor de deur; aan jou de taak om van de juiste gebruik te maken. De posities van de planeten werken financiële stabiliteit tegen. Je zult verstandige beslissingen moeten maken om hiermee om te gaan. Wees erop voorbereid om alleen uit te geven voor essentiële zaken en het extravagante spenderen nog even uit te stellen. Dit is niet de tijd voor impulsaankopen. Trek jezelf hier een tijdje van terug, in ieder geval tot midden 2015. Heb vertrouwen in jezelf en geloof in hard werk. Geld kan van alle kanten komen als je verstandig en doelbewust bent.

Gezondheid

Tijdens dit jaar zal je algemene gezondheid naar tevredenheid zijn, hoewel kleine problemen op kunnen spelen. Dit is een zorgelozere periode dan de afgelopen jaren, maar een zekere vermoeidheid kan niet worden uitgesloten om op te spelen. Behoud je kalmte en socialize met mensen, of stimuleer jezelf op een andere manier mentaal. Zorg voor genoeg slaap, beweging en een uitgebalanceerd dieet om je wakker te houden. Probeer jezelf af en toe even helemaal opnieuw op te laten en sta jezelf niet toe volledig uitgeput te raken. Vermijd fastfood en blijf bij organische en thuisgemaakte spullen voor en betere gezondheid. Wat mentale stimulering en spirituele bezigheden worden rond het einde van het jaar. Ontwijk moeilijk fysiek werk, aangezien dit veel spanning in je fysieke structuur kan veroorzaken. Ontspan, geniet en verjong je geest tot het jaar met een gezond einde komt voor jullie Vissen.