Weegschaal 2015 Horoscoop

Algemeen

Dit jaar zal voor jou zonder problemen verlopen dankzij goede planeetposities. Je zult vooruitgang boeken in het leven. Al je energie zal op je grotere doelen worden gericht. Je creativiteit en artistieke talenten komen naar voren in deze periode. Je zult in staat moeten zijn de realiteit van de onwerkelijkheden om je heen te onderscheiden.
Er kan aan jouw kant wat ongeduld zijn in je persoonlijke en professionele leven. Behandel zaken met tact en neem het pad van het compromis om je beter te voelen. Er zal goed contact zijn met degenen om je heen en de meeste van je dromen zullen in dit jaar uitkomen.

Carrière

Tijdens dit jaar zullen er bepaalde krachten tegen je werken wanneer het je professionele positie betreft. Blijf bij je plannen en doe zoveel mogelijk moeite voor wat belangrijk voor je is. Behandel je relaties met autoriteiten en collega's voorzichtig. Wees ferm met beslissingen over je carrière. Anticipeer op probleempjes en hindernissen. Er zullen rond het midden van het jaar wat problemen zijn op het gebied van je carrière, maar er zullen ook genoeg kansen zijn om te groeien. Het eind van het jaar brengt waarschijnlijk grote veranderingen.

Relaties

Gedurende dit jaar zul je veel closer met je geliefde kunnen worden. Je zult in staat zijn om je gevoelens beter uit te drukken en er zal geen sprake zijn van terugvallen. Er zal beter communicatie zijn op dit gebied, en veel romantiek en liefde, dankzij de gunstige plaatsing van de planeten. Je kunt wederzijds geluk en vertrouwen verwachten in deze periode. Zorg dat je je partner geen gevoel van onzekerheid geeft. Er loert een zekere bezitsdrang, maar laat dit je liefdesleven niet verpesten. Een positieve benadering zal het beter doen om jullie dichter tot elkaar te brengen. Uitdrukking en jezelf open stellen is belangrijk.

Financiën

Gedurende 2015 zal het eenvoudig gaan op financieel gebied. Rond het midden van het jaar staat je echter een periode van frustratie en moeilijkheden te wachten. Laat hard werk en toewijding voor nu je prioriteit zijn. De planeten zijn in een positie je uitgaven beter ondersteunen dan besparingen. Er zal veel ongewenst uitgeven nodig zijn voor deze periode. Wees verstandig en stel de juiste prioriteiten. Anders zullen er in alle aspecten van je leven problemen zijn. Luister naar goede adviezen van vrienden en familie zoals het om de financiën gaat. Je kunt niet alleen staat in tijden van financiële onzekerheid.

Gezondheid

Er zullen veel emoties met je leven vermengd raken, zodat je mentale en fysieke energie wordt weggezogen. Je vertering vraagt ook om meer en meer energie. De planeten zullen je dit jaar beschermen tegen grote gezondheidsproblemen en ziektes, maar incidentele moeilijkheden kunnen niet worden uitgesloten. Een goed dieet en fysiek werk zullen je voor een groot deel gezond kunnen houden. Vraag niet te veel van je lichaam en geest in deze periode.