Leeuw 2015 Horoscoop

Algemeen

Het jaar 2015 zal rijk zijn aan kansen voor nieuwe projecten in alle aspecten van het leven van Leeuwen. De planeet Jupiter zal je helpen om nieuwe ambities of werk in je leven in te stellen voor deze periode. Je zult oplossingen kunnen vinden op problemen die tot op de dag van de dag niet opgelost zijn.
Dit is een geweldige tijd om goede beslissingen te nemen wanneer het gaat om je acties in de toekomst, zowel persoonlijk als professioneel. De posities van de planeten helpen je je emotionele disbalans onder controle te houden. Dit jaar is een goede periode om je wrevel uit het verleden te begraven en naar een mooiere toekomst toe te werken. Als je een artiest bent, is dit de beste tijd om je werk aan de wereld te tonen de beroemdheid wacht.

Carrière

Het jaar 2015 heeft goede dingen in petto op het aspect van carrière. Het zal echter niet altijd een bed van rozen zijn. Je hebt grote kans om in een ruzie terecht te komen om je professionele positie te behouden. De planeten roepen meer om actie dan om woorden in deze tijd van het jaar. Je zult vol zitten met positieve ideeën en gedachten die zorgvuldig gebruikt moeten worden voor de beste resultaten. Je professionele aspiraties zullen succesvol zijn als je er genoeg moeite in stopt. Gedurende de tweede helft van het jaar kunnen je projecten het licht gaan zien. In het algemeen is dit jaar een tijd van hard werk en toewijding dat beloningen opbrengt voor de komende jaren.

Relaties

Je relaties zullen dit jaar in harmonie verlopen. Probeer je ware gevoelens en sentimenten aan je geliefden uit te drukken. Open je hart en heb een duidelijk gesprek met je partner over alles dat je de laatste tijd op je zenuwen kan werken. Doe een stap terug als je denkt dat je de verkeerde bewegingen maakt in je liefdesleven. Er zal een nieuwe visie ontstaan met betrekking tot relaties. Je zult stabiel moeten zijn wanneer het erom gaat je emoties te beheersen in je relatie. Degenen die single zijn, zullen een partner vinden voor een langdurige relatie. Degenen die al in een relatie zitten, moeten zorgen dat ze dit jaar geen beloften maken die ze niet kunnen houden.

Financiën

Gedurende dit jaar zullen je financiën ietwat lastig verlopen; je zult het moeilijk vinden om de touwtjes aan elkaar te knopen. Doe dus je uiterste best om zo veel mogelijk te sparen voor de lastige perioden die op komst zijn. Je uitgaven hebben een goede kans om flink te stijgen, dus blijf waakzaam op dit aspect. Besteed geen aandacht aan frauduleuze methoden om je geld te vermeerderen. Luister naar je innerlijke stem en reageer met voorzichtigheid op financiële veranderingen. Er zal wat verwarring zijn tussen langetermijninvesteringen en kortetermijnuitgaven. Je moet een goed inzicht van de toekomst hebben voor je iets doet op financieel gebied dit jaar.

Gezondheid

Je algemene gezondheid zal gemiddeld zijn gedurende dit jaar. Er zullen wat vervelende ervaringen zijn, zoals af en toe kleine gezondheidsproblemen, maar laat dat geen gevolgen hebben voor je mentale energie. Dit is het moment waarop je actief en vol kracht en levenslust kunt zijn. Wees je bewust van je fysieke grenzen en werk daar ook naar. Ga niet over je grenzen heen. Dit is een goede tijd om met een nieuwe fysieke activiteit te beginnen, of met een nieuw dieet. Focus op je innerlijke energielevels. Een redelijk goede periode staat je te wachten, voor zover het om je gezondheid gaat.