Kreeft 2015 Horoscoop

Algemeen

Tijdens dit jaar zijn jullie Kreeften verzekerd van een nieuwe bron van energie en levenslust. Je zult in staat zijn om tot in extremen te gaan om te zorgen dat aan je ideeën en idealen wordt voldaan. De planeetposities voor dit jaar zullen je helpen met nieuwe wegen en kansen voor groei en ontwikkelingen in het leven.
Je zult problemen met een nieuwe bron van licht teniet kunnen doen. Artistieke temperamenten zijn deze periode sterker aanwezig. Je zult nieuwe vrienden ontmoeten of mensen die persoonlijke of professionele partners kunnen worden. Mars en Neptunus samen zullen je impulsieve beslissingen doen maken, die je met dubbele voorzichtigheid moet behandelen. Recreatieve activiteiten zouden voor deze periode geminimaliseerd moeten worden; focus op de grotere problemen om je heen.

Carrière

De posities van de planeten ondersteunen je carrière dit jaar goed. Je zult in staat zijn om naar je ambities en idealen in het leven toe te werken. Je professionele optreden zal met goedkeuring bekeken worden door de autoriteiten op werk, wat de weg vrijmaakt voor vriendschappelijker relaties in je carrière. Degenen die graag dynamischer zijn, zullen merken dat dat dit jaar eenvoudiger gaat. Je wordt echter geadviseerd in je boot te blijven wanneer de zee roerig is. Verwijder jezelf van routinewerk en probeer nieuwe werkmodellen uit te denken. Je zult in staat zijn om goede verbindingen te krijgen met ouderen op je werkplaats. Maak goed gebruik van hun hulp om nieuwe professionele doelen te vinden.

Relaties

Tijdens dit jaar zullen relatieproblemen nieuwe kansen krijgen. Degenen die single zijn zullen ruim de tijd hebben voor plezier en genieten. Als je al in een relatie bent, zou het allemaal rustig moeten gaan, met wat nieuwe toevoegingen aan de familie. Laat je verleiden tot wat socializen dot jaar. Romantiek en liefde zullen geweldig verlopen rond de tweede helft van het jaar. Sensueel plezier wacht je in deze periode. Zorg echter dat je je grenzen kent wanneer het om relaties gaan. Dit is ook het perfecte moment om even te gaan zitten en te praten over de dingen die verbetering verhinderen in je persoonlijke relaties.

Financiën

Dit jaar is je veel geluk en fortuin beloofd. Neem moeilijke beslissingen met oog op je financiële bewegingen en wees je bewust van de risico�s daar. Stop er wat extra moeite in om geld te verdienen voor deze periode. Dit omdat u met een ongewenste uitgave te maken kunt krijgen. Je harde werk en toewijding is je belangrijkste voordeel dit jaar. Gebruikt ze goed om je financiële stabiliteit in het leven te en je toekomstige sparen te verhogen. Tijdens de tweede helft van het jaar moet je je bewust zijn van we uitgaven. Blijf voor stabiliteit dicht bij je budget als het jaar tot zijn einde komt.

Gezondheid

Tijdens 2015 zijn jouw energielevels op hun best. De planeten ondersteunen je fysieke en mentale gezondheid het hele jaar door. Er zal een nieuwe energiegolf door je heen komen stromen. Je zult in staat zijn om een nieuwe dynamiek te voelen van binnen. Alle fysieke moeite zullen in deze tijd hun resultaten geven. Er zullen genoeg kansen zijn om even pauze te nemen van werk en je spieren te ontspannen. De emotionele kant kan echter moeilijk doen. Wees je bewust van je fysieke en mentale grenzen en neem genoeg rust voor een complete verjonging van je geest.