Ram 2015 Horoscoop

Algemeen

Het jaar 2015 zal vol van energie en dynamiek zijn voor eenieder die als Ram geboren is. Er zijn in alle aspecten van het leven kansen in overvloed. Jij zal vol zijn met nieuwe en innovatieve ideeën die zich gedurende dit jaar vormen, en je zult dichter bij je doelen en idealen in het leven kunnen komen.
Laat je dromen vleugels krijgen en vlieg naar nieuwe gebieden in deze periode. Gedurende dit jaar zal er minder weerstand in je leven zijn, zowel professioneel als persoonlijk. De planeten staan in een positie om je naar grote hoogte te tillen in 2015. In al je bezigheden dit jaar zal veel intensiteit te vinden zijn. Ga altijd door en rock de wereld! Het is jouw moment om te stralen. Jouw dominante planeet Mars zal je de benodigde energie en kracht geven om de angsten te bedwingen die je tegen zou kunnen komen. De doortocht van Pluto in je teken zal je ietwat emotioneel en sentimenteel maken, tegen je eigen aard in.

Carrière

Het jaar 2015 zal vele veranderingen en modificaties brengen op professioneel gebied, of het nu om services of zaken gaat. Je kunt af en toe ook ongewenste veranderingen verwachten. Maar de Jupiter-Saturnusdriehoek helpt je je positie te stabiliseren en veilig te stellen voor dit jaar. Deze periode vraagt om meer inzet van jouw kant voor je carrièreresultaten. Relaties met autoriteiten en gelijken moeten met zorg worden behandeld. Er zal niet veel antwoord zijn van de andere kant, maar je moet doorzetten. Dit is ook een toepasselijk moment om naar een nieuwe carrière over te stappen wanneer je het gevoel hebt dat je op de verkeerdere weg zit. Zaai uit en wacht op een gunstige oogst rond het einde van het jaar.

Relaties

Tijdens 2015 zijn jouw liefdesleven en relaties op hun best. Je bent in staat om je partner in een nieuw licht te zien. De Saturnus-Jupiterdriehoek kan in deze periode je romantische behoeften ondersteunen.

Op sommige momenten zul je geneigd zijn te denken dat je partner niet erg toegewijd is. Wat serieuze moeite van jouw kant doet echter wonderen. Zorg dat je je partner in deze periode niet domineert. Wees creatief in het uitdrukken van emoties en wees ferm genoeg om voor jezelf op te komen. Neem wat tijd vrij van werk om wat quality time met de ander te hebben, hou je emoties onder controle en doe eens iets om je partner te verrassen.

Financiën

Gedurende dit jaar zouden je financiën uitstekend moeten zijn, als gevolg van een gunstige stand van de planeten. De Jupiter-Saturnusdriehoek geeft kracht aan je financiële bezigheden voor 2015. Er zullen geen grote zorgen zijn, zoals verliezen of leningen, dus je kunt doorgaan met het plannen van besparingen en investeringen.er zullen echter wel wat uitgaven zijn die gerelateerd zijn aan familie en vrienden. Zorg dat je wat spaart voor de regenachtige dagen in de toekomst. Jouw financiële jaar lijkt positief te blijven voor het hele jaar.

Gezondheid

Je gezondheid zal niet erg goed zijn gedurende het eerste halve jaar van 2015. Er zal weinig vitaliteit zijn en depressie en vermoeidheid zullen hun gevolgen hebben voor je gezondheid in het algemeen. Rond juni zullen de dingen echter beter worden wat de gezondheid betreft. Je mentale gezondheid zal dan eveneens op zijn best zijn. Wees voorzichtig met je dieet en sportplannen. Neem niet te veel hooi op je vork. Dit is een goede tijd om te gaan genieten van een sport die je ook echt leuk vindt, je gebruikt je energie dan op een goede manier.